ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Internet Plans GIGA MAX
GIGA MAX Internet plans are the ideal solution for you, who wants to use
and share your GΒ among your mobile phone, tablet, laptop, as you see fit!
Get now the GIGA MAX plan!
10GB
for 12.90€/month
Get it now
20GB
for 18.90€/month
Get it now
40GB
for 34.90€/month
Get it now
24% VAT is included and no Mobile Telephony Subscribers’ Fee is imposed on the fixed fee and Internet use.
 
Aggregate your GΒ
If you have a COSMOTE Mobile contract plan and you combine it with a GIGA MAX contract plan, you can now aggregate your overall available MB and enjoy them on any device you want!
 
Use GΒ in additional devices
If you have additional devices for use of the GB by all family members, you can activate extra SIM cards in up to 4 devices!
 
With the power of COSMOTE 4G,
the largest 4G network
in Greece.
Laern more
Συχνές ερωτήσεις
Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα προγράμματα GIGA MAX;
Εδώ θα βρεις όλες τις απαντήσεις!
Δες τις ερωτήσειςΚλείσιμο
1. Πώς ενεργοποιώ το πρόγραμμα COSMOTE GIGA MAX;

Το πρόγραμμα μπορεί να ενεργοποιηθεί σε ένα κατάστημα COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μέσω του www.cosmote.gr πατώντας εδώ, ή καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13888 (χρέωση κλήσης βάσει Τιμοκαταλόγου του προγράμματος του συνδρομητή)

2. Μπορώ να μοιράζομαι τα δεδομένα του προγράμματός μου με άλλη σύνδεση φωνής ή δεδομένων;
Ναι, μπορείς να τα μοιράζεσαι με άλλες συσκευές που είναι σε data sharing σχήμα. Αν διαθέτεις συμβόλαιο COSMOTE Mobile και το συνδυάζεις με πρόγραμμα COSMOTE GIGA MAX, συγκεντρώνεις το σύνολο των διαθέσιμων ΜΒ σου και τα απολαμβάνεις σε όποια συσκευή θες!
Αν διαθέτεις παραπάνω συσκευές, για να χρησιμοποιούν τα διαθέσιμα GΒ όλα τα μέλη της οικογένειάς σου μπορείς να ενεργοποιήσεις μέχρι και 4 EXTRA SIM κάρτες για χρήση από όλες τις συσκευές!
3. Τα προγράμματα COSMOTE GIGA MAX περιλαμβάνουν Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας;
Στα προγράμματα COSMOTE GIGA MAX δεν επιβάλλεται Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας επί του παγίου και της χρήσης Internet. Για τα συγκεκριμένα προγράμματα το Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας θα επιβάλλεται μόνο στις περιπτώσεις που γίνει χρήση των υπηρεσιών SMS, GPRS WAP, DATA/FAX καθώς και υπηρεσιών πολυμεσικής πληροφόρησης.
4. Η κατανάλωση των διαθέσιμων GΒ είναι διαθέσιμη και στην περιαγωγή;

Η κατανάλωση των διαθέσιμων GΒ και η μεταφορά δεδομένων μεταξύ συνδέσεων (Sharing) είναι διαθέσιμη στην περιαγωγή μόνο εντός ΕΕ/ΕΟΧ. Για τα όρια δεδομένων περιαγωγής εντός ΕΕ/ΕΟΧ (FUP) δες εδώ (https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-4548-5de4-e053-181f12ac3db5) .