ΟΠΑΠ
ΟΠΑΠ Αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών
ΟΠΑΠ
Αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών των πρακτορείων
Ανάγκη Επιχείρησης
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ, ο κορυφαίος όμιλος τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα, επέλεξε τον Όμιλο ΟΤΕ ως στρατηγικό συνεργάτη για την αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών των πρακτορείων του.
Οι λύσεις
New Generation Access
Ο Όμιλος ΟΤΕ δημιούργησε νέες δικτυακές υποδομές για τα πρακτορεία του, που βασίζονται στα δίκτυα νέας γενιάς (New Generation Access).
Τα οφέλη
Οπτικοακουστικό περιεχόμενο
Οι νέες τηλεπικοινωνιακές υποδομές θα προσφέρουν, επίσης, στον ΟΠΑΠ τη δυνατότητα να εμπλουτίσει μελλοντικά το οπτικοακουστικό περιεχόμενο που παρέχει.
Βελτίωση υφιστάμενων προϊόντων
Θα υπάρξει βελτίωση της ποιότητας και της απόδοσης των υφιστάμενων προϊόντων, μέσα από την απρόσκοπτη και αποτελεσματική λειτουργία.
Εμπλουτισμός οπτικοακουστικού περιεχομένου
Οι νέες τηλεπικοινωνιακές υποδομές θα προσφέρουν, επίσης, στον ΟΠΑΠ τη δυνατότητα να εμπλουτίσει μελλοντικά το οπτικοακουστικό περιεχόμενο που παρέχει.
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη στρατηγική συνεργασία μας με τον Όμιλο ΟΤΕ, η οποία εντάσσεται στα ευρύτερα σχέδιά μας για την επένδυση στο δίκτυο των πρακτορείων μας και την αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών τους. Είναι ένα σημαντικό έργο για εμάς, καθώς θέτει τα τεχνολογικά θεμέλια για τη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας μας. Η συνεργασία αυτή θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην εισαγωγή νέων προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και στη βελτίωση των υπαρχόντων. Επιλέξαμε ως συνεργάτη μας τον ΟΤΕ, έναν κορυφαίο όμιλο, με εξειδίκευση στον κλάδο, ο οποίος παρέχει λύσεις που μπορούν να διασφαλίσουν υψηλό επίπεδο υλοποίησης και απρόσκοπτη λειτουργία για το δίκτυο των πρακτορείων του ΟΠΑΠ – τη ραχοκοκαλιά των δραστηριοτήτων μας».
Damian Cope Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ
Μίλησε τώρα με ένα εξειδικευμένο σύμβουλο πωλήσεων.
Πες μας τι χρειάζεσαι, ώστε να διαμορφώσουμε μαζί τις λύσεις που ταιριάζουν στην επιχείρησή σου.