Έξυπνη Λύση Δημόσιας Ασφάλειας
Έξυπνη Λύση Δημόσιας Ασφάλειας
Γενική περιγραφή
Δες το βίντεο
Η ανάγκη:

Καθώς η χρήση και παρακολούθηση μέσω βίντεο συνεχώς αυξάνεται, το έργο της αποτελεσματικής επεξεργασίας και παρακολούθησης όλων των ζωντανών ροών βίντεο γίνεται ακόμα πιο απαιτητικό.

Η λύση:

Οι δικτυωμένες κάμερες παρακολούθησης σε συνδυασμό με ειδικές πλατφόρμες για ανάλυση βίντεο, επιτρέπουν την επιτήρηση σε δημόσιους χώρους, ανιχνεύοντας περιστατικά και ασυνήθιστη δραστηριότητα σε πραγματικό χρόνο.
Παράλληλα, μειώνονται οι χρόνοι απόκρισης και εξασφαλίζεται η ταχύτερη και πιο ακριβής ενεργοποίηση συναγερμών, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όπου κάθε δευτερόλεπτο μετράει.

Η Έξυπνη λύση παρέχει:
 

  • Video Enhancer: Βελτιστοποιεί τα ακατέργαστα δεδομένα, προκειμένου να βελτιωθεί η ανίχνευση συμβάντων σε μια εικόνα και να βελτιωθούν τα αποτελέσματα της ανάλυσης.
  • Protector Privacy: Σκιάζει άτομα, πρόσωπα ή αντικείμενα σε βίντεο επιτήρησης σε πραγματικό χρόνο μέσω κρυπτογράφησης.
  • Ανιχνευτής εισβολής: Ανιχνεύει την εισβολή ατόμων ή οχημάτων σε περιοχές ελεγχόμενης πρόσβασης.
  • Ανιχνευτής αντικειμένων: Ανιχνεύει ανεπιθύμητα αντικείμενα σε κλειστά δωμάτια.
  • People Counter: Μετρά τους ανθρώπους που διέρχονται από μια καθορισμένη περιοχή σε μια ροή βίντεο.
  • Αναγνώριση πινακίδων: Αναγνωρίζει πινακίδες κυκλοφορίας στα οχήματα και τις ταιριάζει με ειδικές λίστες.
  • Έλεγχος κατεύθυνσης ανιχνευτή κυκλοφορίας: Ανιχνεύει σε περιοχή που έχει καθοριστεί εκ των προτέρων, αν ένα αντικείμενο κινείται προς μια δεδομένη κατεύθυνση.
  • Ανιχνευτής ουράς: Αναλύει ουρές για να ανιχνεύσει συγχρωτισμό.
Τα οφέλη:

H Διαχείριση της πληροφορίας μέσω της αυτοματοποιημένης παρακολούθησης μέσω video, επιτρέπει την αξιολόγηση και την άμεση ανταπόκριση σε περιστατικά.

Τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται καθώς η λύση δεν αναγνωρίζει πρόσωπα ή αντικείμενα, αλλά είναι σε θέση να αξιολογήσει τη σκηνή, επιτρέποντας μόνο σε ειδικά εξουσιοδοτημένους χρήστες (π.χ. κατόπιν δικαστικής εντολής) να εξετάσουν το μη κρυπτογραφημένο υλικό.

Πώς θα το αποκτήσεις

Καλώντας την Εξυπηρέτηση Εταιρικών πελατών COSMOTE, στο 13818!

Συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας!