Έκπτωση αντί Επιδότησης

Έκπτωση αντί Επιδότησης

Εάν η συσκευή που χρησιμοποιείς σε ικανοποιεί και επιθυμείς να την χρησιμοποιήσεις για ένα ακόμη χρόνο, η COSMOTE σου προσφέρει τη δυνατότητα έκπτωσης αντί επιδότησης συσκευής για ακόμα περισσότερη οικονομία!

Συνδέσου σε κάποιο από τα επαγγελματικά προγράμματα κινητής COSMOTE, ή κάνε ανανέωση του υπάρχοντος συμβολαίου σου χωρίς αγορά συσκευής σε κάποια ή κάποιες από τις συνδέσεις σου και επωφελήσου διπλά! Γιατί επιλέγοντας έκπτωση αντί επιδότηση συσκευής κερδίζεις έκπτωση στο λογαριασμό ίση με όλο το ποσό της επιδότησής σου διαιρεμένο στους μήνες δέσμευσης ισόποσα. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο μειώνεις αισθητά τα έξοδα της εταιρείας σου, αλλά επιπλέον συνεισφέρεις έμπρακτα στη μείωση χρήσης φυσικών πόρων καθώς και των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) που εκλύονται από την παραγωγή και διανομή ενός κινητού τηλεφώνου.

Η υπηρεσία παρέχεται από την COSMOTE A.E.

Πώς να το αποκτήσεις

Για να ενημερωθείς για το ποσό της δική σου επιδότησης, αρκεί να καλέσεις στο 13818, Δωρεάν από το εταιρικό σου κινητό και να συνδεθείς αυτόματα με το δικό σου σύμβουλο που είναι πρόθυμος να χειριστεί γρήγορα και αποτελεσματικά οποιοδήποτε αίτημα σου.