Radisson Blu Beach Resort
Radisson Blu Beach Resort Εξειδικευμένες λύσεις δικτύωσης και τηλεπικοινωνιών
Radisson Blu Beach Resort
Τώρα η επικοινωνία ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις του τουρισμού.
Ανάγκη Επιχείρησης
Τo Radisson Blu Beach Resort στη Μίλατο Λασιθίου, μέλος του Ομίλου Carlson Rezidor Hotel Group, αναζητούσε εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου λύσεις δικτύωσης και τηλεπικοινωνιών, που να ανταποκρίνονται στις μεγάλες απαιτήσεις μιας σύγχρονης και πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας.
Οι λύσεις
Λύσεις για τις ανάγκες τηλεφωνίας
Επιπλέον των υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας COSMOTE, το ξενοδοχείο απέκτησε νέο τηλεφωνικό κέντρο με πολλαπλές δυνατότητες. Έτσι, ανταποκρίνεται καλύτερα στις αυξημένες του ανάγκες για αξιόπιστη, ασφαλή και απρόσκοπτη επικοινωνία.
Dedicated Internet Access for Hotels
Για τις ανάγκες πρόσβασης στο Ιnternet στους χώρους των ξενοδοχείου, εγκαταστάθηκε η εξειδικευμένη υπηρεσία COSMOTE Dedicated Internet Access (DIA) for Hotels, για να προσφέρει σύνδεση στο διαδίκτυο σε υψηλές ταχύτητες, με απόλυτη ασφάλεια και ευελιξία. Παρέχεται, επίσης, πλήρης υποστήριξη, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
COSMOTE WiFi
Eγκαταστάθηκαν WiFi δικτυακές υποδομές στους χώρους του ξενοδοχείου, αφού προηγήθηκε ειδική μελέτη των αναγκών του σύμφωνα με το εύρος κάλυψης των χώρων του, τον εκτιμώμενο αριθμό επισκεπτών/χρηστών και την ανάγκη κατανάλωσης δεδομένων. Έτσι, οι επισκέπτες του μπορούν να αποκτήσουν μια αδιάκοπη, ασύρματη σύνδεση στο Internet με υψηλή ταχύτητα και απόλυτη κάλυψη, σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου (εσωτερικούς και εξωτερικούς).
Τα οφέλη
Βελτίωση λειτουργίας ξενοδοχειακής μονάδας
Με τις νέες λύσεις τεχνολογίας και επικοινωνίας COSMOTE, το Radisson Blu Beach Resort πέτυχε τη βελτίωση της λειτουργίας του και των παρεχόμενων υπηρεσιών του.
Καλύτερη παροχή υπηρεσιών
Η αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιών στους χώρους του ξενοδοχείου, συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του και στην όσο το δυνατόν πιο άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις τους.
«Με τη δημιουργία ενός σύγχρονου δικτύου και την εγκατάσταση εξειδικευμένων λύσεων, διασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους πελάτες μας, σε συνδυασμό με την αρμονική λειτουργία της ξενοδοχειακής μας μονάδας. Οι καινοτόμες υπηρεσίες COSMOTE μάς επιτρέπουν να ανταποκριθούμε άψογα στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών μας και να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας για παροχή διαμονής υψηλού επιπέδου».
Μίνωας Γενιατάκης Ιδιοκτήτης του Radisson Blue Beach Resort
Μίλησε τώρα με ένα εξειδικευμένο σύμβουλο πωλήσεων.
Πες μας τι χρειάζεσαι, ώστε να διαμορφώσουμε μαζί τις λύσεις που ταιριάζουν στην επιχείρησή σου.