COSMOTE Mobile Security

COSMOTE Mobile Security

Για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη ανάγκη των επιχειρήσεων για προστασία των κινητών συσκευών (smartphone ή tablet) από πιθανές απειλές και ιούς, η COSMOTE προσφέρει την υπηρεσία COSMOTE Mobile Security. Η υπηρεσία σού παρέχει τη δυνατότητα προστασίας των κινητών συσκευών της επιχείρησής σου όταν αυτές είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο μέσω του 3G/4G δικτύου κινητής COSMOTE ή μέσω Wi-Fi και μάλιστα με τους δύο πρώτους μήνες ΔΩΡΕΑΝ!
 
Συγκεκριμένα, με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας προστασίας κίνησης του 3G/4G δικτύου COSMOTE, μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν και το Mobile Application ώστε να είσαι προστατευμένος και μέσω Wi-Fi σύνδεσης. Με αυτό τον τρόπο, όταν οι κινητές συσκευές της επιχείρησής σου συνδέονται στο διαδίκτυο, παραμένουν προστατευμένες από πιθανές απειλές και ιούς. Επιπλέον, σε περίπτωση ανίχνευσης ύποπτης ή κακόβουλης Internet κίνησης στη σύνδεση κάποιας συσκευής, η υπηρεσία ενημερώνει το χρήστη της μέσω web σελίδας (blocking page) που θα εμφανιστεί στο web browser του. Με τον τρόπο αυτό εσύ και οι εργαζόμενοι στην επιχείρησή σου μπορείτε να συνεχίσετε να δουλεύετε απρόσκοπτα και με ασφάλεια στο διαδίκτυο χωρίς να ανησυχείτε για πιθανούς ιούς και επιβλαβές περιεχόμενο, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να πραγματοποιείτε με ασφάλεια ηλεκτρονικές αγορές και παραγγελίες καθώς και διατραπεζικές συναλλαγές.
 
Για κάθε σύνδεση COSMOTE Business Mobile μπορείς να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία με τους δύο πρώτους μήνες ΔΩΡΕΑΝ και στη συνέχεια με χρέωση 0,90€/μήνα, που θα λαμβάνεις μέσω του εταιρικού λογαριασμού COSMOTE κινητής της επιχείρησής σου.
 
Επιπλέον, η υπηρεσία παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Business Mobile Large, και για όσο χρονικό διάστημα παραμένουν αυτά ενεργά.

Σημείωση:  Η υπηρεσία παρέχεται από την COSMΟΤΕ Α.Ε.
 

Πώς να το αποκτήσεις

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας, για κάθε συσκευή της επιχείρησης, γίνεται πολύ απλά, στέλνοντας με δωρεάν SMS τη λέξη SECON στο 1256, ενώ την εφαρμογή μπορείς να την κατεβάσεις από το Google Play ή το App Store. Επιπλέον, μπορείς να καλέσεις την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών COSMOTE στο 13818 ή πατώντας εδώ.