Αφοί Κωνσταντινίδη
Αφοί Κωνσταντινίδη Μετάβαση στο Azure
Αφοί Κωνσταντινίδη
Μετάβαση στο Azure
Ανάγκη Επιχείρησης

Στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού, η εταιρεία αποφάσισε να αλλάξει ERP, ώστε να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες της, με τη βοήθεια της COSMOTE. Επιλέγοντας τη λύση SAP4Hana, αναζήτησε τον βέλτιστο τρόπο εγκατάστασης και φιλοξενίας του συστήματος, επιλέγοντας τη μετάβαση στο Azure.

Οι λύσεις
Αξιολόγηση και σχεδιασμός
Αξιολόγηση μετάβασης στο Azure με ανάλυση σκοπιμότητας, σχέδιο μετάβασης που περιλαμβάνει μετακινήσεις ομάδων, ακολουθία και σχεδιασμό/setup της υποδομής, συμπεριλαμβανομένων πιλοτικών μεταβάσεων.
Μετάβαση στο Azure
Πραγματοποίηση της μετάβασης πόρων, σύμφωνα με το πλάνο και τον προγραμματισμό, με την παράλληλη διαμόρφωση λύσης για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης δεδομένων, αλλά και την επικύρωση περιβάλλοντος, εφαρμογών, δεδομένων και ασφάλειας.
Υπηρεσίες HyperCare
Παροχή Υπηρεσιών HyperCare, μετά τη μετάβαση, για διάστημα 2 εβδομάδων, με σκοπό την επίλυση προβλημάτων της πρώιμης περιόδου.
Τα oφέλη
Προσβασιμότητα
Αξιοποίηση δυνατοτήτων και οφελών που προσφέρει το cloud, επιτρέποντας στην επιχείρηση να κάνει περισσότερα, οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε.
Ασφάλεια
Διευκόλυνση και μείωση του κόστους της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων και της ανάκτησης καταστροφών. Διαθεσιμότητα για τη διασφάλιση της συνέχειας της εταιρείας. 
Μείωση κόστους
Εξάλειψη του κόστους κεφαλαίου για την αγορά υλικού/ λογισμικού, με στόχο την εγκατάσταση και λειτουργία τοπικών κέντρων δεδομένων. Σημαντική μείωση λειτουργικού κόστους και κόστους συντήρησης.

Είμαστε πολύ περήφανοι που ενδυναμώσαμε την στρατηγική συνεργασία της εταιρείας μας με τον Όμιλο ΟΤΕ σε νέες περιοχές και τεχνολογίες, όπως το cloud, ξεκινώντας το ταξίδι για το digital transformation της εταιρείας μας με έναν από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες.

Μαρία Κωνσταντινίδου CEO
Μίλησε τώρα με ένα εξειδικευμένο σύμβουλο πωλήσεων.
Πες μας τι χρειάζεσαι, ώστε να διαμορφώσουμε μαζί τις λύσεις που ταιριάζουν στην επιχείρησή σου.