Λύσεις για Ξενοδοχεία

Λύσεις για Ξενοδοχεία

Ολοκληρωμένες ICT λύσεις για ξενοδοχεία

Η σπουδαιότητα που έχει ο τουρισμός στην ελληνική οικονομία είναι για τον Όμιλο ΟΤΕ δεδομένη! Αποτελεί σημείο αναφοράς για τη δημιουργία εξειδικευμένων λύσεων που σχεδιάζονται και υλοποιούνται για να ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις του τουριστικού κλάδου και ειδικά της ξενοδοχειακής αγοράς.

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών ICT (Information & Communication Technologies) προσφέρουμε τις λύσεις εκείνες που έρχονται να ενισχύσουν την καθημερινή εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των ξενοδοχείων, βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών τους και συμβάλλουν στη μείωση των λειτουργικών δαπανών τους.
 

 


Οι υπηρεσίες παρέχονται από την ΟΤΕ Α.Ε.

Λύσεις επικοινωνίας

Πρόσβαση στο Internet / DIA for Hotels
H υπηρεσία COSMOTE Dedicated Internet Access (DIA) for Hotels προσφέρει αξιόπιστη και γρήγορη πρόσβαση στο Internet, αποκλειστικά για χρήστες που βρίσκονται στους χώρους του ξενοδοχείου. Η ταχύτητα είναι εγγυημένη συμμετρική (από 10Mbps έως 1Gbps) επιτρέποντας ισοδύναμη χρήση για ανέβασμα και κατέβασμα δεδομένων στον ίδιο χρόνο, ακόμα και σε περιόδους υψηλού web traffic (σε αντίθεση με το ADSL/VDSL). Η χρέωση γίνεται με βάση το μοντέλο "pay-as-you-use", ικανοποιώντας έτσι την ανάγκη εποχικής λειτουργίας των ξενοδοχείων.
Δικτυακές Υποδομές /Wi-Fi
Ολοκληρωμένες λύσεις δικτύωσης προσφέρονται μέσω ενσύρματων δικτύων (LAN), ασύρματων δικτύων (Wi-Fi), δομημένης καλωδίωσης και σύγχρονων τηλεφωνικών κέντρων (PBX-Unified Communications) σε συνεργασία με κορυφαίους παγκοσμίως προμηθευτές, ώστε να υλοποιούνται με επιτυχία απαιτητικές δικτυακές υποδομές στον ξενοδοχειακό κλάδο.

COSMOTE Business Mobile Tourism
Η ιδανική επαγγελματική λύση που εξασφαλίζει μείωση των εξόδων για την τουριστική επιχείρησή σου. Τώρα, ενεργοποιώντας την υπηρεσία COSMOTE Business Mobile Tourism έχεις τη δυνατότητα να μην πληρώνεις το πλήρες πάγιο των συνδέσεων των εποχικών υπαλλήλων του ξενοδοχείου σου, για το διάστημα για το οποίο η επιχείρησή σου παραμένει κλειστή, αλλά μόνο για τους 4 ή 8 μήνες που λειτουργεί. Έτσι, χρεώνεσαι μόνο τους μήνες που πραγματικά έχεις ανάγκη, εξοικονομώντας χρήματα για την επιχείρησή σου.

Video Streaming / Conference
Για την ζωντανή αναμετάδοση εικόνας από συνεδριακές εκδηλώσεις στους χώρους του ξενοδοχείου, παρέχονται υπηρεσίες Video Streaming και Video Conference με στόχο την συμμετοχή απομακρυσμένων χρηστών.

Λύσεις εξυπηρέτησης & ψυχαγωγίας
Λύσεις διαχείρισης & οικονομίας
Πώς θα το αποκτήσεις