Η επιχείρησή σου.gr
Η επιχείρησή σου.gr
Γενική περιγραφή
Χαρακτηριστικά

Η υπηρεσία «Η επιχείρησή σου.gr» αποτελεί καθημερινό εργαλείο προώθησης και ανάπτυξης της επιχείρησής σου, το οποίο συνεχώς εμπλουτίζεται με νέες δυνατότητες. Με πέντε (5) απλά βήματα μέσα από το www.yourbusiness.gr, μπορείς να εγγραφείς στην υπηρεσία και να κερδίσεις τους πρώτους 6 μήνες δωρεάν!

Η υπηρεσία «H επιχείρησή σου.gr» περιλαμβάνει:

 • Κατοχύρωση νέου ονόματος χώρου (domain name)  με κατάληξη «.gr» ή «.eu» που θα αποτελεί την ηλεκτρονική διεύθυνση της επιχείρησής σου.
 • Πλήρη και αξιόπιστη φιλοξενία του website σου στις ασφαλείς υποδομές που διατηρεί ο ΟΤΕ  με παρακολούθηση σε 24ωρη βάση,  από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.
 • Τεχνική Υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό στην Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών COSMOTE στο 13818 ή μέσω email στο support@yourbusiness.gr.
 • Καθημερινή δυνατότητα προώθησης της επιχείρησής σου και των προϊόντων της (εκτός από το ίδιο το website) και μέσω E-mail καμπάνιας ή SMS. μηνυμάτων προς υφιστάμενους ή δυνητικούς σου πελάτες. Έτσι, μπορείς να οργανώνεις ΔΩΡΕΑΝ κάθε μήνα καμπάνιες για προσφορές, νέα προϊόντα κ.ά. και να τις επικοινωνείς μαζικά με E-mail και SMS για να αυξήσεις τις πωλήσεις σου, την επισκεψιμότητα του καταστήματος σου, την ικανοποίηση των πελατών σου κ.ά.
 • Συνεχή δυνατότητα να δημιουργείς έντυπα προώθησης της επιχείρησής σου, σχεδιάζοντας με εύκολο και γρήγορο τρόπο αφίσες και επαγγελματικές κάρτες, χωρίς κανένα κόστος.
 • Στατιστικά της ιστοσελίδας σου.
 • Επίσης, η υπηρεσία σου παρέχει μία σειρά άλλων εργαλείων που μπορείς να δεις αναλυτικά εδώ.
Τιμές

Εκμεταλλεύσου την προσφορά για νέους συνδρομητές, εγγράψου στην υπηρεσία «Η επιχείρησή σου.gr» και τους πρώτους 6 μήνες θα την απολαμβάνεις ΔΩΡΕΑΝ!

 

Τιμές Μηνιαίο πάγιο
Τιμή υπηρεσίας 13,01 €
Προνομιακή τιμή για πελάτες Ομίλου COSMOTE 10,99 €
 
Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
 • Η υπηρεσία διατίθεται μόνο μια ανά πελάτη/ΑΦΜ και αφορά την καταχώρηση νέου Domain Name «.gr» ή «.eu».
 • Σε περίπτωση που δεν αποσταλούν, εντός δύο (2) ημερών, τα απαραίτητα έντυπα ταυτοποίησης που ζητούνται στο τέλος της διαδικασίας, η υπηρεσία διακόπτεται, ο πελάτης επιβαρύνεται με το Διαχειριστικό τέλος κατάργησης και το domain name θα ανακληθεί.
 • Σε περίπτωση διακοπής της υπηρεσίας ο πελάτης επιβαρύνεται, με το Διαχειριστικό τέλος κατάργησης, που ανέρχεται σε 31 € (με ΦΠΑ 24%).
 • Για πελάτες που έχουν ήδη εγγραφεί στην υπηρεσία μέχρι και τις 8/12/2013, συνεχίζει να ισχύει ο ένας χρόνος δωρεάν διάθεσης της υπηρεσίας.
Πώς θα το αποκτήσεις

Για να αποκτήσεις την υπηρεσία "Η επιχείρησή σου.gr" μπες στο www.yourbusiness.gr και με 5 απλά βήματα εύκολα και γρήγορα θα εγγραφείς στην υπηρεσία.

Για οποιαδήποτε βοήθεια μπορείς να επικοινωνείς με την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών COSMOTE στο 13818!

Στέλνοντας e-mail