Νέα Πακέτα COSMOTE TV GO!

Με τα νέα πακέτα COSMOTE TV GO η τηλεόραση έρχεται στα μέτρα σου χωρίς περιορισμούς και χωρίς δεσμεύσεις ενώ το περιεχόμενο «σε ακολουθεί» παντού. Πλέον έχεις τη δυνατότητα θέασης μόνο του περιεχομένου που εσύ θέλεις, για όσο θέλεις, στο smartphone, το tablet ή το laptop σου από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής στην Ελλάδα, αλλά και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μοναδικές τιμές!

Επίλεξε το πακέτο ή το συνδυασμό πακέτων που θέλεις, με βάση τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σου, χωρίς δεσμεύσεις, αφού μπορείς να το προσαρμόσεις ανά πάσα στιγμή!

 

Συνδύασε και κέρδισε επιπλέον έκπτωση!
Ενεργοποιώντας 2 ή περισσότερα πακέτα απολαμβάνεις έκπτωση 2€/μήνα για κάθε επιπλέον πακέτο.

Σημειώνεται πως για ενεργοποίηση ενός πακέτου δε θα ισχύει καμία έκπτωση.

 

Μοναδικές Υπηρεσίες:

COSMOTE REPLAY TV*, για να βλέπεις επιλεγμένα προγράμματα των προηγούμενων 48 ωρών, αλλά και να κάνεις pause, rewind & fast forward.

COSMOTE TV PLUS*, για να απολαμβάνεις όποια στιγμή επιθυμείς ταινίες και ξένες σειρές από τα κανάλια COSMOTE CINEMA ή ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTE HISTORY HD, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

COSMOTE SPORT CLIPS* (κατηγορία), για να βλέπεις και να ξαναβλέπεις σπουδαίες φάσεις από τις καλύτερες αθλητικές διοργανώσεις.

COSMOTE CINEMA ON DEMAND, για να νοικιάζεις ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.

* Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών COSMOTE REPLAY TV, COSMOTE TV PLUS & SPORT CLIPS, καθώς και το περιεχόμενό τους, εξαρτάται από το πακέτο που έχεις ενεργοποιήσει. 

 

Γίνε συνδρομητής τώρα στο COSMOTE TV GO, μέσα από ένα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μέσα από το www.cosmote.gr ή καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE, στο 13888.

Εάν είσαι ήδη συνδρομητής στην υπηρεσία μάθε πως θα συνδεθείς εδώ

Image

COSMOTE TV GO CINEMA PACK

Περιπέτεια, δράση, θρίλερ, αγωνία, ρομάντζο, ελληνικός κινηματογράφος, σειρές με όλα τα επεισόδια… Όποιο κι αν είναι το πάθος σου, τα κανάλια COSMOTE CINEMA είναι εδώ για να το ικανοποιήσουν!

Επιπλέον, έχεις την δυνατότητα να ξεκινάς εσύ την ταινία που θες, τη στιγμή που θες ή να βλέπεις ολόκληρους κύκλους σειρών μέσα από τις υπηρεσίες COSMOTE REPLAY TV και COSMOTE TV PLUS και όλα αυτά χωρίς επιπλέον χρέωση!

Το πακέτο διατίθεται στα 10€/μήνα και έχει ένα (1) μήνα δέσμευση. 

 

Απόκτησέ το
Image

COSMOTE TV GO DOCUMENTARIES PACK

Ελλάδα, κόσμος, ιστορία, πολιτισμός και φύση! Ταξίδεψε σε κάθε γωνιά του πλανήτη μας, εξερεύνησε και μάθε μέσα από τα κανάλια ντοκιμαντέρ! 


Επιπλέον, έχεις την δυνατότητα να ξεκινάς την προβολή ενός ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY HD, τη στιγμή που θες με τις υπηρεσίες COSMOTE REPLAY TV και COSMOTE TV PLUS καθώς επίσης και να παρακολουθείς όποτε εσύ θες κορυφαία ντοκιμαντέρ και προγράμματα υψηλής ποιότητας μέσα από την υπηρεσία National Geographic+ και όλα αυτά χωρίς επιπλέον χρέωση!

Το πακέτο διατίθεται στα 5€/μήνα και έχει ένα (1) μήνα δέσμευση. 

Απόκτησέ το
Image

COSMOTE TV GO SPORTS PACK

Γρασίδι, παρκέ, ταρτάν, άσφαλτος… Όποια κι αν είναι η αγαπημένη σου «επιφάνεια», βρες πλούσιο και αποκλειστικό αθλητικό θέαμα από κορυφαίες διοργανώσεις στα κανάλια COSMOTE SPORT! Ενώ μπορείς να απολαμβάνεις ποικιλία αθλημάτων και σε ξένα αθλητικά κανάλια, που σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη. 


Επιπλέον, μπορείς να βλέπεις highlights αθλητικών αγώνων στο COSMOTE SPORT CLIPS ή να παγώνεις το ζωντανό πρόγραμμα για να βλέπεις τις αγαπημένες σου φάσεις ξανά και ξανά, χωρίς επιπλέον χρέωση!

Το πακέτο διατίθεται με 6μηνη δέσμευση στα 18€/μήνα και με ένα (1) μήνα δέσμευση στα 25€/μήνα. 

Απόκτησέ το
Image

COSMOTE TV GO πακέτο extra συσκευών

Απόκτησε ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και απογείωσε την εμπειρία θέασής σου, με το πακέτο των extra συσκευών για να έχεις τη δυνατότητα, να χρησιμοποιείς το COSMOTE TV GO σε επιπλέον δύο συσκευές (συνολικά δηλαδή τρεις) αλλά και να παρακολουθείς ταυτόχρονα σε δύο από αυτές!

Το προαιρετικό πακέτο διατίθεται με επιπλέον χρέωση 5,00€/μήνα και έχει δέσμευση ενός μήνα.

Image

Χρήση της υπηρεσίας εντός ΕΕ

Εφόσον έχεις αποκτήσει ένα από τα πακέτα COSMOTE TV GO, έχεις την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία προσωρινά εκτός Ελλάδος* και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Στην περίπτωση που δεν έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας εντός ΕΕ, μάθε εδώ πως να την ενεργοποιήσεις.

* Σε περίπτωση που ζεις μόνιμα ή βρίσκεσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κάνεις χρήση της υπηρεσίας COSMOTE TV GO περισσότερο απ’ότι στην Ελλάδα, τότε ο ΟΤΕ έχει την δυνατότητα να πραγματοποιεί ελέγχους για την διαπίστωση του κράτους μέλους από το οποίο έχεις πρόσβαση στην Υπηρεσία. Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται εντός του τελευταίου εξαμήνου (από την ημέρα του ελέγχου) και σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επαλήθευση του κράτους διαμονής, ο ΟΤΕ μπορεί να διακόψει τη χρήση της Υπηρεσίας εκτός Ελλάδας.