Βιοϊατρική
Βιοϊατρική Σύστημα Διαχείρισης Email.
Βιοϊατρική
Σύστημα Διαχείρισης Email.
Ανάγκη Επιχείρησης

Μετάβαση σε ένα σύγχρονο σύστημα διαχείρισης email για το σύνολο του προσωπικού μέσα από μία λύση φιλική προς τους χρήστες, η οποία παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια & ευελιξία για εύκολη συνδεσιμότητα από όπου και εάν βρίσκονται. 

Οι λύσεις
Microsoft 365

Προμήθεια αδειών Microsoft 365 Enterprise E1 για τους βασικούς χρήστες της εταιρείας. Το συγκεκριμένο πλάνο αδειών περιλαμβάνει online υπηρεσίες όπως exchange online, Microsoft Teams, SharePoint online.

Υπηρεσίες Μετάβασης

Παροχή υπηρεσιών μετάβασης των mailboxes από τον τοπικό Mail Server σε Exchange Online και Microsoft 365, δίνοντας τη δυνατότητα διασύνδεσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίου, για την καλύτερη, ταχύτερη και ασφαλέστερη ανταλλαγή email.

Managed Mailbox

Παροχή υπηρεσίας Managed mailbox Experience – As a Service για την ομαλή μετάβαση, τη διαχείριση και  τη σύνδεση των χρηστών στις καινοτομίες του Exchange Online.

Τα οφέλη
Προσβασιμότητα, ευελιξία χρηστών

Αξιοποίηση των δυνατοτήτων και οφελών του cloud, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα email τους και στην επικοινωνία με τους συνεργάτες τους από οποιαδήποτε συσκευή, όπου και εάν βρίσκονται.

Ασφάλεια

Ενίσχυση της προστασίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ανεπιθύμητη αλληλογραφία, το κακόβουλο λογισμικό και άλλες απειλές.

Μείωση κόστους

Απελευθέρωση πόρων τοπικών εγκαταστάσεων και υψηλού κόστους λογισμικού. Εξοικονόμηση χρόνου και πόρων για τη μετάβαση και διαχείριση των τεχνολογιών.