Τιμοκατάλογος COSMΟΤΕ TV για οικιακά πακέτα

Απόκτησε κι εσύ ένα από τα 4 πακέτα περιεχομένου για οικιακούς πελάτες. Family Pack, Cinema Pack, Sports Pack και Full Pack με πλούσιο περιεχόμενο για όλους. Βρες αυτό που σου ταιριάζει.

ΔΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαθεσιμότητα καναλιών ανά υπηρεσία

Family Pack Cinema Pack Sports Pack Full Pack
Δες τα κανάλια ανά πακέτο
Δωρεάν Δωρεάν Δωρεάν Δωρεάν
 • Όροι και προϋποθέσεις αγοράς για COSMOTE TV GO

   

  COSMOTE TV GO (για πελάτες COSMOTE TV)

  Η υπηρεσία COSMOTE TV GO είναι Πρόσθετη Υπηρεσία και προϋποθέτει ενεργή συνδρομή COSMOTE TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης ή Μέσω Δορυφόρου και σύνδεση ADSL/VDSL από τον ΟΤΕ ή/και σύνδεση κινητής τηλεφωνίας COSMOTE. 

  Η προβολή του περιεχομένου τns υπηρεσίας είναι διαθέσιμη μόνο στην Ελλάδα. 

  Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη, για χρήση από υπολογιστή στο www.cosmotetvgo.gr,για χρήση από κινητό ή tablet μέσω της εφαρμογής (application) COSMOTE TV GO στο App Store και το Google Play Store. Η συσκευή πρέπει να διαθέτει συγκεκριμένες προδιαγραφές. 

  Αναλυτικοί όροι και προϋποθέσεις για την υπηρεσία COSMOTE TV GO και τις προδιαγραφές των συσκευών στη Βοήθεια & Υποστήριξη του COSMOTE TV GO.

   

  COSMOTE TV GO (για πελάτες COSMOTE Mobile)

  Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και Tέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 54/Ν. 4389/2016.

  Δεν περιλαμβάνεται το κόστος των δεδομένων για χρήση της υπηρεσίας. 

  Η υπηρεσία COSMOTE TV GO για πελάτες COSMOTE Mobile παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη διάρκεια δέσμευσης ενός (1) μήνα για το πακέτο COSMOTE TV GO CINEMA PACK και έξι (6) μήνες για τα πακέτα COSMOTE TV GO SPORTS & FULL PACK.

  Μετά την ελάχιστη διάρκεια δέσμευσης οι τιμές παραμένουν οι ίδιες. 

  Σε περίπτωση καταγγελίας από τον Συνδρομητή, σύμφωνα με τους Όρους Σύμβασης COSMOTE TV GO (για πελάτες COSMOTE Mobile), πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης, ο Συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 11€ για το πακέτο COSMOTE TV GO CINEMA PACK και 33€ για τα πακέτα COSMOTE TV GO SPORTS & FULL PACK (οι χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10%. 

  Η προβολή του περιεχομένου τns υπηρεσίας είναι διαθέσιμη μόνο στην Ελλάδα. 

  Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη, για χρήση από υπολογιστή στο www.cosmotetvgo.gr,για χρήση από κινητό ή tablet μέσω της εφαρμογής (application) COSMOTE TV GO στο App Store και το Google Play Store. Η συσκευή πρέπει να διαθέτει συγκεκριμένες προδιαγραφές. 

  Αναλυτικοί όροι και προϋποθέσεις για την υπηρεσία COSMOTE TV GO και τις προδιαγραφές των συσκευών στη Βοήθεια & Υποστήριξη του COSMOTE TV GO.