Mobile Device Management

Mobile Device Management

Διαχειρίσου με ασφάλεια τα προσωπικά ή εταιρικά smartphone & tablet, εταιρικά αρχεία και εφαρμογές της επιχείρησης σου, απ’ όπου και αν βρίσκεσαι. 

Η υπηρεσία Mobile Device Management (MDM), επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση φορητών συσκευών, χρήση εταιρικών πολιτικών ασφαλείας, εταιρικών εφαρμογών και αρχείων καθώς και ασφαλή πρόσβαση στο εταιρικό email από προσωπικό ή εταιρικό smartphone και tablet.

Η υπηρεσία MDM καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης σου προσφέροντας πλήρη αξιοποίηση των προσωπικών smartphones & tablets και εξασφαλίζει την εμπιστευτικότητα των εταιρικών δεδομένων των χρηστών.

Παράλληλα η επιχείρησή σου θα ανταποκρίνεται καλύτερα στο  Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) μέσα από την απομακρυσμένη διαχείριση των συσκευών. 

Δες παρακάτω το video της υπηρεσίας:


Η υπηρεσία παρέχεται από την COSMOTE  Α.Ε.

Η Υπηρεσία Προσφέρει

  • Διαχείριση φορητών συσκευών με δυνατότητα απομακρυσμένης διαγραφής των εταιρικών δεδομένων σε περίπτωση απώλειας της συσκευής, επιβολή χρήσης κωδικού για κλείδωμα οθόνης, καθώς και επιβολή ρυθμίσεων όπως Wi Fi, Bluetooth, camera κ.α.
  • Καθορισμό εφαρμογών (εταιρικών ή ιδιωτικών) σε φορητές συσκευές, μέσα από application store στο οποίο οι χρήστες μπορούν να βλέπουν τις διαθέσιμες προς εγκατάσταση εφαρμογές. Δυνατότητα περιορισμού εφαρμογών προς εγκατάσταση από τους χρήστες, καθώς και δημιουργία ασφαλούς σύνδεσης με το intranet της εταιρείας.
  • Ασφαλή πρόσβαση σε αρχεία της εταιρείας από φορητή συσκευή καθώς και δυνατότητα επεξεργασίας εταιρικών αρχείων από τους χρήστες, σε πραγματικό χρόνο εν κινήσει. Επίσης παρέχεται άμεση ενημέρωση των χρηστών, με δυνατότατα μαζικής προώθησης αρχείων σε όλες τις φορητές συσκευές, μέσω web portal.
  • Δημιουργία αναφορών μέσω web portal διαχείρισης, σχετικά με τις συνδεμένες φορητές συσκευές σε περίπτωση χρήσης εκτός ορίων της εταιρικής πολιτικής ασφαλείας (όπως για παράδειγμα προσπάθεια εγκατάστασης μη επιτρεπόμενης εφαρμογής), διακοπή πρόσβασης στα εταιρικά δεδομένα ή αποστολή ειδοποιήσεων στους χρήστες, αλλά και δημιουργία εξατομικευμένων reports ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας.
Η υπηρεσία MDM θα βελτιώσει την ταχύτητα εργασίας και την αύξηση της παραγωγικότητας των χρηστών, παρέχοντας πλήρη έλεγχο και ασφάλεια στα εταιρικά δεδομένα, μέσω χρήσης smartphone & tablet, αλλά και ευελιξία χρήσης όλων των φορητών συσκευών (iOS/ Android/ Windows Mobile) από τους υπαλλήλους, για εταιρική χρήση.

Για την παροχή της υπηρεσίας MDM, η COSMOTE συνεργάζεται με την MobileIron Inc. H εταιρεία MobileIron είναι βραβευμένη ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ΜDM λογισμικού.

Προγράμματα MDM
Πώς θα το απoκτήσεις