Πλατφόρμα Έξυπνης Πόλης
Πλατφόρμα Έξυπνης Πόλης
Γενική περιγραφή
Δες το βίντεο
Η ανάγκη:

Η κατανόηση και αξιοποίηση μεγάλου όγκου δεδομένων που συγκεντρώνονται μέσω της χρήσης όλο και περισσότερων εφαρμογών Smart Cities είναι ολοένα και πιο κρίσιμη.

Η λύση:

Η Πλατφόρμα Έξυπνης Πόλης (Smart City Dashboard) είναι μια cloud based εφαρμογή, διαθέσιμη για χρήση από smartphones, tablets και μεγάλες οθόνες. Αποτελεί ευέλικτο εργαλείο για την προβολή πληροφοριών από διάφορες πηγές με φιλικό προς το χρήστη τρόπο. Τα δεδομένα και οι πληροφορίες που είναι διαθέσιμα μπορούν να παραμετροποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη και πληρούν όλους τους κανονισμούς της Ε.Ε.. Μέσα από την πλατφόρμα αναδεικνύεται η κρισιμότητα της αξιοποίησης των δεδομένων για τη βελτίωση του αστικού ιστού.

Τα οφέλη:

Μέσω της Πλατφόρμα Έξυπνης Πόλης υπάρχουσες και νέες πηγές δεδομένων τροφοδοτούν τον πίνακα ελέγχου. Τα δεδομένα αξιοποιούνται για τη λήψη αποφάσεων με βάση τα πρότυπα και τις τάσεις και μπορούν να οπτικοποιηθούν για την προβολή της προόδου σημαντικών θεμάτων της πόλης. Η πλατφόρμα διασφαλίζει ότι όλες οι πληροφορίες αποτυπώνονται και οπτικοποιούνται με εύκολο τρόπο, δίνοντας σε κάθε χρήστη εξειδικευμένη πρόσβαση στις πληροφορίες που απαιτούνται για τον συγκεκριμένο ρόλο του.

Πώς θα το αποκτήσεις

Καλώντας την Εξυπηρέτηση Εταιρικών πελατών COSMOTE, στο 13818!

Συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας!