Έξυπνο Παγκάκι
Έξυπνο Παγκάκι
Γενική περιγραφή
Δες το βίντεο
Η ανάγκη:

Οι άνθρωποι των πόλεων, ειδικά στις μεσογειακές χώρες, περνούν αρκετές ώρες εκτός σπιτιού και οι φορητές συσκευές αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς τους. Η ανάγκη για ξεκούραση, σύνδεση στο internet και φόρτιση φορητών συσκευών είναι συνεχώς αυξανόμενη.

Η λύση:

Το έξυπνο παγκάκι συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός συμβατικού σημείου ξεκούρασης, φόρτισης φορητών συσκευών μέσω USB θυρών, διασύνδεσης στο Internet μέσω 4G wifi, και έχει ρυθμιζόμενη θερμοκρασία για άνεση, ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες. Και όλα αυτά με τη χρήση της ηλιακής ενέργειας, καθώς τα έξυπνα παγκάκια φορτίζουν αποκλειστικά από τον ήλιο.

Τα οφέλη:

Η αναβάθμιση των πόλεων μέσω της λύσης έξυπνου αστικού εξοπλισμού παρέχει πολλαπλά οφέλη καθώς οι πολίτες και οι τουρίστες μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς το άγχος της φόρτισης για τις φορητές τους συσκευές. Ανάλογα με το μοντέλο, το έξυπνο παγκάκι μπορεί να παρέχει δεδομένα για την κυκλοφορία, τον καιρό, την μόλυνση στους κατάλληλους αποδέκτες. Τέλος, μπορεί να λειτουργήσει και σαν φωτισμός για τα πεζοδρόμια κατά την διάρκεια της νύχτας.

Πώς θα το αποκτήσεις

Καλώντας την Εξυπηρέτηση Εταιρικών πελατών COSMOTE, στο 13818!

Συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας!