Θέλεις ψηφιακά εργαλεία
για την επιχείρησή σου;
Μάθε πώς θα τα αποκτήσεις αξιοποιώντας και την επιδότηση
«Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»!
Ενδιαφέρομαι
Τώρα, με επιδότηση 90%, η επιχείρησή σου
μπαίνει στον ψηφιακό κόσμο ακόμα πιο εύκολα!
Στην COSMOTE, εσύ μας λες τις ανάγκες σου και εμείς σου δίνουμε τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία ώστε η επιχείρησή σου να μπει δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο. Βρες τον ιδανικό συνδυασμό ψηφιακών λύσεων μέσα από μια γκάμα προϊόντων που αξιοποιούν τις νέες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία. Κάλεσέ μας για να μάθεις πώς μπορείς να αξιοποιήσεις 90% επιδότηση, του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», ώστε να επιλέξουμε μαζί τις κατάλληλες υπηρεσίες για τις ανάγκες σου.
Ενδιαφέρομαι
Τί είναι το πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»;
Το πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» είναι μία δράση της Κοινωνίας της Πληροφορίας που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της χώρας που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας. Η ενίσχυση υλοποιείται με την παροχή voucher συγκεκριμένης χρηματικής αξίας, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί στην αγορά ψηφιακών λύσεων και εργαλείων από τους δικαιούχους. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που απασχολούν έως 250 εργαζόμενους.
Κάνε αίτηση
 
Πώς μπορώ να αποκτήσω το Voucher;
Δες τα βήματα παρακάτω:
Βήμα 1
Μπες στο https://beneficiary.digitalsme.gov.gr/ με τα στοιχεία εισόδου TAXISnet της επιχείρησής σου και κάνε αίτηση για το voucher. Η ενημέρωση του δικαιούχου θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μετά τις 31/10.
Βήμα 2
Επικοινώνησε μαζί μας για να βρεις τον ιδανικό συνδυασμό ψηφιακών λύσεων που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησής σου.
Βήμα 3
Με την έκδοση του voucher, επίλεξε τις λύσεις της COSMOTE που σε ενδιαφέρουν,
και θα λάβεις επιβεβαίωση μέσω SMS για την δέσμευσή του.
Βήμα 4
Μετά το επιβεβαιωτικό SMS, η παραγγελία ολοκληρώνεται με την εξόφληση του ποσού της συμμετοχής σου (10% του συνολικού καθαρού ποσού συν το ΦΠΑ 24%).
 
Αναλυτικός πίνακας
 
Αξία Κουπονιού
Ιδία Κεφάλαια
Συνολική Αξία
0 - 5
700 €
300 €
1.000 €
5 - 10
1.400 €
600 €
2.000 €
10 - 18
2.800 €
1.200 €
4.000 €
18 -25
4.200 €
1.800 €
6.000 €
25 - 32
7.000 €
3.000 €
10.000 €
32 - 40
8.400 €
3.600 €
12.000 €
40 - 50
10.500 €
4.500 €
15.000 €
50 - 250
14.000 €
6.000 €
20.000 €
Δες τα προϊόντα που προτείνουμε:
 
COSMOTE Fleet Tracker - Παρακολούθηση εταιρικών οχημάτων

Αν η επιχείρησή σου διαθέτει εταιρικά οχήματα οποιουδήποτε τύπου, τότε η υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker είναι ό,τι χρειάζεσαι. Γιατί γνωρίζεις την θέση και την κατάσταση των οχημάτων της επιχείρησής σου σε πραγματικό χρόνο και επιτυγχάνεις αύξηση της παραγωγικότητας και ταυτόχρονα μείωση του λειτουργικού κόστους.

Δες τώρα τα διαθέσιμα πακέτα και διάλεξε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σου επιχείρησής:

COSMOTE Fleet Tracker Basic

 • Συσκευή με δυνατότητα εγκατάστασης από τον ίδιο τον πελάτη απευθείας στην μπαταρία του οχήματος.
 • Eντοπισμός στο χάρτη και εμφάνιση ιστορικού.
 • Δημιουργία αναφορών.

COSMOTE Fleet Tracker Standard

Όλα τα χαρακτηριστικά του Basic πακέτου και επιπλέον:

 • Διασύνδεση με αισθητήρες του οχήματος για καταγραφή συμβάντων (π.χ. άνοιγμα πόρτας, αισθητήρας θερμοκρασίας).
 • Αναλυτικές αναφορές στόλου οχημάτων, ιστορικό διαδρομών.

COSMOTE Fleet Tracker Advanced

Όλα τα χαρακτηριστικά του Standard πακέτου και επιπλέον:

 • Διασύνδεση με CAN-BUS του οχήματος για παρακολούθηση στάθμης καυσίμου, χρήσης κινητήρα ή χιλιομέτρων.
 • Ανάλυση οδηγικής συμπεριφοράς.
 • Δυνατότητα διασύνδεσης με επιπλέον αισθητήρες.
Πρόγραμμα Διάρκεια Τιμή
COSMOTE Fleet Tracker Basic 24 μήνες 386,88 €
COSMOTE Fleet Tracker Standard 24 μήνες 461,28 €
COSMOTE Fleet Tracker Advanced 24 μήνες 580,32 €

* Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Δες περισσότερα
 
COSMOTE Digital Office - Ενιαία πλατφόρμα Cloud συνεργασίας και επικοινωνίας

Απόκτησε την ενιαία πλατφόρμα συνεργασίας και επικοινωνίας στις ασφαλείς, cloud υποδομές της Cosmote με δυνατότητες Presence, Chat, Audio & Video Conference, Screen Sharing, File Sharing. Δες τώρα πως η υπηρεσία μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σου να γίνει ακόμη πιο ευέλικτη!

COSMOTE Digital Office Advanced seat: Τιμή θέσης εργασίας ανά διετία 240€

* Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Δες περισσότερα
 
Microsoft 365 & Security solutions

Με την cloud υπηρεσία Microsoft 365 η επιχείρησή σου έχει όλες τις γνωστές εφαρμογές του Office (όπως Word, Excel, PowerPoint κ.α.) πάντα στην τελευταία τους έκδοση. Παράλληλα διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία παραγωγικότητας (όπως το Microsoft Teams) για αποτελεσματική εργασία και συνεργασία από παντού.

Κι αν συνδυάσεις το Microsoft 365 με τις Ολοκληρωμένες Λύσεις Ασφαλείας συσκευών και εφαρμογών που παρέχει η υπηρεσία, τότε προστατεύεις την επιχείρησή σου από κάθε είδους απειλή! Απόκτησε τώρα τα κατάλληλα εργαλεία από την COSMOTE και επωφελήσου της δωρεάν διάθεσης της υπηρεσίας Premium Support η οποία παρέχει τη δυνατότητα απομακρυσμένης παραμετροποίησης των e-mails σου στο νέο Microsoft 365 της επιχείρησής σου!

Διαθέσιμα πακέτα και τιμές

Microsoft 365 Business Basic: Online σουίτα εφαρμογών Office που παρέχει δυνατότητες αποθήκευσης και κοινής χρήσης αρχείων, ηλεκτρονικών διασκέψεων και άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο & ημερολόγιο για το εταιρικό e-mail των χρηστών και βασικό επίπεδο ασφάλειας.
Microsoft 365 Business Standard: Όλα όσα προσφέρει το Business Basic, και επιπλέον διάθεση των εκδόσεων του προγράμματος για υπολογιστή (desktop) με δυνατότητα χρήσης των εφαρμογών του Office και offline.
Microsoft 365 Business Premium: Όλα όσα προσφέρει το Business Standard και επιπλέον προηγμένη ασφάλεια (πρόσβαση και έλεγχος δεδομένων και προστασία από κυβερνοαπειλές).
Microsoft Defender for Business: Ασφάλεια συσκευών με προστασία επόμενης γενιάς για αντιμετώπιση απειλών (κακόβουλο λογισμικό, phishing κ.ά) ειδικά σχεδιασμένο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις!

Δες τις δυνατότητες επιδότησης για διάρκεια από 1 έως 3 έτη:
Ενδεικτικά διαθέσιμα προγράμματα Ετήσια τιμή ανά θέση εργασίας
Microsoft 365 Business Premium (συμπεριλαμβάνεται λύση ασφάλειας) 276,77 €
Microsoft 365 Business Standard 156,24 €
Microsoft 365 Business Basic 75,89 €
Microsoft Defender for Business (λύση ασφάλειας συσκευών) 37,20 €

* Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Δες περισσότερα
 
Δημιουργία eshop
COSMOTE New E-shop4U

Απόκτησε τώρα e-shop, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησής σου, και δες τις πωλήσεις σου να ανεβαίνουν και ηλεκτρονικά. Η έμπειρη ομάδα μας, Web designers & Engineers, αναλαμβάνουν την δημιουργία και υποστήριξη του e-shop σου, οικονομικά και αξιόπιστα!

 • COSMOTE New E-shop4U Essential : Ξεκίνα την online επιχείρηση σου με ένα απλό e-shop προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου, με αρχική καταχώρηση έως 4 κατηγορίες προϊόντων.
 • COSMOTE New E-shop4U Basic : Ένα ολοκληρωμένο πακέτο για να στηρίξει την online επιχείρηση σου, με αρχική καταχώρηση εώς 20 κατηγορίες προϊόντων, αποστολή σε όλες τις χώρες, on page SEO και χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να απογειώσεις τις πωλήσεις σου.
 • COSMOTE New E-shop4U Premium : Για τις αυξημένες ανάγκες της επιχείρησης σου, με το premium e-shop απολαμβάνεις διασύνδεση με marketplaces, ERP, αρχική καταχώρηση έως 30 κατηγορίες προϊόντων και έχεις τον απόλυτο έλεγχο της online επιχείρησής σου.
Διαθέσιμα πακέτα Τιμή
COSMOTE New E-shop4U Essential 2.480,00 €
COSMOTE New E-shop4U Basic 3.100,00 €
COSMOTE New E-shop4U Premium 3.720,00 €
COSMOTE Your Business online

Δημιούργησε μόνος σου το e-shop ή και το website της επιχείρησής σου, με λίγα απλά βήματα, και μάλιστα δωρεάν για τους πρώτους 6 μήνες! Με τη νέα υπηρεσία COSMOTE Your Business online έχεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να μεταβεί η επιχείρησή σου στον ψηφιακό κόσμο και να αυξήσεις τις πωλήσεις σου. Κι όλα αυτά με μια μεγάλη ποικιλία από έτοιμα templates για να διαλέξεις με βάση τις δικές σου ανάγκες, καθώς και τηλεφωνική υποστήριξη στα Ελληνικά.

Τιμές ανά έτος:

Διάρκεια Συνδρομή
1 έτος 120€
2 έτη 360€
3 έτη 600€

* Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Δες περισσότερα
 
Microsoft Azure

Για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, η πλατφόρμα Azure περιλαμβάνει μία σειρά από λύσεις υποδομών πληροφορικής, καθώς και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την ομαλή και ασφαλή μετάβαση της επιχείρησης σε υποδομές cloud. Αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση που προσφέρει ευελιξία, αυξάνει το επίπεδο ασφάλειας και ενισχύει την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων. Ανακάλυψε τώρα τις λύσεις που θα βοηθήσουν την ψηφιακή μετάβαση της επιχείρησής σου και μπορούν να συνδυαστούν και με υπηρεσίες εγκατάστασης, παραμετροποίησης, εκπαίδευσης και συμβουλευτικής.

 • Azure BackUp
 • Disaster Recovery Azure
Δες περισσότερα
Είμαστε δίπλα σου
Ένας εκπρόσωπος της COSMOTE θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις την επιδότηση του προγράμματος Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων επιχειρήσεων και να επιλέξετε εκείνες τις υπηρεσίας που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησής σου.
Ενδιαφέρομαι
Συχνές ερωτήσεις για το πρόγραμμα Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ
1. Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να ενισχυθούν από το πρόγραμμα;
Υφιστάμενες ιδιωτικές Επιχειρήσεις που ασκούν οικονομική δραστηριότητα, και για τις οποίες συντρέχουν αθροιστικά και μεταξύ άλλων οι ακόλουθες προϋποθέσεις:
 • Έχουν την έδρα τους ή υποκατάστημα στην Ελληνική Επικράτεια με ελληνικό ΑΦΜ.
 • Είναι ενεργές κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης Χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα.
 • Έχουν ιδρυθεί/ συσταθεί πριν την 01.01.2022.
 • Συνιστούν νομική οντότητα (Ανώνυμη Εταιρία, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης, Ομόρρυθμη Εταιρία ή Ετερόρρυθμη Εταιρία, Ι.Κ.Ε, Ατομική Επιχείρηση, Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, Συνεταιρισμός) ή Ατομική Επιχείρηση και τηρούν απλογραφικά ή διπλογραφικά βιβλία.

 • Στην ενότητα 2.1 της Πρόσκλησης παρουσιάζεται αναλυτικά το σύνολο των προϋποθέσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα.
2. Σε ποια κατηγορία ανήκει η επιχείρησή μου;
Οι δικαιούχοι του Προγράμματος εντάσσονται στις ακόλουθες διακριτές κατηγορίες και υποκατηγορίες με κριτήριο την απασχόληση (εξαρτημένη εργασία):
Κατηγορία Ετήσιες Μονάδες Εργασίας
1 0,01ΕΜΕ < μ ≤ 10 ΕΜΕ
2 10ΕΜΕ < μ ≤ 25 ΕΜΕ
3 25ΕΜΕ < μ ≤ 40 ΕΜΕ
4 40ΕΜΕ < μ ≤ 250 ΕΜΕ

Για την επιβεβαίωση τήρησης των κριτηρίων επιλεξιμότητας, παρακαλούμε συμβουλευτείτε την ενότητα 2.3 της Πρόσκλησης.
3. Πώς μπορώ να αποκτήσω voucher;
Εάν η επιχείρησή σου πληροί τις προϋποθέσεις (Δες την Ενότητα 2.1 της Πρόσκλησης ), από την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, έως και τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 χρειάζεται να μεταβείς στη σελίδα https://beneficiary.digitalsme.gov.gr/, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία εισόδου Τaxisnet της επιχείρησης σου και να κάνεις αίτηση για το voucher. Για το αποτέλεσμα του αιτήματός σου θα ενημερωθείς ηλεκτρονικά μετά τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.
4. Με ποιον τρόπο μπορώ να εξαργυρώσω το voucher;
Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα εδώ ώστε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις τα προϊόντα που συμμετέχουν στην πρόγραμμα χρηματοδότησης «Ψηφιακά εργαλεία ΜΜΕ». Εναλλακτικά μπορείς να αναζητήσεις προϊόντα σε άλλους προμηθευτές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
5. Για πόσες επιδοτούμενες λύσεις μπορώ να εξαργυρώσω το voucher μου;
Εάν η επιχείρησή σου ανήκει στην Κατηγορία 1 μπορείς να εξαργυρώσεις την επιταγή σου με μία και μόνο επιδοτούμενης λύση (σύνθεσης προϊόντων/υπηρεσιών). Εάν η επιχείρηση σου ανήκει στις Κατηγορίες 2,3 ή 4 μπορείς να εξαργυρώσεις την επιταγή σου με μία ή και παραπάνω και μόνο επιδοτούμενες λύσεις.
6. Εφόσον η επιχείρησή μου είναι δικαιούχος και έχω το voucher, μέχρι πότε μπορώ να το εξαργυρώσω;
Εάν η επιχείρησή σου ανήκει στην Κατηγορία 1, μπορείς να αγοράσεις ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες έως την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 Εάν η επιχείρηση σου ανήκει στις Κατηγορίες 2, 3 και 4 μπορείς να αγοράσεις ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023.
7. Μπορώ να επιλέξω ένα ή περισσότερα προϊόντα που κοστίζουν περισσότερο από τη μέγιστη επιλέξιμη δαπάνη της κατηγορίας που ανήκει η επιχείρηση μου;
Ναι, μπορείς, αλλά πρέπει να λάβεις υπόψη ότι θα αυξηθεί με αυτόν τον τρόπο το ποσό της συμμετοχή σου καθώς και ο ΦΠΑ 24%, τα οποία θα πρέπει να εξοφληθούν εφάπαξ για να ολοκληρωθεί η εξαργύρωση της επιταγής (voucher).
8. Με ποιους τρόπους μπορώ να εξοφλήσω το ποσό που υπολείπεται μετά τη χρήση του voucher;
Η εξόφληση της Ιδίας Συμμετοχής θα πρέπει να γίνει με ηλεκτρονικά μέσα (web banking, εταιρική χρεωστική ή πιστωτική κάρτα), από επαγγελματικό λογαριασμό της ωφελούμενης επιχείρησης.
9. Μπορώ να εξαργυρώσω ένα μέρος του voucher;
Ναι μπορείς, αλλά μετά την εξαργύρωση δεν έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις το υπόλοιπο που απομένει.
Παραδείγματα χρήσης κουπονιού
1. Γραφείο με 4 εργαζόμενους και 900€ κουπόνι
Γραφείο
1 Γραμματέας
1 COSMOTE Digital Office Advanced για 2 έτη (193,55€)
1 Microsoft 365 Basic για 1 έτος (61,20€)
1 Microsoft Defender for Business για 1 έτος (30,00€)
3 υπάλληλοι
γραφείου
3 COSMOTE Digital Office Advanced για 2 έτη (580,65€)
E-shop
COSMOTE Your Business Online για 1 έτος (96,72€)
 
Συνολικό Καθαρό Ποσό Ψηφιακής λύσης: 962,11€
ΦΠΑ (24%): 230,91€
Επιδότηση Κουπονιού 90% της λύσης: 865,90€
Ποσό που καταβάλλει άμεσα ο πελάτης: 327,12€
2. Επιχείρηση με 20 εργαζόμενους, 5 οχήματα και 5.400€ κουπόνι
Γραφείο
20 υπάλληλοι
γραφείου
20 COSMOTE Digital Office Advanced seat για 2 έτη (3.870,97€)
5 οχήματα
5 COSMOTE Fleet Tracker Advanced για 2 έτη (2.340,00€)
 
Συνολικό Καθαρό Ποσό Ψηφιακής λύσης: 6.210,97€
ΦΠΑ (24%): 1.490,63€
Επιδότηση Κουπονιού 90% της λύσης: 5.400,00€
Ποσό που καταβάλλει άμεσα ο πελάτης: 2.301,60€