COSMOTE Business e-Secure
COSMOTE Business e-Secure
Γενική περιγραφή
Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα

 
Χαρακτηριστικά
Το COSMOTE Business e-Secure εντοπίζει και ελαχιστοποιεί τους κινδύνους στο διαδίκτυο και προσφέρει στην επιχείρησή σου ένα περιβάλλον στο οποίο όλα τα αρχεία της και η επικοινωνία μέσω του Internet είναι ασφαλής.

Βασικό χαρακτηριστικό της υπηρεσίας είναι η δυνατότητα για Κεντρική Διαχείριση. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε επιχείρηση δίδεται ένα κλειδί – άδεια χρήσης, το οποίο θα χρησιμοποιεί για να χειρίζεται όλους τους υπολογιστές και τις mobile συσκευές της από οποιοδήποτε σημείο.

Ειδικά για τις mobile συσκευές (tablets ή smartphones, Android ή iOS), η υπηρεσία COSMOTE Business e-Secure καλύπτει κάθε ανάγκη ασφάλειας, ελέγχου και προστασίας τους.

Για την ασφάλεια των mobile συσκευών σου έχεις: Anti-virus App Security, Anti-malware & Web Security, Anti-tracking & VPN (για επιλεκτική κρυπτογράφηση όλης της κίνησης δεδομένων).

Παράλληλα, για την προστασία των υπολογιστικών συστημάτων της επιχείρησής σου, η υπηρεσία προσφέρει για Workstations, File Servers και Email Servers: Anti-virus, Anti-spam, Firewall και Βrowsing protection.
 
Τέλος, το COSMOTE Business e-Secure διαθέτει ειδικό portal το οποίο δίνει στην επιχείρησή σου τη δυνατότητα να λάβει και να επεξεργαστεί reports για την υπηρεσία, εύκολα και γρήγορα.
Πλεονεκτήματα
Με το COSMOTE Business e-Secure μπορείς:
  • Να προστατέψεις τις κινητές συσκευές και τους υπολογιστές σου σου (workstations) από κινδύνους ασφάλειας.
  • Να εξασφαλίσεις τον έλεγχο των κινητών συσκευών της επιχείρησης σου.
Παράλληλα η υπηρεσία, μέσα από το portal COSMOTE Business e-Secure, προσφέρει κεντρική διαχείριση δίνοντας δυνατότητα για:
  • Ενιαία διαχείριση κινητών συσκευών και σταθερών υπολογιστών και Servers
  • Παρακολούθηση στατιστικών και alerts
  • Παρακολούθηση των αδειών χρήσης
  • Στοιχεία χρήσης από τα υπολογιστικά συστήματα
  • Σχεδιασμό σχετικής Πολιτικής Ασφάλειας
Πώς θα το αποκτήσεις

Καλώντας την Εξυπηρέτηση Εταιρικών πελατών COSMOTE, στο 13818!

Συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας!