Η στιγμή της 92ης τελετής απονομής των βραβείων OSCAR πλησιάζει και η μεγάλη κινηματογραφική βραδιά θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου στις 03.00, αποκλειστικά στην COSMOTE TV.
 
Η ζωντανή μετάδοση της λαμπερής τελετής, θα προβληθεί ταυτόχρονα στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD  και στο COSMOTE CINEMA 2HD με ελληνικό, απευθείας σχολιασμό από τους απεσταλμένους της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα, αλλά και από το COSMOTE CINEMA 1HD  σε πρωτότυπη μετάδοση, στην αγγλική γλώσσα. Η βραδιά των OSCAR θα προβληθεί και με υπότιτλους, την Δευτέρα 10/2 στο COSMOTE OSCARS HD, ξεκινώντας από τις 21.00.
 
Πριν τη «μεταφορά» τους στο κόκκινο χαλί και την έναρξη της τελετής, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «OSCARS’ NIGHT» αφιερωμένη στα OSCAR, με συντονιστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και καλεσμένους ηθοποιούς και ανθρώπους του κινηματογράφου, που θα σχολιάζουν τις υποψηφιότητες και θα κάνουν τις δικές τους προβλέψεις. Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά στο COSMOTE OSCARS HD την Κυριακή 9/2 ξεκινώντας από τις 23.00.
 
Η COSMOTE TV  θα βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο κόκκινο χαλί της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς. Ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης θα είναι εκεί, για να καταγράψει πριν την έναρξη της τελετής, ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν και να συνομιλήσει με τους κινηματογραφικούς αστέρες, κατά την άφιξή τους στο Dolby Theater. Η σύνδεση με το κόκκινο χαλί και τον Γιώργο Σατσίδη θα γίνει μέσα από το COSMOTE CINEMA ΟSCARS HD, κατά τη διάρκεια της εκπομπής OSCARS’ NIGHT.

Παράλληλα στις 23:30 θα έχουμε την μετάδοση των αφίξεων και αμέσως μετά στην 1:30 θα παρακολουθήσουμε τo preshow στο COSMOTE CINEMA 2HD με ελληνικό, απευθείας σχολιασμό από την Χριστίνα Μπίθα, αλλά και από το COSMOTE CINEMA 1HD  σε πρωτότυπη μετάδοση, στην αγγλική γλώσσα.

COSMOTE CINEMA OSCARS | Ταινίες