Εφαρμογή για Δικηγόρους

Τιπούκειτος
Για το σύγχρονο δικηγόρο, που θέλει να διαχειρίζεται αποτελεσματικά όλες τις εργασίες του δικηγορικού του γραφείου, η COSMOTE προσφέρει την υπηρεσία Τιπούκειτος, μία εφαρμογή που παρέχεται μέσω Internet. Ο Τιπούκειτος σχεδιάστηκε αποκλειστικά για δικηγόρους, δικηγορικά γραφεία & νομικά τμήματα, προσφέροντας λειτουργίες αυτόματου συγχρονισμού και άμεσης οργάνωσης εργασιών.

Τώρα η COSMOTE δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους δικηγόρους να το δοκιμάσουν για δύο ολόκληρους μήνες εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
 
 
Πλήρης έλεγχος και παρακολούθηση όλων των υποθέσεών κάθε στιγμή όπου κι αν βρίσκεσαι.
 
Αυτόματος υπολογισμός προθεσμιών και αυτόματη εισαγωγή τους στο ημερολόγιο.
 
Αυτόματη δημιουργία αρχείου υποθέσεων και πελατολογίου με πλήρη συσχέτιση.
 
Μάθε περισσότερα
Η Υπηρεσία
Ο Τιπούκειτος είναι ένα λογισμικό πρόγραμμα σχεδιασμένο εξ’ ολοκλήρου από έμπειρους δικηγόρους και αναπτυγμένο σε συνεργασία με την εταιρεία ολοκληρωμένων υπηρεσιών πληροφορικής Τιπούκειτος ΙΚΕ. Η υπηρεσία, μέσα από συνεχείς αναβαθμίσεις, προσαρμόζεται διαρκώς στις νέες ανάγκες και τα ζητούμενα που προκύπτουν στη νομική πραγματικότητα. Έρχεται να απαντήσει στην ανάγκη του σύγχρονου δικηγόρου να ανταπεξέλθει σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα, με συχνά ραντεβού, αυστηρές προθεσμίες, πελάτες με διαφορετικά ζητούμενα. Τώρα, χάρη στον Τιπούκειτο, μπορείς να έχεις την πλήρη εικόνα του γραφείου & των υποθέσεών σου με ένα κλικ, απαλλαγμένος από το άγχος των υπολογισμών και των προθεσμιών, αφού η εφαρμογή αναλαμβάνει και δημιουργεί τα πάντα αυτόματα.

H υπηρεσία φιλοξενείται στις ασφαλείς υποδομές του ΟΤΕ εντός Ελλάδος, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία και την ασφάλεια των δεδομένων σου. Η πληρωμή για τη χρήση της υπηρεσίας πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα μέσω του λογαριασμού σταθερής COSMΟΤΕ.

Αν διαθέτεις ήδη την υπηρεσία Τιπούκειτος, μπορείς να κάνεις log in εδώ
 
Η υπηρεσία παρέχεται από τον ΟΤΕ Α.Ε.
Χαρακτηριστικά
Ο Τιπούκειτος, η πρώτη cloud εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για δικηγόρους, δικηγορικά γραφεία & νομικά τμήματα, σού εξασφαλίζει εύκολα και με απόλυτο έλεγχο την οργάνωση και τη διαχείριση των καθημερινών εργασιών σου. Μέσα από ένα εύχρηστο, και ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον, η υπηρεσία Τιπούκειτος προσφέρει όλα εκείνα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για την οργάνωση των υποθέσεών σου:
 • Ημερολόγιο υποχρεώσεων με δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης των εργασιών σου και αυτοματοποιημένου υπολογισμού προθεσμιών για όλα τα δικαστήρια, κάθε δικαιοδοσίας και βαθμού καθώς και αυτόματες ειδοποιήσεις με SMS ή email.
 • Γενικό αρχείο υποθέσεων για αυτόματη αρχειοθέτηση και ταχύτατη αναζήτηση.
 • Αυτόματη διασύνδεση και ενημέρωση γεγονότων, πελατών και υποθέσεων.
 • Πελατολόγιο, αυτόματα δημιουργούμενο, με πλήρη συσχέτιση υποθέσεων και ενεργειών.
 • Πλήρη διαχείριση οικονομικών στοιχείων και αυτόματο υπολογισμό απόδειξης παροχής υπηρεσιών, για να μην χάνεις χρόνο με υπολογισμούς ΦΠΑ και παρακρατήσεων.
 • Διασύνδεση υπόθεσης και δικογράφων.
 • Συνεχή πρόσβαση στην εφαρμογή από όπου κι αν βρίσκεσαι, ανά πάσα στιγμή.
 • Νομικές Συμβουλές (tips) σε διάφορα στάδια καταχώρισης των υποθέσεών σου.
 • Ταυτόχρονη πρόσβαση στην υπηρεσία από όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του γραφείου σου.
 • Πλήρης κατάλογος χρήσιμων πληροφοριών (διευθύνσεις και τηλέφωνα όλων των υπηρεσιών).
Η υπηρεσία Τιπούκειτος προσφέρεται σε δύο πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες σου. Έτσι, είτε εργάζεσαι μόνος σου και θέλεις απλά να οργανώσεις την δουλειά σου, είτε διαθέτεις δικηγορικό γραφείο και έχεις ανάγκη να προσθέτεις χρήστες (συνεργάτες, δικηγόρους κ.λπ..) στην εφαρμογή, υπάρχει το αντίστοιχο πακέτο.
Πλεονεκτήματα
Τώρα με την υπηρεσία Τιπούκειτος υπάρχει ένα πολύτιμο εργαλείο που σε βοηθάει να εργαστείς παραγωγικά και να εξοικονομήσεις χρόνο για τις υποθέσεις σου. Η υπηρεσία προσφέρει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

Εύκολη και απλή χρήση

Όλες οι ενημερώσεις είναι προ-διατυπωμένες σε ενότητες σε ένα σύντομο κατάλογο, για την άμεση οργάνωση και διαχείριση των καθημερινών εργασιών και υποθέσεών σου. Εσύ από την πλευρά σου με απλά βήματα:
 • Καταχωρείς μία υπόθεση και είναι διαθέσιμη για πάντα.
 • Δεν συμπληρώνεις, απλά επιλέγεις, αφού όλα είναι προ-διατυπωμένα σε ένα σύντομο κατάλογο.
 • Βρίσκεις όλες τις πληροφορίες - γεγονότα, υποθέσεις, πελάτες – διασυνδεδεμένες μεταξύ τους αυτόματα, εξοικονομώντας έτσι χρόνο τόσο στην καταχώριση, όσο και στη μελλοντική ανάκτηση οποιασδήποτε πληροφορίας.
Άμεση πρόσβαση
 • Εξ’ ολοκλήρου διαδικτυακή εφαρμογή για πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της από PC και iOS/Android συσκευές ανά πάσα στιγμή, από παντού και από πολλούς διαφορετικούς χρήστες.
 • Πλήρης εικόνα του γραφείου & των υποθέσεών σου στην οθόνη σου, με ένα μόνο κλικ.
Ευέλικτος τρόπος πληρωμής

Η υπηρεσία προσφέρεται με προνομιακές χρεώσεις που μπορείς να τις εξοφλείς εύκολα και γρήγορα μέσω του λογαριασμού σταθερής COSMΟΤΕ.

Αυτόματες Λειτουργίες

Λειτουργίες όπως υπολογισμός προθεσμιών, υπολογισμός απόδειξης παροχής υπηρεσιών, ενημέρωση ημερολογίου, ειδοποιήσεις, συγχρονισμός καταχωρήσεων κ.ά., εξασφαλίζουν άμεση διαχείριση όλων των χρονοβόρων διαδικασιών.

Ασφάλεια

Η υπηρεσία φιλοξενείται στις ασφαλείς υποδομές του ΟΤΕ, εντός Ελλάδας, ενώ συγχρόνως διαθέτει:
 • Το εγκυρότερο διεθνές πιστοποιητικό ασφαλείας (Thawte Secure Site SSL Certificate), το οποίο κρυπτογραφεί τα δεδομένα σου στη μέγιστη δυνατή κρυπτογράφηση.
 • Αυτόματο καθημερινό backup για να είναι τα αρχεία σου για πάντα στη διάθεσή σου.
Τεχνική υποστήριξη και συνεχής ενσωμάτωση προτάσεων και αναβαθμίσεων στην υπηρεσία.
Διαθέσιμα Πακέτα
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ
 
Πακέτο Τιμή με ΦΠΑ
Τιπούκειτος Standard 10,03 €/μήνα
Τιπούκειτος Multiuser - Admin 26,82 €/μήνα
Τιπούκειτος Multiuser - User 7,96 €/μήνα

* Η άδεια χρήσης Τιπούκειτος Multiuser – User προϋποθέτει την ύπαρξη αδείας Τιπούκειτος Multiuser – Admin.
 
 • Τιπούκειτος Standard: Άδεια χρήσης για έναν χρηστή της εφαρμογής (δεν συνδυάζεται με δεύτερη άδεια χρήσης Τιπούκειτος Standard).
 • Τιπούκειτος Multiuser Admin: Άδεια χρήσης για διαχειριστή της εφαρμογής με πολλαπλούς χρήστες (συνδυάζεται αποκλειστικά με άδειες χρηστών Tιπούκειτος Multiuser User. Δεν μπορεί να παραγγελθεί χωρίς την συνύπαρξη του Tιπούκειτος Multiuser User).
 • Tιπούκειτος Multiuser User: Άδεια χρήσης για χρήστη της εφαρμογής με πολλαπλούς χρήστες. Μπορεί να παραγγελθεί σε οποιοδήποτε ποσότητα με προϋπόθεση ότι έχει προμηθευτεί το Τιπούκειτος Multiuser Admin.
Πως θα το αποκτήσεις
Δοκίμασέ τώρα την υπηρεσία εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για 2 μήνες πατώντας εδώ.
Δήλωσε ενδιαφέρον πατώντας εδώ.
facebook
instagram
youtube
twitter