Όμιλος Ξενοδοχείων Μήτσης
Όμιλος Ξενοδοχείων Μήτσης Έξυπνη ψηφιακή διαχείριση των δεδομένων
Όμιλος Ξενοδοχείων Μήτσης
Έξυπνη ψηφιακή διαχείριση της επιχειρησιακής πληροφορίας.
Ανάγκη Επιχείρησης
Οι λύσεις COSMOTE Business IT Solutions έδωσαν τη δυνατότητα στον Όμιλο MITSIS HOTELS να καλύψει την ανάγκη του για έξυπνη ψηφιακή διαχείριση του συνόλου των δεδομένων της επιχείρησης για τα 17 ξενοδοχεία του Ομίλου, καθώς θα συνέβαλε σημαντικά τόσο στην καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και προμηθευτών, όσο και στη μείωση του λειτουργικού κόστους.
Οι λύσεις
Open Text Content Server
Η COSMOTE σε συνεργασία με την Υour Ideas, παραμετροποίησε την πλατφόρμα “Open Text Content Server”, σύμφωνα με τις ανάγκες του Ομίλου MITSIS HOTELS. Η υποδομή παρέχεται από την COSMOTE ως υπηρεσία, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση εξοπλισμού τοπικά, επιτυγχάνοντας χαμηλότερο κόστος, μεγαλύτερη ευελιξία και απόλυτη ασφάλεια.
Διαχείριση δεδομένων
Επιτυγχάνεται η βέλτιστη διαχείριση των δεδομένων από συναλλαγές, παραστατικά και λοιπά έγγραφα των τμημάτων κρατήσεων, αποθηκών και λογιστηρίων όλων των ξενοδοχείων του ομίλου. Οι εργαζόμενοι του Ομίλου MITSIS HOTELS μπορούν, πλέον, να καταχωρούν και να ανακτούν δεδομένα με το πάτημα ενός κουμπιού, όπου κι αν βρίσκονται, λόγω της πρόσβασής τους σε μια ενιαία πλατφόρμα, η οποία επικοινωνεί με τα υπάρχοντα συστήματα ERP, κρατήσεων κ.α.  
Τα οφέλη
Έξυπνη διοίκηση ξενοδοχειακών μονάδων
Η ψηφιακή πλατφόρμα, αξιοποιώντας τα στοιχεία χαρακτηρισμού των πληροφοριών (metadata), δίνει τη δυνατότητα ανάλυσης, επεξεργασίας και παρουσίασης (reporting) δεδομένων εύκολα και άμεσα. Με τον τρόπο αυτό, επιτρέπει την έξυπνη διοίκηση των ξενοδοχειακών μονάδων και τη βέλτιστη δυνατή κατανόηση και ικανοποίηση των αναγκών του σύγχρονου ταξιδιώτη.
Αξιοποίηση της πληροφορίας
Οι εργαζόμενοι του Ομίλου MITSIS HOTELS μπορούν, πλέον, να καταχωρούν και να ανακτούν δεδομένα με το πάτημα ενός κουμπιού, όπου κι αν βρίσκονται, λόγω της πρόσβασής τους σε μια ενιαία πλατφόρμα, η οποία επικοινωνεί με τα υπάρχοντα συστήματα ERP, κρατήσεων κ.α. . Κάθε πληροφορία που συλλέγεται, αξιοποιείται αποτελεσματικότερα, με σκοπό τη λήψη στρατηγικών επιχειρηματικών αποφάσεων.
Αύξηση παραγωγικότητας
Η ολοκληρωμένη λύση που παρέχει η COSMOTE στον Όμιλο MITSIS HOTELS συμβάλλει σημαντικά στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και των δυνατοτήτων των εργαζομένων.  
Μείωση λειτουργικού κόστους
Οι λύσεις COSMOTE Business IT Solutions, έδωσαν τη δυνατότητα στον Όμιλο MITSIS HOTELS να ελαχιστοποιήσει τα λειτουργικά του έξοδα.
Καλύτερη εξυπηρέτηση επισκεπτών και προμηθευτών
Άμεσα είναι τα αποτελέσματα όσον αφορά τόσο στην εμπειρία των επισκεπτών των ξενοδοχείων του Ομίλου, όσο και στους προμηθευτές, που εξυπηρετούνται ταχύτερα και με ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία.
Μίλησε τώρα με ένα εξειδικευμένο σύμβουλο πωλήσεων.
Πες μας τι χρειάζεσαι, ώστε να διαμορφώσουμε μαζί τις λύσεις που ταιριάζουν στην επιχείρησή σου.