Η.ΔΙ.ΚΑ.
Η.ΔΙ.ΚΑ. myHealth app
Η.ΔΙ.ΚΑ.
myHealth App
Ανάγκη Επιχείρησης

Η δημιουργία εφαρμογής για κινητές συσκευές, μέσω της οποίας οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση στο υγειονομικό τους προφίλ, για λογαριασμό της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ).

Οι λύσεις
Ανάπτυξη

Σχεδιασμός και υλοποίηση της εφαρμογής σε τεχνολογίες και υπηρεσίες διαθέσιμες στο Oracle Cloud Infrastructure.

Διασύνδεση

Μέσω των κωδικών taxinet, στην άυλη συνταγογράφηση, για την πρόσβαση στον Ατομικό Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας.

Ιστορικό

Διασύνδεση με το προσωπικό ιστορικό για όλες τις συνταγές φαρμάκων και παραπεμπτικών που έχουν καταχωρηθεί στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης.

Τα οφέλη
Ατομικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας

Πρόσβαση για τους πολίτες στον Ατομικό Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας τους, άμεσα, γρήγορα και με ασφάλεια.  

Εύκολη και γρήγορη διαχείριση

Ο πολίτης μπορεί να βλέπει και να διαχειρίζεται από το κινητό του τις φαρμακευτικές συνταγές, τα παραπεμπτικά για εξετάσεις και τις ιατρικές βεβαιώσεις που έχουν εκδοθεί με την «άυλη συνταγογράφηση».

Ειδοποιήσεις

Οι πολίτες λαμβάνουν ειδοποιήσεις για κάθε νέα συνταγή ή παραπεμπτικό για εξέταση που εκδίδεται στον ΑΜΚΑ τους.

Έμμεσα ασφαλισμένα μέλη

Οι γονείς διαχειρίζονται και παρακολουθούν τις άυλες συνταγές και τα παραπεμπτικά των έμμεσων ασφαλισμένων μελών της οικογένειας, δηλ. των ανήλικων παιδιών.

«Το MyHealth είναι μόνο η αρχή ενός φιλόδοξου σχεδίου για τη δημιουργία του ολοκληρωμένου Ατομικού Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας του πολίτη. Φροντίζουμε το σχέδιο αυτό να γίνει πραγματικότητα βήμα-βήμα, με σεβασμό στη διαχείριση των δημόσιων πόρων και τη στήριξη του κοινωνικού κράτους. Δύναμή μας, οι εργαζόμενοι της ΗΔΙΚΑ με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους, καθώς και η στήριξη των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υγείας. Ευχαριστούμε τους αναδόχους για την ολοκλήρωση του έργου, εντός χρονοδιαγράμματος και με τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που παρέχουν στους πολίτες αξιόπιστες υπηρεσίες. Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την ψηφιακή εμπειρία των συμπολιτών μας στους τομείς της Υγείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας.»

Νίκη Τσούμα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Η.ΔΙ.ΚΑ