Πρόσθετες Υπηρεσίες

Πρόσθετες Υπηρεσίες
 

Υπηρεσία Τιμή/μήνα
Προσωρινή Φραγή Εισερχομένων Κλήσεων
Φραγή εισερχόμενων κλήσεων με δυνατότητα πραγματοποίησης εξερχόμενων κλήσεων.
0,00€
Προσωπικός Τηλεφωνητής
Παρέχει πρόσβαση σε μία κεντρική θυρίδα στην οποία αποθηκεύονται όλα τα μηνύματα. Οι εισερχόμενες κλήσεις που δεν απαντηθούν μετά από 5 χτυπήματα, οδηγούνται στην κεντρική θυρίδα.
0,00€
Ολοκλήρωση Κλήσης σε Κατειλημμένη Σύνδεση
Για να ειδοποιηθείς όταν η Τηλεφωνική Γραμμή του τηλεφώνου που καλούσες ελευθερωθεί και να το καλέσεις εκ νέου, σηκώνοντας απλά το ακουστικό.
0,00€
Αναγνώριση Κλήσης (CLIP)
Για εμφάνιση στην οθόνη της συσκευής του αριθμού τηλεφώνου (σταθερό ή κινητό) που καλεί, ανεξάρτητα αν η γραμμή είναι κατειλημμένη ή όχι.
1,24€
Συνομιλία για Τρεις
Για ταυτόχρονη συνομιλία τριών ατόμων, από όπου κι αν βρίσκονται.
1,44€
Εμπλουτισμένος Τηλεφωνητής
Παρέχει πρόσβαση σε μία κεντρική θυρίδα στην οποία αποθηκεύονται όλα τα μηνύματά σας. Οι εισερχόμενες κλήσεις που δεν απαντηθούν μετά από 5 χτυπήματα, οδηγούνται στην κεντρική θυρίδα.
Δυνατότητα δημιουργίας έως 4 προσωπικών υποθηρίδων για τα μέλη της οικογένειας που χρησιμοποιούν την ίδια τηλεφωνική γραμμή, ώστε να λαμβάνουν τα μηνύματα που τους αφορούν και να τα διαχειρίζονται ανεξάρτητα.
0,00€
Μη Χάνεις Κλήση
Το πακέτο Μη Χάνεις Κλήση περιλαμβάνει τις υπηρεσίες:
  • Αναγνώριση Κλήσης
  • Αναμονή Κλήσης
  • Εκτροπή Κλήσης
  • Ολοκλήρωση Κλήσης σε Κατειλημμένη Γραμμή
  • Εμπλουτισμένο Πακέτο Προσωπικού Τηλεφωνητή
1,60€
Ταχεία Κλήση
Για να συσχετίσεις έως και 100 αριθμούς με ευκολομνημόνευτους διψήφιους αριθμούς της επιλογής σου, καλώντας τους, πληκτρολογώντας απλά ένα διψήφιο νούμερο.
1,81€
Απόρριψη Collect Κλήσεων
Collect κλήσεις θεωρούνται οι κλήσεις που προέρχονται από Ελλάδα ή το εξωτερικό και ζητείται από τον καλούμενο μέσω τηλεφωνήτριας να χρεωθεί την κλήση στο λογαριασμό του.
1,86€
Επαγγελματικός Τηλεφωνητής
Παρέχει πρόσβαση σε μία κεντρική θυρίδα στην οποία αποθηκεύονται όλα τα μηνύματά σας. Οι εισερχόμενες κλήσεις που δεν απαντηθούν μετά από 5 χτυπήματα, οδηγούνται στην κεντρική θυρίδα.
Δυνατότητα δημιουργίας έως 4 προσωπικών υποθηρίδών για τους συνεργάτες σας που χρησιμοποιούν την ίδια τηλεφωνική γραμμή, ώστε να λαμβάνουν τα μηνύματα που τους αφορούν και να τα διαχειρίζονται ανεξάρτητα.
Αποθήκευση μηνυμάτων fax στον προσωπικό τηλεφωνητή, όταν η συσκευή fax είναι κατειλημμένη, εκτός λειτουργίας ή δεν υπάρχει συσκευή fax συνδεδεμένη.
2,18€
Φραγή Εξερχομένων Κλήσεων
Για την αποφυγή εξερχόμενων διεθνών κλήσεων, υπεραστικών, προς κινητά, Audiotex, συνδέσεων μέσω Internet και κλήσεων προς αριθμούς πρόσθετης χρέωσης.
3,84€

Οι τιμές δεν υπόκεινται στο Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 5% του άρθρου 55 του Ν.4389/2016.

Για να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις τις παραπάνω πρόσθετες υπηρεσίες, συνδέσου στο My COSMOTE και επίλεξε MyCOSMOTE Σταθερή.

Μάθε περισσότερα στην Υποστήριξη.
 

facebook
instagram
youtube
twitter