Όλα όσα χρειάζεται η επιχείρησή σου για να εξελιχθεί και να δουλεύει "έξυπνα" είναι εδώ!

Με το COSMOTE Business One απολαμβάνεις λύσεις επικοινωνίας για κάθε εργαζόμενο σου ξεχωριστά, Internet με το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα το COSMOTE Fiber. Επιπλέον απολαμβάνεις όλες τις υπηρεσίες ενός εξελιγμένου τηλεφωνικού κέντρου αλλά και νέα εργαλεία για απομακρυσμένη συνεργασία, υπηρεσίες ασφάλειας για σταθερό και κινητό, υπηρεσίες Cloud για να δουλεύει η επιχείρησή σου αδιάλειπτα.

Ομιλία

Απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις

Σταθερή και κινητή τηλεφωνία για κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες του όπου και εάν βρίσκεται, με απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις μεταξύ κινητών, από εταιρικά κινητά στα σταθερά της επιχείρησης και αντίστροφα.

Internet

Ασύλληπτες ταχύτητες Internet με σύνδεση από παντού!

Με το COSMOTE Business One απολαμβάνεις στην επιχείρησή σου ταχύτητες έως 200Mbps με το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στη Ελλάδα, το COSMOTE Fiber, με Δέσμευση Πραγματικής Ταχύτητας καθώς και 4G/4G+ στα κινητά για να είσαι πάντα οnline εσύ και οι συνεργάτες σου. Online θα μπορεί να είναι και η επιχείρησή σου γιατί έχεις δυνατότητα να έχεις Domain Name, Web Hosting, καθώς και static IP.

Ψηφιακή συνεργασία

Η ψηφιακή συνεργασία πρωταγωνιστεί στην επιχείρησή σου

Η επιχείρησή σου λειτουργεί αποτελεσματικά όταν επικοινωνείς με τους συνεργάτες σου εύκολα και γρήγορα, από όπου κι αν βρίσκονται.
Αυτό, το καταφέρνεις με την υπηρεσία Video Conference, που σου προσφέρει τη δυνατότητα να επικοινωνείς μαζί τους με εικόνα και ήχο, σε πραγματικό χρόνο και με την υπηρεσία Screen Sharing για να μοιράζεσαι την οθόνη σου και να τους μεταφέρεις αρχεία και δεδομένα ακόμα κι όταν αυτοί βρίσκονται εκτός επιχείρησης.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Προηγμένο
τηλεφωνικό κέντρο!

Οι εξελιγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου που παρέχονται ανά εργαζόμενο, προσφέρουν ευελιξία και οικονομία στην επιχείρησή σου γιατί δεν χρειάζεται να έχεις ή να συντηρείς τηλεφωνικό κέντρο. Δυνατότητες όπως το να χτυπάει το σταθερό σου τηλέφωνο και στο κινητό σου, υπηρεσίες για να μην χάνεις κλήση στην επιχείρησή σου, τηλεφωνικές συνδιασκέψεις και πλήθος ακόμα λειτουργιών που θα κάνουν κάθε εργαζόμενο να δουλεύει "έξυπνα", εύκολα και γρήγορα από όπου και αν βρίσκεται.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφάλεια σου
είναι δική μας υπόθεση!

Καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες ασφάλειας για την επιχείρησή σου (πχ anti-spam, antivirus, προστασία από κακόβουλα sites, λογισμικό κ.α) με εύκολα διαχειρίσιμο και οικονομικό τρόπο για PC αλλά και για κινητά.

Μάθε Περισσότερα

BUSINESS EMAIL

Διαχειρίσου τα email
της επιχείρησής σου όπου κι αν είσαι!

Έχεις στην διάθεση σου 80GB αποθηκευτικού χώρου για τα email της επιχείρησης με δυνατότητα να δημιουργήσεις έως 50 χρήστες και όλα αυτά με κεντρική διαχείριση μέσω ενός portal.

Μάθε Περισσότερα

SERVICE

COSMOTE@YourService for Business

Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνεις κάποιον να σε βοηθήσει για θέματα εγκατάστασης και παραμετροποίησης εξοπλισμού ή εκπαίδευσης που τυχόν αντιμετωπίζεις στην επιχείρησή σου. Εξειδικευμένοι τεχνικοί είναι εδώ για να σε εξυπηρετήσουν σε πραγματικά προνομιακές τιμές.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Προσωποποιημένη Εξυπηρέτηση

Για εσένα που θες να αποκτήσεις το COSMOTE Business One προσφέρουμε μια νέα εμπειρία εξυπηρέτησης. Όταν καλείς στην Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών COSMOTE στο 13818, ένας συνεργάτης που θα γνωρίζεις με το όνομα του, θα σε εξυπηρετεί προσωπικά, θα σε συμβουλεύει και θα σε καθοδηγεί.

Υπάρχει ένα COSMOTE Business One για κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση.

Βρες το COSMOTE Business One που ταιριάζει στη δική σου.

facebook
instagram
youtube
twitter