Τιμοκατάλογος πακέτων και υπηρεσιών

Family Pack Family Pack Cinema Pack Cinema Pack Sports Pack Sports Pack Full Pack Full Pack Entry Pack Cinema Pack Sports Pack Full Pack
Δες τα κανάλια ανά πακέτο
18,20 €Προσφορά 16,20€/μήνα
Δες τα κανάλια ανά πακέτο
14,50€/μήναΠροσφορά 12,90€/μήναΔΩΡΟ κεραία & επιδότηση 50% στην εγκατάσταση
Δες τα κανάλια ανά πακέτο
26,20€/μήνα
Δες τα κανάλια ανά πακέτο
20,90€/μήναΠροσφορά 19,90€/μήναΔΩΡΟ κεραία και εγκατάσταση
Δες τα κανάλια ανά πακέτο
33,70€/μήναΠροσφορά 29,90€/μήνα
Δες τα κανάλια ανά πακέτο
26,90€/μήναΠροσφορά 20,00€/μήναΔΩΡΟ κεραία και εγκατάσταση
Δες τα κανάλια ανά πακέτο
36,20€/μήναΠροσφορά 31,30€/μήνα
Δες τα κανάλια ανά πακέτο
28,90€/μήναΠροσφορά 25,00€/μήναΔΩΡΟ κεραία και εγκατάσταση
Δες τα κανάλια ανά πακέτο
8,00€/μήνα
Δες τα κανάλια ανά πακέτο
19€/μήναΠροσφορά 15,00€/μήνα
Δες τα κανάλια ανά πακέτο
19,00€/μήνα
Δες τα κανάλια ανά πακέτο
28€/μήναΠροσφορά 25,00€/μήνα
Δες τα κανάλια ανά πακέτο

Extra πακέτα & Υπηρεσίες

Υπηρεσίες / Εξοπλισμοί Τιμή
Add on extra συσκευών
5€/μήνα ΔΩΡΕΑΝ έως το τέλος του 2020
Νέα COSMOTE TV
Απόλαυσε το περιεχόμενο της COSMOTE TV συνδρομής σου, όπου κι αν βρίσκεσαι. Δες τις συμβατές συσκευές.
Δωρεάν
Ενοικίαση ταινίας στην υπηρεσία MOVIES CLUB
Πρεμιέρες ταινιών
1,80€ - 4,50€ /ταινία
Adult Pack (προαιρετικό πακέτο)
Ενδιαφέρομαι για την υπηρεσία
8,70€ /μήνα
COSMOTE TV MULTIROOM (έως 3 αποκωδικοποιητές)
Ενδιαφέρομαι για την υπηρεσία
6,60 € /αποκωδικοποιητή το μήνα
COSMOTE TV ΕΞΟΧΙΚΟ
3,00€ /μήνα
Αποκωδικοποιητής χωρίς σκληρό δίσκο
Τιμή εκμίσθωσης
0 € /μήνα
Αποκωδικοποιητής Android TV
Τιμή εκμίσθωσης
0 € /μήνα
Αποκωδικοποιητής με σκληρό δίσκο
Τιμή εκμίσθωσης
3,00 € /μήνα
Τηλεχειριστήριο Αποκωδικοποιητή COSMOTE TV
12,00 €
 • Όροι και προϋποθέσεις αγοράς για Επαγγελματικά πακέτα Μέσω Δορυφόρου

  Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και Tέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 54/Ν. 4389/2016. Η Αγορά και Εκμίσθωση Εξοπλισμού δεν υπόκειται σε Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης.

  1.Τα πακέτα COSMOTE TV Για Χώρους Εστίασης και Ψυχαγωγίας παρέχονται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 12μηνη παραμονή. Μετά την δέσμευση οι τιμές διαμορφώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο:

  Πακέτο για χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας: 121,00€/μήνα 
  Πακέτο για χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας (χωρίς τα κανάλια COSMOTE SPORT): 30,70€/μήνα. 

  Επιπλέον, για το πακέτο COSMOTE TV Για Χώρους Εστίασης και Ψυχαγωγίας με 6μηνη δέσμευση, η τιμή μετά την δέσμευση διαμορφώνεται στα 121,00€/μήνα. 

  2.Το πακέτο για Ξενοδοχεία (Hotel Pack) παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 6μηνη παραμονή για χρήση αποκλειστικά στα δωμάτια του ξενοδοχείου.

  3. Για τη λειτουργία της COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου απαιτείται αποκωδικοποιητής και δορυφορική κεραία.

  Ο ΟΤΕ αναλαμβάνει την εγκατάσταση της υπηρεσίας COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου για χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας μέσω των εξουσιοδοτημένων εγκαταστατών του. Συγκεκριμένα, η τιμή για εγκατάσταση και κεραιοσύστημα ΟΤΕ είναι €84,99 (τιμή εγκατάστασης από εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη ΟΤΕ € 50 + τιμή κεραιοσυστήματος 60εκ. € 34,99). Η τιμή για εγκατάσταση και κεραιοσύστημα περιλαμβάνει: α) την προμήθεια και εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας διαμέτρου 60εκ., μεταλλάκτη συχνοτήτων (LNB), βάσεων στήριξης και ομοαξονικού καλωδίου, β) δορυφορική λήψη σε ένα μόνο σημείο στον χώρο του Πελάτη γ) μέγιστη απόσταση μεταξύ του δορυφορικού κατόπτρου και του αποκωδικοποιητή μέχρι 30 μέτρα δ) τη δυνατότητα λήψης αποκλειστικά της COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου. Τυχόν επιπρόσθετες κατασκευές ή υλικά χρεώνονται κατόπιν συνεννόησης με τον εγκαταστάτη.

  Μέγιστη απόσταση εξυπηρέτησης από τους εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες είναι 30χλμ. πέραν των οποίων καταβάλλεται σε αυτούς χιλιομετρική αποζημίωση. Πιο συγκεκριμένα αν το σημείο εγκατάστασης του εξοπλισμού απέχει από την έδρα του Τεχνικού Εγκαταστάσεων περισσότερο από τριάντα χιλιόμετρα (30 χλμ.), τότε είναι στη διακριτική του ευχέρεια να ζητήσει από τον Συνδρομητή ως πρόσθετη αμοιβή για τα έξοδα μετακίνησης το ποσό των 0,80€/χλμ. πλέον των 30 χιλιομέτρων συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α, υπολογιζόμενο για την πέραν των 30 χιλιομέτρων απόσταση από την έδρα του Εγκαταστάτη ως το χώρο εγκατάστασης του Συνδρομητή σε απλή διαδρομή (π.χ. εάν η απόσταση μεταξύ της έδρας του εγκαταστάτη και του χώρου του Συνδρομητή είναι 53 χλμ, η χιλιομετρική αποζημίωση θα είναι (53-30) Χ 0,8€ = 18,4€. Την αποζημίωση αυτή δικαιούται να ζητήσει και στην περίπτωση που κληθεί να μεταβεί στο Συνδρομητή για συντήρηση/αποκατάσταση βλάβης μετά την πάροδο του χρόνου εγγύησης. Το τέλος άσκοπης μετάβασης του εξουσιοδοτημένου εγκαταστάτη είναι 20€.)

  Εφόσον επιλέξετε η εγκατάσταση της υπηρεσίας COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου να γίνει από εξουσιοδοτημένο τεχνικό εγκαταστάτη ΟΤΕ, τα συνολικά κόστη για την τυπική εγκατάσταση της βασικής υπηρεσίας και του COSMOTE TV MULTIROOM ανέρχονται ως ακολούθως:

  Κόστος Εγκατάστασης Multiroom με νέα κεραία:

           Για 2 αποκωδικοποιητές & κεραία: από 130€
           Για 3 αποκωδικοποιητές & κεραία: από 164€
           Για 4 αποκωδικοποιητές & κεραία: από 198€

  Κόστος Εγκατάστασης Multiroom σε υφιστάμενη εγκατεστημένη κεραία: 

           Για 2 αποκωδικοποιητές: από 45€
           Για 3 αποκωδικοποιητές: από 79€
           Για 4 αποκωδικοποιητές: από 113€

  Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν το κόστος του τετραπλού LNB και το κόστος του επιπλέον ομοαξονικού καλωδίου (έως 30μ) που απαιτείται για τη σύνδεση των επιπρόσθετων αποκωδικοποιητών. Πέραν των παραπάνω ποσών, εφόσον απαιτείται χρήση επιπλέον εξοπλισμών (π.χ. Powerplugs, WiFi Extenders) για την δικτυακή διασύνδεση των αποκωδικοποιητών, το κόστος κτήσης ξεκινά από 37,8€ και κυμαίνεται ανάλογα με τον αριθμό των εξοπλισμών που θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την διαρρύθμιση του χώρου σας.

  Σημειώνεται και πάλι ότι τα παραπάνω κόστη αφορούν την τυπική εγκατάσταση. Το τελικό κόστος θα οριστεί σε συνεργασία με τον τεχνικό εγκαταστάτη. Η εγκατάσταση Multiroom δεν επιδοτείται. Στην περίπτωση που για την αρχική εγκατάσταση υπάρχει επιδότηση κεραίας ή επιδότηση αρχικής εγκατάστασης αφαιρούνται από τις παραπάνω τιμές οι αντίστοιχες τιμές (για την Κεραία 35€ και για την Εγκατάσταση 50€).

  4. Σε περίπτωση καταγγελίας της Σύμβασης, πριν από την πάροδο της αντίστοιχης ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης, ο Συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει: 

   

  • για το Πακέτο Για Χώρους Εστίασης και Ψυχαγωγίας το ποσό των 220€ ανεξάρτητα από τον μήνα που θα επιλέξει να τερματίσει ο Συνδρομητής μέσα στο 12μηνο,
  • για το Πακέτο Για χώρους Εστίασης και Ψυχαγωγίας (χωρίς τα κανάλια COSMOTE SPORT) το ποσό των 110€ ανεξάρτητα από το μήνα της κατάργησης εντός του 12μηνου,
  • για το Πακέτο Για Χώρους Εστίασης και Ψυχαγωγίας με 6μηνη δέσμευση το ποσό των 100€ ανεξάρτητα από το μήνα της κατάργησης εντός του 6μηνου. 

   

  5. Ο αποκωδικοποιητής χωρίς σκληρό δίσκο διατίθεται για χρήση δωρεάν κατά τη διάρκεια της ελάχιστης παραμονής στην Υπηρεσία. Ο αποκωδικοποιητής με σκληρό δίσκο διατίθεται έναντι μηνιαίου μισθώματος, σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο. Ο ΟΤΕ παρέχει εγγύηση για βλάβες (εφόσον δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα του Συνδρομητή) καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στην υπηρεσία, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση, σύμφωνα με τους Όρους Σύμβασης COSMΟΤΕ TV.

  6. Για τα πακέτα για ξενοδοχεία καταβάλλεται εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης 49 €/αποκωδικοποιητή.

  7. Σε περίπτωση καταγγελίας ο αποκωδικοποιητής επιστρέφεται σε οποιαδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών, μαζί με τα τυχόν παρελκόμενα (τηλεχειριστήριο, καλώδια κλπ), άλλως ο συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει τα εξής ποσά: € 99 για αποκωδικοποιητή χωρίς σκληρό δίσκο και € 169 για αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο. Με τα ίδια ποσά επιβαρύνεται και σε περίπτωση καταστροφής του εξοπλισμού.

  8. Οι υπηρεσίες MOVIES CLUB & Adult Pack δεν διατίθενται στα Επαγγελματικά Πακέτα.

  9. Η υπηρεσία COSMOTE TV παρέχεται από τον ΟΤΕ.

 • Όροι και προϋποθέσεις αγοράς για Οικιακά Πακέτα Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης

  α) Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και Tέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 54/Ν. 4389/2016. Η Αγορά και Εκμίσθωση Εξοπλισμού δεν υπόκειται σε Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης.

  * Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση της υπηρεσίας COSMOTE TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης είναι να έχει ο Συνδρομητής σε λειτουργία υπηρεσία «ΟΤΕ ADSL/VDSL» (ευρυζωνική πρόσβαση για σύνδεση με ορισμένη ταχύτητα ανόδου/καθόδου στο διαδίκτυο) που λειτουργεί σε Τηλεφωνική Γραμμή ή Τηλεφωνική Γραμμή με 2 κανάλια φωνής.

  β) Η υπηρεσία COSMOTE TV παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 12μηνη  διάρκεια δέσμευσης.

  Μετά την δέσμευση οι τιμές διαμορφώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο:

  Family Pack 20,60€/μήνα 
  Cinema Pack 28,60€/μήνα 
  Sports Pack 36,20€/μήνα 
  Full Pack 39,90€/μήνα 

  Επιπλέον: 

  1. Σε περίπτωση καταγγελίας από τον Συνδρομητή, σύμφωνα με τους Όρους Σύμβασης COSMOTE TV, πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης, ο Συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει: Για τις προσφορές 24μηνης δέσμευσης, το ποσό των 137,50€ (με ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10%) ανεξάρτητα από τον μήνα που θα επιλέξει να τερματίσει ο Συνδρομητής μέσα στο 24μηνο. Για τις προσφορές 12μηνης δέσμευσης το ποσό των 110€ (με ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10%) ανεξάρτητα από τον μήνα που θα επιλέξει να τερματίσει ο Συνδρομητής μέσα στο 12μηνο.

  Η πρόσθετη υπηρεσία Adult, είναι αορίστου χρόνου με ελάχιστη διάρκεια δέσμευσης ενός (1) μήνα. Σε περίπτωση κατάργησης της υπηρεσίας Adult πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης ο Συνδρομητής βαρύνεται με τη συνδρομή ενός (1) μήνα συνολικά.

  Η πρόσθετη υπηρεσία COSMΟΤΕ TV ΜULTIROOM είναι αορίστου χρόνου με ελάχιστη διάρκεια δέσμευσης (12) μηνών. Σε περίπτωση κατάργησης της υπηρεσίας COSMΟΤΕ TV MULTIROOM πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης ο Συνδρομητής βαρύνεται με το ποσό των 33€ (με ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10%) ανεξάρτητα από τον μήνα που θα επιλέξει να τερματίσει ο Συνδρομητής μέσα στο 12μηνο. Για τη χρέωση των αποκωδικοποιητών ισχύουν τα τέλη εκμίσθωσης εξοπλισμού.

  2. Για τη λειτουργία της COSMOTE TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης απαιτείται επιπλέον συμβατό modem/router και αποκωδικοποιητής.

  Για την COSMOTE TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης μπορείτε να αιτηθείτε προαιρετικά εγκατάσταση από τεχνικό ΟΤΕ. Η τιμή για τα Τέλη Εγκατάστασης της COSMOTE TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης είναι € 55,79.

  3. Ο αποκωδικοποιητής χωρίς σκληρό δίσκο διατίθεται για χρήση δωρεάν κατά τη διάρκεια της ελάχιστης παραμονής στην Υπηρεσία. Ο αποκωδικοποιητής με σκληρό δίσκο διατίθεται έναντι μηνιαίου μισθώματος, σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο. Ο ΟΤΕ παρέχει εγγύηση για βλάβες (εφόσον δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα του Συνδρομητή) καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στην υπηρεσία, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση, σύμφωνα με τους Όρους Σύμβασης COSMΟΤΕ TV.
  Σε περίπτωση καταγγελίας ο αποκωδικοποιητής επιστρέφεται σε οποιαδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών, μαζί με τα τυχόν παρελκόμενα (τηλεχειριστήριο, καλώδια κλπ), άλλως ο συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει τα εξής ποσά: € 99 για αποκωδικοποιητή χωρίς σκληρό δίσκο και € 169 για αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο. Με τα ίδια ποσά επιβαρύνεται και σε περίπτωση καταστροφής του εξοπλισμού.

  4. Η μετάδοση των καναλιών σε High Definition γίνεται στην COSMOTE TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης σε πελάτες VDSL (βάσει διαθεσιμότητας στη γραμμή τους).

  5. Το Adult Pack περιλαμβάνει τα κανάλια Sirina TV HD, Hustler TV HD, Penthouse HD1 & Private TV.

  6. Η τιμή ενοικίασης για κάθε ταινία αναγράφεται στο μενού της υπηρεσίας MOVIES CLUB. 

  7.Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης προειδοποιεί ότι η παρακολούθηση τηλεόρασης από παιδιά κάτω των τριών ετών, ακόμα και όταν πρόκειται για σταθμούς που απευθύνονται αποκλειστικά σε παιδιά αυτών των ηλικιών, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην ανάπτυξη των παιδιών όπως παθητικότητα, καθυστερήσεις στην ομιλία, εκνευρισμό, διαταραχές κατά τον ύπνο, προβλήματα συγκέντρωσης και εξάρτηση από την τηλεοπτική οθόνη.

  8. Η υπηρεσία COSMOTE TV παρέχεται από τον ΟΤΕ.

  9. Η υπηρεσία COSMOTE TV GO είναι Πρόσθετη Υπηρεσία και προϋποθέτει ενεργή συνδρομή COSMOTE TV Μέσω Ευρυςωνικής Σύνδεσης ή Μέσω Δορυφόρου και σύνδεση ADSL/VDSL από τον ΟΤΕ ή/και σύνδεση κινητής τηλεφωνίας COSMOTE. Η προβολή του περιεχομένου τns υπηρεσίας είναι διαθέσιμη μόνο στην Ελλάδα. Η συσκευή πρέπει να διαθέτει συγκεκριμένες προδιαγραφές. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη, για χρήση από υπολογιστή στο www.cosmotetvgo.gr, για χρήση από κινητό ή tablet μέσω της εφαρμογή (application) COSMOTE TV GO στο App Store και το Google Play Store. Αναλυτικοί όροι και προϋποθέσεις για την υπηρεσία COSMOTE TV GO και τις προδιαγραφές των συσκευών στο https://www.cosmote.gr/cosmotetv/residential/choose/services/cosmotetvgo

   

 • Όροι και προϋποθέσεις αγοράς για Επαγγελματικά πακέτα Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης

  Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και Tέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 54/Ν. 4389/2016. Η Αγορά και Εκμίσθωση Εξοπλισμού δεν υπόκειται σε Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης.

  * Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση της υπηρεσίας COSMOTE TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης είναι να έχει ο Συνδρομητής σε λειτουργία υπηρεσία «ΟΤΕ ADSL/VDSL» (ευρυζωνική πρόσβαση για σύνδεση με ορισμένη ταχύτητα ανόδου/καθόδου στο διαδίκτυο) που λειτουργεί σε Τηλεφωνική Γραμμή ή Τηλεφωνική Γραμμή με 2 κανάλια φωνής.

  1.Τα πακέτα COSMOTE TV Για Χώρους Εστίασης Και Ψυχαγωγίας παρέχονται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 12μηνη παραμονή. Μετά την δέσμευση οι τιμές διαμορφώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο:

  Πακέτο για χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας: 131,69€/μήνα
  Πακέτο για χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας (χωρίς τα κανάλια COSMOTE SPORT): 34,51€/μήνα.   

  2. Για τη λειτουργία της COSMOTE TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης απαιτείται επιπλέον συμβατό modem/router και αποκωδικοποιητής.

  Για την COSMOTE TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης μπορείτε να αιτηθείτε προαιρετικά εγκατάσταση από τεχνικό ΟΤΕ. Η τιμή για τα Τέλη Εγκατάστασης της COSMOTE TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης είναι € 55,79.

  3. Σε περίπτωση καταγγελίας της Σύμβασης, πριν από την πάροδο της αντίστοιχης ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης, ο Συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει για το Πακέτο Για Χώρους Εστίασης Και Ψυχαγωγίας το ποσό των 220€ (με ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10%) ανεξάρτητα από τον μήνα που θα επιλέξει να τερματίσει ο Συνδρομητής μέσα στο 12μηνο, ενώ για το πακέτα Πακέτο για χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας (χωρίς τα κανάλια COSMOTE SPORT) το ποσό των 110€ (με ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10%) ομοίως ανεξάρτητα από το μήνα της κατάργησης εντός του 12μηνου.

  4. Ο αποκωδικοποιητής χωρίς σκληρό δίσκο διατίθεται για χρήση δωρεάν κατά τη διάρκεια της ελάχιστης παραμονής στην Υπηρεσία. Ο αποκωδικοποιητής με σκληρό δίσκο διατίθεται έναντι μηνιαίου μισθώματος, σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο. Ο ΟΤΕ παρέχει εγγύηση για βλάβες (εφόσον δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα του Συνδρομητή) καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στην υπηρεσία, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση, σύμφωνα με τους Όρους Σύμβασης COSMΟΤΕ TV.

  5. Σε περίπτωση καταγγελίας ο αποκωδικοποιητής επιστρέφεται σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών, μαζί με τα τυχόν παρελκόμενα (τηλεχειριστήριο, καλώδια κλπ), άλλως ο συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει τα εξής ποσά: € 99 για αποκωδικοποιητή χωρίς σκληρό δίσκο και € 169 για αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο. Με τα ίδια ποσά επιβαρύνεται και σε περίπτωση καταστροφής του εξοπλισμού.

  6. Οι υπηρεσίες MOVIES CLUB & Adult Pack δεν διατίθενται στα Επαγγελματικά Πακέτα.

  7. Η μετάδοση των καναλιών σε High Definition γίνεται στην COSMOTE TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης για πελάτες VDSL (βάσει διαθεσιμότητας στη γραμμή τους).

  8. Η υπηρεσία COSMOTE TV παρέχεται από τον ΟΤΕ.

 • Όροι και προϋποθέσεις αγοράς της νέας COSMOTE TV

   
   
  1. Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και Tέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 54/Ν. 4389/2016. Η Εκμίσθωση Εξοπλισμού δεν υπόκειται σε Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης.
   
  2. Τα 12μηνα Πακέτα Συμβολαίου COSMOTE TV (ΟΤΤ)  παρέχονται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 12μηνη διάρκεια δέσμευσης και  απευθύνεται σε νέους Οικιακούς πελάτες. Μετά την διάρκεια δέσμευση οι τιμές των πακέτων διαμορφώνονται ως εξής: 

  Entry Pack: 10€/μήνα 
  Cinema Pack: 21€/μήνα 
  Sports Pack: 21€/μήνα 
  Full Pack: 30€/μήνα 

  Σε περίπτωση που η σύμβαση ορισμένου χρόνου λυθεί πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας παραμονής σε αυτή, τότε ο Συνδρομητής θα χρεωθεί εφάπαξ στο λογαριασμό του το Τέλος Αποδέσμευσης, το οποίο δεν μπορεί να υπερβαίνει το μικρότερο από τα παρακάτω ποσά (Α και Β): 
  • Ποσό Α: Το σύνολο της έκπτωσης επί του μηνιαίου παγίου (διαφορά μεταξύ των τιμών του παγίου του προγράμματος εντός και εκτός δέσμευσης) μέχρι τη στιγμή της διακοπής. 
  • Ποσό Β: Το 1/3 του συνόλου των μηνιαίων παγίων για το διάστημα από την ημερομηνία διακοπής μέχρι την προβλεπόμενη ημερομηνία λήξης της σύμβασης ορισμένου χρόνου.
  Επισημαίνεται ότι, εάν ο Πελάτης καταγγείλει τη σύμβαση οποιαδήποτε στιγμή πριν παρέλθει διάστημα 2 μηνών από την έναρξή της, θα χρεωθεί τα πάγια εκτός δέσμευσης 2 μηνών (τιμή καταλόγου).

   

  3. Τα προγράμματα COSMOTE Double Play με TV παρέχονται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 24μηνη διάρκεια δέσμευσης. Μετά την διάρκεια δέσμευση οι τιμές των προγραμάτων διαμορφώνονται ως εξής: 
  DP 50M με TV Entry Pack: 52,90€
  DP 100XL με TV Entry Pack: 64,90€
  DP 50XL με TV Cinema Pack: 67,90€
  DP 50XL με TV Sports Pack: 67,90€
  DP 50XL με TV Full Pack: 77,90€
   
  Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας/Τέλος Συνδρομητών Συνδρομητικής Τηλεόρασης του άρθρου 55 του Ν.4389/2016 και αφορούν συνδέσεις 24μηνης διάρκειας σε Τηλεφωνική Γραμμή (ευρυζωνική ή PSTN) με 1 κανάλι φωνής.
   
  Για Τηλεφωνική Γραμμή με δυο κανάλια φωνής (ευρυζωνική ή ISDN BRA), η μηνιαία χρέωση επαυξάνεται κατά €6,50.
   
  Για νέα Τηλεφωνική Γραμμή ΟΤΕ, χρεώνεται εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης €36,38. Το τέλος ενεργοποίησης δεν υπόκειται στο Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας.
   
  Επιπλέον έκπτωση 1€ με την ενεργοποίηση του e-λογαριασμού η οποία περιλαμβάνεται στις τιμές των προγραμμάτων. 
   
  Ο ρυθμός κάλυψης του συμπεριλαμβανομένου χρόνου ομιλίας είναι με βήμα χρέωσης το λεπτό. Μετά την εξάντληση τουσυμπεριλαμβανομένου χρόνου, οι χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής (με βήμα χρέωσης ανά λεπτό): (α) οι κλήσεις προς εθνικά κινητά χρεώνονται με €0,50/λεπτό, (β) οι κλήσεις προς διεθνή σταθερά & κινητά χρεώνονται βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου διεθνών.
   
  Στα προγράμματα COSMOTE Double Play 50 M/ XLμε TV καθώς και στα COSMOTE Double Play Fiberspeed100 & 200 XL με TV παρέχεται προαιρετικά η υπηρεσία αναγνώρισης κλήσης (CLIP) χωρίς επιπλέον χρέωση.
   
  O εξοπλισμός υποστηρίζεται για βλάβες (μη υπευθυνότητας πελάτη) καθ’ όλη τη διάρκεια της αντίστοιχης υπηρεσίας, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. Σε περίπτωση κατάργησης της Ευρυζωνικής Πρόσβασης, ο εξοπλισμός θα πρέπει να επιστραφεί σε κατάστημα Ομίλου ΟΤΕ εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών. Διαφορετικά, θα υπάρχει χρέωση βάσει του εκάστοτε τιμοκαταλόγου. Τρέχουσα χρέωση: €55,35 για τα προγράμματα Double Play 50/ 100/ 200. Σε περίπτωση επιλογής εξοπλισμού SpeedportPlus η χρέωση διαμορφώνεται στα €60,00. Υπάρχει τέλος μη επιστροφής εξοπλισμού για το Android Box το οποίο είναι €99,00. Οι χρεώσεις αυτές δεν υπόκεινται στο Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας.
   
  Σε περίπτωση που η σύμβαση ορισμένου χρόνου λυθεί χωρίς σπουδαίο λόγο από τον Πελάτη, ή από την Εταιρεία λόγω υπαιτιότητας του Πελάτη πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας παραμονής σε αυτή, τότε ο Πελάτης θα χρεωθεί εφάπαξ στο λογαριασμό της Τηλεφωνικής του Γραμμής το Τέλος Αποδέσμευσης, το οποίο δεν μπορεί να υπερβαίνει το μικρότερο από τα παρακάτω ποσά (Α και Β):

   

  • Ποσό Α: Το σύνολο της έκπτωσης επί του μηνιαίου παγίου (διαφορά μεταξύ των τιμών του παγίου του προγράμματος εντός και εκτός δέσμευσης) μέχρι τη στιγμή της διακοπής.
  • Ποσό Β: Το 1/3 του συνόλου των μηνιαίων παγίων για το διάστημα από την ημερομηνία διακοπής μέχρι την προβλεπόμενη ημερομηνία λήξης τηςσύμβασης ορισμένου χρόνου.

  Επισημαίνεται ότι, εάν ο Πελάτης καταγγείλει τη σύμβαση οποιαδήποτε στιγμή πριν παρέλθει διάστημα 2 μηνών από την έναρξή της, θα χρεωθεί τα πάγια εκτός δέσμευσης 2 μηνών (τιμή καταλόγου).

  Το Τέλος Αποδέσμευσης περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και δεν υπόκεινται στο Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας & στοΤέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης.
   
  4. Για την λειτουργία της υπηρεσίας απαιτείται: 
  • σύνδεση με το COSMOTE id που έχει οριστεί κατά την παραγγελία της υπηρεσίας
  • σύνδεση xDsl internet ΟΤΕ, ή άλλου παρόχου σταθερής τηλεφωνίας ή και ή/και σύνδεση κινητής τηλεφωνίας COSMOTE ή άλλου παρόχου.
  • Η χρήση της υπηρεσίας γίνεται: 
  • μέσα από το Android TV αποκωδικοποιητή, επιλέγοντας την εφαρμογή COSMOTE TV
  • μέσα από επιλεγμένες smart tvs
  • από φορητές συσκευές εγκαθιστώντας το νέο application «COSMOTE TV»  που είναι διαθέσιμο για smartphone & tablets (Android & iOS)
  • από υπολογιστή μέσα από στη σελίδα www.cosmotetvott.gr 
   
  Η συσκευή πρέπει να διαθέτει συγκεκριμένες προδιαγραφές. 
  Αναλυτικά στοιχεία για την χρήση της υπηρεσίας στις διάφορες συσκευές μπορείς να βρεις στην σελίδα https://www.cosmote.gr/portal/sindesi-me-tin-ipiresia-ott 
   
  5. Η υπηρεσία παρέχεται με εγγύηση καλής λειτουργίας του Android TV Αποκωδικοποιητή. Ο ΟΤΕ παρέχει εγγύηση για βλάβες (εφόσον δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα του Συνδρομητή) καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στην υπηρεσία, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση, σύμφωνα με τους Όρους Σύμβασης COSMΟΤΕ TV.
  Ο αποκωδικοποιητής διατίθεται για χρήση δωρεάν κατά τη διάρκεια της ελάχιστης παραμονής στην Υπηρεσία. Σε περίπτωση βλάβης αντικαθίσταται δωρεάν. 
   
  Σε περίπτωση καταγγελίας ο αποκωδικοποιητής επιστρέφεται σε οποιαδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών, μαζί με τα τυχόν παρελκόμενα (τηλεχειριστήριο, καλώδια κλπ), άλλως ο συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει τα εξής ποσά: € 99.
   
  6. Η εφαρμογή  μπορεί να εγκατασταθεί σε 2 συσκευές και αναπαραγωγή του περιεχομένου να γίνεται σε 1. Με την προσθήκη του πακέτου επιπλέον συσκευών, δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης σε έως 4 συσκευές και η ταυτόχρονη θέαση επιτρέπεται σε 2 οθόνες για όλο το περιεχόμενο πλην του αθλητικού, που είναι διαθέσιμο σε μία οθόνη. Το πακέτο επιπλέον συσκευών διατίθεται με χρέωση 5€/μήνα ενώ για τις υπηρεσίες COSMOTE DP με TV και COSMOTE TV πακέτα συμβολαίου διατίθεται δωρεάν έως το τέλος του 2020.
   
  7. Η προβολή του περιεχομένου τns υπηρεσίας είναι διαθέσιμη μόνο στην Ελλάδα. Επιπλέον οι συνδρομητές COSMOTE TV OTT μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία όταν βρίσκονται προσωρινά εκτός Ελλάδος και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης & να απολαμβάνουν στις φορητές τους συσκευές (tablet, smartphone, laptop) το ίδιο περιεχόμενο, στο ίδιο πλήθος συσκευών και με τις ίδιες λειτουργικότητες που προσφέρονται στην Ελλάδα. 
   
  8. Η τιμή ενοικίασης για κάθε ταινία αναγράφεται στο μενού της υπηρεσίας MOVIES CLUB.
   
  9. Η υπηρεσία COSMOTE TV παρέχεται από τον ΟΤΕ.
 • Όροι και προϋποθέσεις αγοράς για Οικιακά Πακέτα Μέσω Δορυφόρου

  α) Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και Tέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 54/Ν. 4389/2016. Η Αγορά και Εκμίσθωση Εξοπλισμού δεν υπόκειται σε Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης.

  β) Η υπηρεσία COSMOTE TV παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 12μηνη διάρκεια δέσμευσης. Για την προσφορά COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου Entry Pack ισχύει 24μηνη διάρκεια δέσμευσης.

  Μετά την δέσμευση οι τιμές διαμορφώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο:

  Entry Pack 9,90€/μήνα 
  Family Pack 16,50€/μήνα 
  Cinema Pack 22,90€/μήνα 
  Sports Pack 28,90€/μήνα 
  Full Pack 31,90€/μήνα 

  Στις προσφορές που δίδεται Δωρεάν κεραία ή/και Δωρεάν εγκατάσταση διευκρινίζεται ότι παρέχεται μόνο από εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη COSMOTE TV. 

  Επιπλέον: 

  1. Σε περίπτωση καταγγελίας από τον Συνδρομητή, σύμφωνα με τους Όρους Σύμβασης COSMOTE TV, πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης, ο Συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει: Για τις προσφορές 24μηνης δέσμευσης, το ποσό των 137,50€ (με ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10%) ανεξάρτητα από τον μήνα που θα επιλέξει να τερματίσει ο Συνδρομητής μέσα στο 24μηνο. Για τις προσφορές 12μηνης δέσμευσης το ποσό των 110 € (με ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10%) ανεξάρτητα από τον μήνα που θα επιλέξει να τερματίσει ο Συνδρομητής μέσα στο 12μηνο. Για την προσφορά COSMOTE TV Entry Pack Μέσω Δορυφόρου το ποσό των 33€ (με ΦΠΑ 24% και Tέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10%) ανεξάρτητα από τον μήνα που θα επιλέξει να τερματίσει ο Συνδρομητής μέσα στο 24μηνο.

  Η πρόσθετη υπηρεσία COSMΟΤΕ TV ΜULTIROOM είναι αορίστου χρόνου με ελάχιστη διάρκεια δέσμευσης δώδεκα (12) μηνών. Σε περίπτωση κατάργησης της υπηρεσίας COSMΟΤΕ TV MULTIROOM πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης ο Συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 33€ (με ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10%) ανεξάρτητα από τον μήνα που θα επιλέξει να τερματίσει ο Συνδρομητής μέσα στο 12μηνο. Για τη χρέωση των αποκωδικοποιητών ισχύουν τα τέλη εκμίσθωσης εξοπλισμού.

  Η πρόσθετη υπηρεσία COSMOTE TV ΕΞΟΧΙΚΟ είναι αορίστου χρόνου με ελάχιστη διάρκεια δέσμευσης δώδεκα (12). Σε περίπτωση καταγγελίας πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης, ο Συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 18€ (με ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10%) ανεξάρτητα από τον μήνα που θα γίνει η καταγγελία. Για τη χρέωση των αποκωδικοποιητών ισχύουν τα τέλη εκμίσθωσης εξοπλισμού. Εφόσον ο Συνδρομητής επιλέξει εγκατάσταση από τον ΟΤΕ τότε το κόστος αναλύεται παρακάτω στην παράγραφο "2".

  Η πρόσθετη υπηρεσία Adult, είναι αορίστου χρόνου με ελάχιστη διάρκεια δέσμευσης ενός (1) μήνα. Σε περίπτωση κατάργησης της υπηρεσίας Adult πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης ο Συνδρομητής βαρύνεται με τη συνδρομή ενός (1) μήνα συνολικά.

  2. Για τη λειτουργία της COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου, απαιτείται αποκωδικοποιητής και κεραιοσύστημα. Επιπλέον, για λειτουργία Hybrid απαιτείται σύνδεση xDsl internet ΟΤΕ, ή άλλου παρόχου σταθερής τηλεφωνίας.

  Η τιμή για εγκατάσταση και κεραιοσύστημα ΟΤΕ είναι € 85 (τιμή εγκατάστασης από εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη ΟΤΕ € 50 + τιμή κεραιοσυστήματος 60εκ. € 35). Η τιμή για εγκατάσταση και κεραιοσύστημα περιλαμβάνει: α) την προμήθεια και εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας διαμέτρου 60εκ., μεταλλάκτη συχνοτήτων (LNB), βάσεων στήριξης και ομοαξονικού καλωδίου, β) δορυφορική λήψη σε ένα μόνο σημείο στον χώρο του Πελάτη γ) μέγιστη απόσταση μεταξύ του δορυφορικού κατόπτρου και του αποκωδικοποιητή μέχρι 30 μέτρα δ) τη δυνατότητα λήψης αποκλειστικά της COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου. Τυχόν επιπρόσθετες κατασκευές ή υλικά χρεώνονται κατόπιν συνεννόησης με τον εγκαταστάτη.
  Μέγιστη απόσταση εξυπηρέτησης από τους εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες είναι 30χλμ. πέραν των οποίων καταβάλλεται σε αυτούς χιλιομετρική αποζημίωση. Πιο συγκεκριμένα αν το σημείο εγκατάστασης του εξοπλισμού απέχει από την έδρα του Τεχνικού Εγκαταστάσεων περισσότερο από τριάντα χιλιόμετρα (30 χλμ.), τότε είναι στη διακριτική του ευχέρεια να ζητήσει από τον Συνδρομητή ως πρόσθετη αμοιβή για τα έξοδα μετακίνησης το ποσό των 0,80 €/χλμ. πλέον των 30 χιλιομέτρων συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α, υπολογιζόμενο για την πέραν των 30 χιλιομέτρων απόσταση από την έδρα του Εγκαταστάτη ως το χώρο εγκατάστασης του Συνδρομητή σε απλή διαδρομή (π.χ. εάν η απόσταση μεταξύ της έδρας του εγκαταστάτη και του χώρου του Συνδρομητή είναι 53 χλμ, η χιλιομετρική αποζημίωση θα είναι (53-30) Χ 0,8€ = 18,4€. Την αποζημίωση αυτή δικαιούται να ζητήσει και στην περίπτωση που κληθεί να μεταβεί στο Συνδρομητή για συντήρηση/αποκατάσταση βλάβης μετά την πάροδο του χρόνου εγγύησης. Το τέλος άσκοπης μετάβασης του εξουσιοδοτημένου εγκαταστάτη είναι 20 €.

  Εφόσον επιλέξετε η εγκατάσταση της υπηρεσίας COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου να γίνει από εξουσιοδοτημένο τεχνικό εγκαταστάτη ΟΤΕ, τα συνολικά κόστη για την τυπική εγκατάσταση της βασικής υπηρεσίας και του COSMOTE TV MULTIROOM ανέρχονται ως ακολούθως:

  Κόστος Εγκατάστασης Multiroom με νέα κεραία

  • Για 2 αποκωδικοποιητές & κεραία: από 130€
  • Για 3 αποκωδικοποιητές & κεραία: από 164€
  • Για 4 αποκωδικοποιητές & κεραία: από 198€

  Κόστος Εγκατάστασης Multiroom σε υφιστάμενη εγκατεστημένη κεραία

  • Για 2 αποκωδικοποιητές: από 45€
  • Για 3 αποκωδικοποιητές: από 79€
  • Για 4 αποκωδικοποιητές: από 113€

  Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν το κόστος του τετραπλού LNB και το κόστος του επιπλέον ομοαξονικού καλωδίου (έως 30μ) που απαιτείται για τη σύνδεση των επιπρόσθετων αποκωδικοποιητών. Πέραν των παραπάνω ποσών, εφόσον απαιτείται χρήση επιπλέον εξοπλισμών (π.χ. Powerplugs, WiFi Extenders) για την δικτυακή διασύνδεση των αποκωδικοποιητών, το κόστος κτήσης ξεκινά από 37,8€ και κυμαίνεται ανάλογα με τον αριθμό των εξοπλισμών που θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την διαρρύθμιση του χώρου σας.

  Σημειώνεται και πάλι ότι τα παραπάνω κόστη αφορούν την τυπική εγκατάσταση. Το τελικό κόστος θα οριστεί σε συνεργασία με τον τεχνικό εγκαταστάτη. Η εγκατάσταση Multiroom δεν επιδοτείται. Στην περίπτωση που για την αρχική εγκατάσταση υπάρχει επιδότηση κεραίας ή επιδότηση αρχικής εγκατάστασης αφαιρούνται από τις παραπάνω τιμές οι αντίστοιχες τιμές (για την Κεραία 35€ και για την Εγκατάσταση 50€).

  3. Ο αποκωδικοποιητής χωρίς σκληρό δίσκο διατίθεται για χρήση δωρεάν κατά τη διάρκεια της ελάχιστης παραμονής στην Υπηρεσία. Ο αποκωδικοποιητής με σκληρό δίσκο διατίθεται έναντι μηνιαίου μισθώματος, σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο. Ο ΟΤΕ παρέχει εγγύηση για βλάβες (εφόσον δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα του Συνδρομητή) καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στην υπηρεσία, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση, σύμφωνα με τους Όρους Σύμβασης COSMΟΤΕ TV.

  Σε περίπτωση καταγγελίας ο αποκωδικοποιητής επιστρέφεται σε οποιαδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών, μαζί με τα τυχόν παρελκόμενα (τηλεχειριστήριο, καλώδια κλπ), άλλως ο συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει τα εξής ποσά: € 99 για αποκωδικοποιητή χωρίς σκληρό δίσκο και € 169 για αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο. Με τα ίδια ποσά επιβαρύνεται και σε περίπτωση καταστροφής του εξοπλισμού.

  4. Το Adult Pack περιλαμβάνει τα κανάλια Sirina TV HD, Hustler TV HD, Penthouse HD1 & Private TV.

  5. Η τιμή ενοικίασης για κάθε ταινία αναγράφεται στο μενού της υπηρεσίας MOVIES CLUB. 

  6.Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης προειδοποιεί ότι η παρακολούθηση τηλεόρασης από παιδιά κάτω των τριών ετών, ακόμα και όταν πρόκειται για σταθμούς που απευθύνονται αποκλειστικά σε παιδιά αυτών των ηλικιών, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην ανάπτυξη των παιδιών όπως παθητικότητα, καθυστερήσεις στην ομιλία, εκνευρισμό, διαταραχές κατά τον ύπνο, προβλήματα συγκέντρωσης και εξάρτηση από την τηλεοπτική οθόνη.

  7. Σύμφωνα με την εμπορική πολιτική της ΟΤΕ Α.Ε. για την υπηρεσία COSMOTE TV ο επιτρεπόμενος αριθμός συνδέσεων ανά πελάτη (ΑΦΜ) είναι 4 συνδέσεις.

  8. Η υπηρεσία COSMOTE TV παρέχεται από τον ΟΤΕ.

  9. Η πρόσθετη υπηρεσία της Νέας COSMOTE TV για να ενεργοποιηθεί προϋποθέτει ενεργή συνδρομή COSMOTE TV Μέσω Ευρυςωνικής Σύνδεσης ή Μέσω Δορυφόρου. Η συσκευή πρέπει να διαθέτει συγκεκριμένες προδιαγραφές. Αναλυτικοί όροι και προϋποθέσεις για την υπηρεσία της Νέας COSMOTE TV και τις προδιαγραφές των συσκευών μπορείτε να βρείτε στην σελίδα https://www.cosmote.gr/portal/sindesi-me-tin-ipiresia-ott