Προγράμματα IoT

COSMOTE IoT Data Sharing

Με τα νέα, οικονομικά προγράμματα COSMOTE IoT Data Sharing, η COSMOTE σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις την επιχείρησή σου στην ψηφιακή εποχή και στον κόσμο του Internet of Things ( IoT).Έτσι, θα μπορείς να συνδέεσαι με τις συσκευές και τα συστήματά σου, να διαχειρίζεσαι τα μηχανήματά σου σε πραγματικό χρόνο, αλλά και να μοιράζεις τα δεδομένα όλων των προγραμμάτων, στο γκρουπ που έχεις επιλέξει.

Το να μοιράζονται τα δεδομένα σου όπου χρειάζεται, σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς όλα τα διαθέσιμα δεδομένα των προγραμμάτων σου, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη οικονομία. 

Tα νέα οικονομικά προγράμματα COSMOTE IoT Data Sharing σου επιτρέπουν ακόμα να:

  • Ελέγχεις μέσω κεντρικού portal την κατανάλωση των δεδομένων σου για κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά ή συνολικά για όλα τα προγράμματα σου, ενώ παράλληλα ελέγχεις κάθε στιγμή τη λειτουργία τους.
  • Λαμβάνεις ενημερώσεις μέσω SMS για την κατανάλωση των δεδομένων των προγραμμάτων σου στο κινητό που επιθυμείς.
  • Επιλέγεις, μετά την κατανάλωση των δωρεάν δεδομένων σου, τη διακοπή ή τη συνέχιση της πρόσβασης των συσκευών σου στο internet.
Έτσι, αυτοματοποιείς τις διαδικασίες στην επιχείρησή σου, ενώ παράλληλα μειώνεις τις περιττές δαπάνες που αφορούν στη συντήρηση και στα λειτουργικά κόστη, αφού εντοπίζεις τυχόν δυσλειτουργίες των μηχανημάτων σου τη στιγμή που συμβαίνουν.

Η υπηρεσία παρέχεται από την COSMOTE A.E.

Προγράμματα & Τιμές

COSMOTE IoT Data Sharing
Οικονομικό Πρόγραμμα Μηνιαίο Πάγιο Δωρεάν Μηνιαία Χρήση Χρέωση πέραν του Δωρεάν Όγκου
Group 1  COSMOTE IoT Data Sharing 25MB 4,00 € 25MB 0,13 €/MB
COSMOTE IoT Data Sharing 50MB 5,00 € 50MB
COSMOTE IoT Data Sharing 100MB 6,00 € 100MB
Group 2  COSMOTE IoT Data Sharing 700MB 10,00 € 700MB 0,0309 €/MB
COSMOTE IoT Data Sharing 3GB 20,00 € 3GB
COSMOTE IoT Data Sharing 20GB 45,00 € 20GB

Τα πάγια των προγραμμάτων COSMOTE ΙοT Data  Sharing 25MB, COSMOTE ΙοT Data Sharing 50MB, COSMOTE ΙοT Data Sharing 100MB, COSMOTE ΙοT Data Sharing 700MB, COSMOTE ΙοT Data Sharing 3GB, COSMOTE ΙοT Data Sharing 20GB περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και δεν επιβαρύνονται με Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας επί του παγίου.

Μπορείς να επιλέξεις το πρόγραμμα COSMOTE IoT SMS 60, για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις (SMS alerts) ή να αποστέλλεις τη γεωγραφική θέση ενός αντικειμένου (πχ αυτοκινήτου) με SMS κ.α.
 
COSMOTE IoT SMS 60
Οικονομικό Πρόγραμμα Μηνιαίο Πάγιο Δωρεάν Μηνιαία Χρήση Χρέωση πέραν του Δωρεάν Όγκου
COSMOTE IoT SMS 60 2,80 € 60SMS 0,10 €/SMS

Το πάγιο και η χρέωση πέραν της δωρεάν χρήσης του προγράμματος COSMOTE IoT SMS 60 περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 12%. Ο μηνιαίος λογαριασμός για κάθε σύνδεση κινητής τηλεφωνίας επιβαρύνεται με υψηλότερο Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας εάν το ύψος του (προ ΦΠΑ) ανέλθει σε κλίμακα στην οποία εφαρμόζεται υψηλότερο τέλος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Τέλος Κινητής Τηλεφωνίας πάτησε εδώ.
 

Ακόμα, έχεις την δυνατότητα να συνδυάσεις το πρόγραμμά COSMOTE IoT SMS 60 με επιπρόσθετο πακέτο μηνυμάτων για να στέλνεις ακόμη περισσότερα SMS με χαμηλό μηνιαίο πάγιο.
 
Πακέτο Μηνιαίο Πάγιο Δωρεάν Μηνιαία Χρήση
SMS 500 3,9€ 500 SMS


Κάνε κλικ εδώ για να ενεργοποιήσεις τώρα το πακέτο μηνυμάτων που σε εξυπηρετεί online μέσα από το Μy COSMOTE. Μπορείς επίσης να κατεβάσεις από το κινητό σου το My COSMOTE App για να ενεργοποιήσεις το πακέτο που θα διαλέξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις προγραμμάτων κάνε κλικ εδώ.

Πώς θα το αποκτήσεις