COSMOTE Fleet Tracker

COSMOTE Fleet Tracker

Θέλεις να αποκτήσεις τον πλήρη έλεγχο των οχημάτων της επιχείρησής σου; Τώρα μπορείς, με τη νέα υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker!

Η COSMOTE, σε συνεργασία με την Fleet Complete, έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες παροχής λύσεων διαχείρισης στόλων, εταιρικών περιουσιακών στοιχείων εν κινήσει, καθώς και τεχνολογίας συνδεδεμένων εταιρικών οχημάτων, προσφέρει τη νέα υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker. Αν η επιχείρησή σου διαθέτει εταιρικά οχήματα οποιουδήποτε τύπου και θέλεις να γνωρίζεις κάθε στιγμή, την ακριβή θέση και κατάστασή τους, τότε το  COSMOTE Fleet Tracker είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι.
 

fleet_tracker_gr fleet_tracker_gr


Απόκτησε την δυνατότητα αποτελεσματικότερης διαχείρισης του στόλου οχημάτων της επιχείρησής σου μέσω της παρακολούθησης τους σε πραγματικό χρόνο εύκολα και απλά και εξοικονόμησε χρόνο και χρήματα, ενισχύοντας παράλληλα την ασφάλεια οδηγών και οχημάτων.

TA ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
  • αύξηση της παραγωγικότητας
  • μείωση της κατανάλωσης καυσίμων
  • μείωση λειτουργικών δαπανών μέσω της αυτοματοποίησης των εργασιών
  • ταχύτερη ανταπόκριση σε περίπτωση έκτακτων περιστατικών
  • καλύτερος προγραμματισμός της συντήρησης των οχημάτων
  • βέλτιστη αξιοποίηση του προσωπικού
  • υιοθέτηση μιας πιο «πράσινης» οδηγικής συμπεριφοράς από τους οδηγούς
  • μεγαλύτερη ασφάλεια, τόσο για τους οδηγούς, όσο και για τα οχήματα
  • δωρεάν roaming εντός και εκτός ΕΕ.
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Ειδικές συσκευές τηλεματικής τοποθετούνται στα οχήματά της επιχείρησής σου, εντελώς δωρεάν και χωρίς πρόσθετες χρεώσεις. Η υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker σου παρέχει πρόσβαση μέσω web portal αλλά και mobile app όπου, ανάλογα με το οικονομικό πρόγραμμα που έχεις επιλέξει, μπορείς να λαμβάνεις ενημερώσεις που αφορούν στη θέση των οχημάτων, στην διαδρομή που ακολουθείται, στην κίνηση, στον χρόνο που απαιτείται, στην οδηγική συμπεριφορά, στην κατανάλωση καυσίμων όπως και στην κατάσταση των οχημάτων σου.  Επιπλέον, μπορείς να γνωρίζεις και να προλαμβάνεις άμεσα τις ανάγκες συντήρησης των οχημάτων σου καθώς και να προειδοποιείσαι άμεσα για ατυχήματα ή περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης.  

Τέλος, βάσει όλων των δεδομένων που συλλέγει η πλατφόρμα, δημιουργεί αναλυτικές αναφορές και αποστέλλει σχετικές ειδοποιήσεις.  Έτσι, είσαι πάντα και από παντού ενήμερος για ό,τι αφορά στον στόλο οχημάτων της επιχείρησής σου!

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Η νέα υπηρεσία σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις τη λύση που καλύπτει πλήρως, τις ανάγκες της δικής σου επιχείρησης:

 

COSMOTE Fleet Tracker Basic

Έχεις επιχείρηση που διαθέτει επιβατικά ή  ημιφορτηγά οχήματα; Τότε, η λύση αυτή  είναι για σένα! Γιατί μπορείς εύκολα, να εντοπίζεις τα οχήματά σου σε πραγματικό χρόνο και να έχεις το ιστορικό των διαδρομών τους. 
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις τη συσκευή στην υφιστάμενη διεπαφή ΟΒD2 του οχήματος.

COSMOTE Fleet Tracker Standard
COSMOTE Fleet Tracker Advanced
Προγράμματα και τιμές
Πως θα το αποκτήσεις;