Η τηλεόραση που αγαπάς σε διαφορετικά δωμάτια την ίδια στιγμή!

Με την υπηρεσία COSMOTE TV MULTIROOM μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα διαφορετικά κανάλια σε διαφορετικές τηλεοράσεις στον χώρο σου, αλλά και να απολαμβάνεις τις διαδραστικές υπηρεσίες της COSMOTE TV. Με την υπηρεσία COSMOTE TV MULTIROOM, είτε είσαι συνδρομητής COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου ή Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης, μπορείς να αποκτήσεις έως και 3 επιπλέον αποκωδικοποιητές ώστε να βλέπεις ταυτόχρονα το πρόγραμμα της επιλογής σου σε όποια τηλεόραση θες. 

 

Σημείωση: H υπηρεσία COSMOTE TV MULTIROOM παρέχεται με επιπλέον χρέωση ανά αποκωδικοποιητή.  Για συνδρομητές COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου απαιτείται σύνδεση όλων των αποκωδικοποιητών με το router με Ethernet καλώδιο. Για συνδρομητές COSMOTE Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης η ταυτόχρονη θέαση προγραμμάτων εξαρτάται από τις δυνατότητες της DSL σύνδεσης.

Image

COSMOTE TV MULTIROOM & Διαδραστικές υπηρεσίες

Παράλληλα έχεις πρόσβαση στις διαδραστικές υπηρεσίες COSMOTE REPLAY TV, COSMOTE CINEMA ON DEMAND, COSMOTE TV PLUS αλλά και την δυνατότητα να κάνεις εγγραφές σε όλους τους αποκωδικοποιητές τους. 

Η υπηρεσία COSMOTE TV MULTIROOM είναι διαθέσιμη και για τους συνδρομητές των επαγγελματικών πακέτων της υπηρεσίας COSMOTE TV Mέσω Δορυφόρου. 

 

Ενδιαφέρομαι για την υπηρεσία