Όλα όσα χρειάζεται
 η επιχείρησή σου είναι εδώ!

Οι λύσεις επικοινωνίας και Internet με το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών COSMOTE Fiber στην Ελλάδα και Δέσμευση Πραγματικής Ταχύτητας, η τεχνολογία Cloud και οι υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου γίνονται ένα και βοηθούν την επιχείρησή σου να δουλεύει καλύτερα και να γίνει μεγαλύτερη.

ΟΜΙΛΙΑ

Απεριόριστες κλήσεις ενδοεταιρικής επικοινωνίας!

Σταθερή και κινητή τηλεφωνία προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σου και των συνεργατών σου όπου και αν βρίσκονται με απεριόριστες κλήσεις μεταξύ κινητών, από εταιρικά κινητά στα σταθερά της επιχείρησης και αντίστροφα.

INTERNET

Ασύλληπτες ταχύτητες
Internet και σύνδεση από παντού!

Με το COSMOTE Business One απολαμβάνεις στην επιχείρησή σου ταχύτητες έως 200Mbps με το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, το COSMOTE Fiber, με Δέσμευση Πραγματικής Ταχύτητας καθώς και 4G/4G+ στα κινητά για να είσαι πάντα οnline εσύ και οι συνεργάτες σου. Online θα μπορεί να είναι και η επιχείρησή σου γιατί έχεις δυνατότητα να έχεις Domain Name, Web Hosting, καθώς και static IP.

Δες το videoSMART OFFICE

Ο επαγγελματισμός και η οργάνωση
που χρειάζεται η επιχείρηση!

Στην επιχείρησή σου μπορείς να λαμβάνεις και να στέλνεις fax από το email σου, να μη χάνεις καμία κλήση και να έχεις προηγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, χωρίς να πρέπει να αγοράσεις τηλεφωνικό κέντρο, μόνο με 10,08€/ μήνα για τους πελάτες COSMOTE Business One!

Μάθε περισσότερα

Δες το video

BUSINESS EMAIL

Διαχειρίσου τα email
της επιχείρησής σου όπου κι αν είσαι!

Έχεις στην διάθεση σου 80GB αποθηκευτικού χώρου για τα email της επιχείρησης με δυνατότητα να δημιουργήσεις έως 50 χρήστες και όλα αυτά με κεντρική διαχείριση μέσω ενός portal.

Μάθε περισσότερα

Δες το video

Υπάρχει ένα COSMOTE Business One
για κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση.

Βρες το COSMOTE Business One που ταιριάζει στη δική σου.

facebook
instagram
youtube
twitter