Τηλεφωνικά κέντρα

Τηλεφωνικά Κέντρα

Έχοντας εξασφαλίσει συνεργασίες με διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς οίκους στους τομείς των τηλεφωνικών κέντρων και του εξοπλισμού τηλεφωνίας (Cisco, Alcatel – Lucent, NEC, Unify), ο Όμιλος ΟΤΕ προσφέρει μια σειρά από αξιόπιστες και υψηλής τεχνολογίας λύσεις τηλεφωνίας και unified communications. 

Οι λύσεις αυτές είναι κατάλληλες για ανάπτυξη πολύμορφων εφαρμογών και ικανές να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησής σου. 

Μέσα από μία γκάμα τηλεφωνικών κέντρων, σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σου και ανταποκρίνεται με επάρκεια στον αριθμό εργαζομένων της. Επιπλέον, εφόσον το τηλεφωνικό κέντρο που επιλέξεις συνδυαστεί με το δίκτυο τηλεφωνίας του ΟΤΕ τότε εξασφαλίζεις την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία του, καθώς το δίκτυο ελέγχεται διαρκώς και αντιμετωπίζει άμεσα τυχόν παραβίαση ή κακόβουλη χρήση.* 

Δώσε στην επιχείρησή σου τη δυνατότητα για ασφαλή και απρόσκοπτη τηλεφωνική επικοινωνία με πολλαπλές δυνατότητες μέσα από τη συσκευή που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες της! 

*Ο ΟΤΕ δεν ευθύνεται για τυχόν κακόβουλη χρήση εφόσον ο πελάτης με δική του βούληση συνδέσει στο τηλεφωνικό του κέντρο γραμμές/συνδέσεις άλλων παροχών, την κίνηση των οποίων ο ΟΤΕ δεν μπορεί να ελέγξει.

Η υπηρεσία παρέχεται από την ΟΤΕ Α.Ε.

Πώς θα το αποκτήσεις

Τα Τηλεφωνικά Κέντρα του ΟΤΕ είναι στη διάθεση της επιχείρησής σου με μια επίσκεψη στα καταστήματα COSMOTE ή καλώντας στην Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών COSMOTE στο 13818 ή πατώντας εδώ.