Radisson Blu Beach Resort

Radisson Blu Beach Resort:
 
Ολοκληρωμένη απάντηση επικοινωνίας για τις υψηλές απαιτήσεις του τουρισμού
 
Η ανάγκη
Τo Radisson Blu Beach Resort στη Μίλατο Λασιθίου, μέλος του Ομίλου Carlson Rezidor Hotel Group - ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους ξενοδοχείων παγκοσμίως - αναζητούσε υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες λύσεις δικτύωσης και τηλεπικοινωνιών που να ανταποκρίνονται στις μεγάλες απαιτήσεις μιας σύγχρονης πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας.
Οι λύσεις
Το ξενοδοχείο επέλεξε ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας και επικοινωνίας COSMOTE για το σύνολο των υψηλού επιπέδου απαιτήσεών του, έτσι ώστε να εξασφαλίσει υπηρεσίες:
  • τηλεφωνικού κέντρου,
  • σταθερής και κινητής τηλεφωνίας,
  • ασφαλούς περιήγησης στο Internet με υψηλές ταχύτητες,
  • ασύρματης δικτύωσης (WiFi).
Ειδικά για τις ανάγκες τηλεφωνίας, το ξενοδοχείο απέκτησε νέο τηλεφωνικό κέντρο με πολλαπλές δυνατότητες, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες για αξιόπιστη, ασφαλή και απρόσκοπτη επικοινωνία, ενώ παράλληλα προσφέρονται οι υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας COSMOTE.

Για ανάγκες πρόσβασης στο Ιnternet στους χώρους των ξενοδοχείου, έχει εγκατασταθεί η εξειδικευμένη υπηρεσία COSMOTE Dedicated Internet Access (DIA) for Hotels για να προσφέρει σύνδεση στο διαδίκτυο σε υψηλές ταχύτητες, απόλυτη ασφάλεια, ευελιξία και πλήρη υποστήριξη (24/7).

Αναφορικά με την ασύρματη δικτύωσης (WiFi), εγκαταστάθηκαν οι COSMOTE WiFi δικτυακές υποδομές στους χώρους του ξενοδοχείου, αφού προηγήθηκε ειδική μελέτη των αναγκών του σύμφωνα με το εύρος κάλυψης των χώρων του, τον εκτιμώμενο αριθμό επισκεπτών - χρηστών, την ανάγκη κατανάλωσης δεδομένων. Έτσι, οι επισκέπτες του μπορούν να αποκτήσουν ασύρματη σύνδεση στο Internet με υψηλή ταχύτητα, απόλυτη κάλυψη, χωρίς καμία διακοπή, σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου (εσωτερικούς και εξωτερικούς).
Τα οφέλη
Ο κ. Μίνως Γενιατάκης, ιδιοκτήτης του Radisson Blue Beach Resort δήλωσε:

«Με τη δημιουργία ενός σύγχρονου δικτύου και την εγκατάσταση εξειδικευμένων λύσεων, διασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους πελάτες μας, σε συνδυασμό με την αρμονική λειτουργία της ξενοδοχειακής μας μονάδας. Οι καινοτόμες υπηρεσίες COSMOTE μας επιτρέπουν να ανταποκριθούμε άψογα στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών μας και να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας για παροχή υψηλού επιπέδου διαμονή».