Νέα προγράμματα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX

Με τα νέα προγράμματα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX & BUSINESS GIGAMAX UNLIMITED, απολαμβάνεις τον κόσμο του Internet ακόμα πιο ελεύθερα και απογειώνεις την επικοινωνία στην επιχείρησή σου εντός και εκτός Ελλάδας.
 
Δες τα προγράμματα
ΔΕΣ ΤΑ ΟΦΕΛΗ
Τα νέα προγράμματα σου προσφέρουν:
 
Aπεριόριστα DATA & DATA BOOST
Με τα νέα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX UNLIMITED, έχεις απεριόριστα data για την επιχείρησή σου, χωρίς κανέναν περιορισμό στην ταχύτητα, μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα. Επίσης, με τα νέα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX έχεις άφθονα data, ενώ για κάποιες μέρες που εσύ επιλέγεις γίνονται απεριόριστα, χάρη στην υπηρεσία Data Boost, μέσα από το My COSMOTE App.
 
Απεριόριστος χρόνος ομιλίας
Έχεις απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις για να επικοινωνείς με τους συναδέλφους σου όποτε επιθυμείς αλλά και άφθονο χρόνο ομιλίας που φτάνει έως απεριόριστα λεπτά προς όλα τα δίκτυα εντός Ελλάδας και προς τις χώρες της Ε.Ε.
 
Επικοινωνία εκτός Ε.Ε.
Έχεις έως 1.000’ προς διεθνείς προορισμούς (εκτός Ε.Ε.) και αν ταξιδεύεις συχνά, με τα ενσωματωμένα COSMOTE Travel Pass* απολαμβάνεις δωρεάν περιαγωγή εκτός Ε.Ε., αφού συνεχίζεις να χρησιμοποιείς τα GB και τον χρόνο ομιλίας του προγράμματός σου σα να βρίσκεσαι στην Ελλάδα.

* διαθέσιμα σε συγκεκριμένα προγράμματα
 
COSMOTE Mobile Security
Οι κινητές συσκευές και τα αρχεία της επιχείρησής σου είναι ασφαλή απέναντι σε επιθέσεις από κακόβουλο λογισμικό ή υποκλοπή δεδομένων.
Επιπλέον δυνατότητες για ακόμα χαμηλότερο κόστος
COSMOTE Business One
Συνδύασε το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας που διαθέτεις με το σταθερό της επιχείρησής σου για να έχεις ακόμα περισσότερα οφέλη.
Μάθε περισσότερα
Νέα προγράμματα
COSMOTE BUSINESS GIGAMAX

Δες τα προγράμματα