Σύνδεση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO Image

Application για Smartphone

Application για Tablet

Σύνδεση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO

Για να συνδεθείς στην υπηρεσία COSMOTE TV GO θα πρέπει:

α. για χρήση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή να μεταβείς στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.cosmotetvgo.gr και να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα αναπαραγωγής (COSMOTE TV GO Player).  Βρες αναλυτικές πληροφορίες για την εγκατάσταση του προγράμματος εδώ

β. για χρήση σε κινητό τηλέφωνο smartphone ή tablet, θα πρέπει να εγκαταστήσεις στη συσκευή σου την εφαρμογή (application) COSMOTE TV GO από το App Store ή το Google Play store ανάλογα με τον τύπο της συσκευής σου (υπάρχουν διαφορετικά applications για tablet και smartphone).


Βρες στην ενότητα Υποστήριξη του cosmote.gr τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει η συσκευή σου.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για πελάτες COSMOTE TV με αποκωδικοποιητή Hybrid: 

Ο  κωδικός PIN είναι o ίδιος για τις υπηρεσίες COSMOTE TV & COSMOTE TV GO. Εάν έχεις αλλάξει το PIN σου στην υπηρεσία COSMOTE TV θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το νέο PIN κατά την σύνδεση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO και να αγνοήσεις το PIN που έλαβες στο SMS ενεργοποίησης.

Ως αρχικός Χρήστης είσαι και ο Διαχειριστής (admin) της υπηρεσίας COSMOTE TV GO και μπορείς να φτιάξεις διαφορετικά Προφίλ/Χρήστες για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου.

Για τη σωστή λειτουργία της υπηρεσίας θα πρέπει να έχεις πάντα εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση της εφαρμογής.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για πελάτες COSMOTE TV GO Sports Daily Pass: 

Εφόσον αποκτήσετε το COSMOTE TV GO Sports Daily Pass θα λάβετε στο κινητό που δηλώσατε μέσω SMS τους κωδικούς για να μπορέσετε να εισέλθετε στην υπηρεσία. Εφόσον πληκτρολογήσετε σωστά τους κωδικούς τότε θα εμφανιστεί σχετικό pop up παράθυρο προκειμένου να ενεργοποιήσετε το πάσο σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσεις το πάσο έως και ένα μήνα μετά από την στιγμή της αγοράς του. Εφόσον το ενεργοποιήσετε θα είναι διαθέσιμο για ένα 24ωρο και μετά θα λήξει.

 

Screenshots

Smartphone Image
Smartphone Image
Smartphone Image
Smartphone Image
Smartphone Image
Tablet Image
Tablet Image
Tablet Image
Tablet Image
Tablet Image