Νέα Πακέτα COSMOTE TV GO!

Με τα νέα πακέτα COSMOTE TV GO η τηλεόραση έρχεται στα μέτρα σου χωρίς περιορισμούς και χωρίς δεσμεύσεις ενώ το περιεχόμενο «σε ακολουθεί» παντού. Πλέον έχεις τη δυνατότητα θέασης μόνο του περιεχομένου που εσύ θέλεις, για όσο θέλεις, στο smartphone, το tablet ή το laptop σου από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής στην Ελλάδα, αλλά και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μοναδικές τιμές!

Επίλεξε το πακέτο ή το συνδυασμό πακέτων που θέλεις, με βάση τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σου, χωρίς δεσμεύσεις, αφού μπορείς να το προσαρμόσεις ανά πάσα στιγμή!

Επιπλέον, με το νέο COSMOTE TV GO Sports Daily Pass μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στα αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV μέσω της εφαρμογής COSMOTE TV GO στο smartphone, tablet ή laptop σου όπου και αν βρίσκεσαι για μία ολόκληρη ημέρα και να δεις αποκλειστικό περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς.

 

Συνδύασε και κέρδισε επιπλέον έκπτωση!
Ενεργοποιώντας 2 ή περισσότερα πακέτα COSMOTE TV GO απολαμβάνεις έκπτωση 2€/μήνα για κάθε επιπλέον πακέτο.

Σημειώνεται πως για ενεργοποίηση ενός πακέτου δε θα ισχύει καμία έκπτωση. Στην προσφορά δεν συμμετέχουν τα πακέτα Greek Channels Pack και Kids Pack. Επιπλέον το COSMOTE TV GO Sports Daily Pass πωλείται μόνο του και δεν συνδυάζεται με κάποιο από τα υπόλοιπα πακέτα. 

 

Μοναδικές Υπηρεσίες:

COSMOTE REPLAY TV*, για να βλέπεις επιλεγμένα προγράμματα των προηγούμενων 7 ημερών, αλλά και να κάνεις pause, rewind & fast forward.

COSMOTE TV PLUS*, για να απολαμβάνεις όποια στιγμή επιθυμείς ταινίες και ξένες σειρές από τα κανάλια COSMOTE CINEMA ή ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTE HISTORY HD, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

COSMOTE SPORT CLIPS* (κατηγορία), για να βλέπεις και να ξαναβλέπεις σπουδαίες φάσεις από τις καλύτερες αθλητικές διοργανώσεις.

MOVIES CLUB, για να νοικιάζεις ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.

* Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών COSMOTE REPLAY TV, COSMOTE TV PLUS & SPORT CLIPS, καθώς και το περιεχόμενό τους, εξαρτάται από το πακέτο που έχεις ενεργοποιήσει. 

 

Γίνε συνδρομητής τώρα στο COSMOTE TV GO, μέσα από ένα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μέσα από το www.cosmote.gr ή καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE, στο 13888.

Εάν είσαι ήδη συνδρομητής στην υπηρεσία μάθε πως θα συνδεθείς εδώ

Image

COSMOTE TV GO CINEMA PACK

Περιπέτεια, δράση, θρίλερ, αγωνία, ρομάντζο, ελληνικός κινηματογράφος, σειρές με όλα τα επεισόδια… Όποιο κι αν είναι το πάθος σου, τα κανάλια COSMOTE CINEMA είναι εδώ για να το ικανοποιήσουν!

Επιπλέον, έχεις την δυνατότητα να ξεκινάς εσύ την ταινία που θες, τη στιγμή που θες ή να βλέπεις ολόκληρους κύκλους σειρών μέσα από τις υπηρεσίες COSMOTE REPLAY TV και COSMOTE TV PLUS και όλα αυτά χωρίς επιπλέον χρέωση!

Το πακέτο διατίθεται στα 10€/μήνα και έχει ένα (1) μήνα δέσμευση. 

 

Απόκτησέ το
Image

COSMOTE TV GO DOCUMENTARIES PACK

Ελλάδα, κόσμος, ιστορία, πολιτισμός και φύση! Ταξίδεψε σε κάθε γωνιά του πλανήτη μας, εξερεύνησε και μάθε μέσα από τα κανάλια ντοκιμαντέρ! 


Επιπλέον, έχεις την δυνατότητα να ξεκινάς την προβολή ενός ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY HD, τη στιγμή που θες με τις υπηρεσίες COSMOTE REPLAY TV και COSMOTE TV PLUS καθώς επίσης και να παρακολουθείς όποτε εσύ θες κορυφαία ντοκιμαντέρ και προγράμματα υψηλής ποιότητας μέσα από την υπηρεσία National Geographic+ και όλα αυτά χωρίς επιπλέον χρέωση!

Το πακέτο διατίθεται στα 5€/μήνα και έχει ένα (1) μήνα δέσμευση. 

Απόκτησέ το
Image

COSMOTE TV GO SPORTS PACK

Γρασίδι, παρκέ, ταρτάν, άσφαλτος… Όποια κι αν είναι η αγαπημένη σου «επιφάνεια», βρες πλούσιο και αποκλειστικό αθλητικό θέαμα από κορυφαίες διοργανώσεις στα κανάλια COSMOTE SPORT! Ενώ μπορείς να απολαμβάνεις ποικιλία αθλημάτων και σε ξένα αθλητικά κανάλια, που σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη. 


Επιπλέον, μπορείς να βλέπεις highlights αθλητικών αγώνων στο COSMOTE SPORT CLIPS ή να παγώνεις το ζωντανό πρόγραμμα για να βλέπεις τις αγαπημένες σου φάσεις ξανά και ξανά, χωρίς επιπλέον χρέωση!

Το πακέτο διατίθεται με 6μηνη δέσμευση στα 18€/μήνα και με ένα (1) μήνα δέσμευση στα 25€/μήνα. 

Απόκτησέ το
Image

COSMOTE TV GO GREEK CHANNELS PACK

Απόκτησε πρόσβαση στα μεγάλα ελληνικά κανάλια εθνικής εμβέλειας και με την ευελιξία να ξεκινάς το πρόγραμμα της επιλογής σου τη στιγμή που θες μέσα από την υπηρεσία COSMOTE REPLAY TV χωρίς επιπλέον χρέωση!

Το πακέτο διατίθεται με 1,5€/μήνα (από αρχική τιμή 3,5€/μήνα) και έχει ένα (1) μήνα δέσμευση. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 
Το πακέτο Greek Channels Pack θα πρέπει να συνδυαστεί με τουλάχιστον ένα από τα υπόλοιπα πακέτα COSMOTE TV GO, δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί χωριστά

Image

COSMOTE TV GO KIDS PACK

Τα πιο δημοφιλή παιδικά προγράμματα και οι αγαπημένοι ήρωες είναι μαζεμένοι σε αυτό το πακέτο. Οι μικροί μας φίλοι δεν θα ξέρουν τι να διαλέξουν!


Επιπλέον, έχεις πρόσβαση στο δημοφιλές Cartoon Networks για πλούσιο θέαμα των δημοφιλέστερων παιδικών προγραμμάτων ενώ έχεις την δυνατότητα να ξεκινάς εσύ την το πρόγραμμα που θες, τη στιγμή που θες μέσα από την υπηρεσία COSMOTE REPLAY TV χωρίς επιπλέον χρέωση!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 
Το πακέτο Kids Pack θα πρέπει να συνδυαστεί με τουλάχιστον ένα από τα υπόλοιπα πακέτα COSMOTE TV GO, δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί χωριστά.

Απόκτησέ το
Image

COSMOTE TV GO SPORTS DAILY PASS

Mε το νέο πακέτο COSMOTE TV GO Sport Daily Pass μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στα αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV μέσω της εφαρμογής COSMOTE TV GO στο smartphone, tablet ή laptop σου όπου και αν βρίσκεσαι για μία ολόκληρη ημέρα και να δεις αποκλειστικό περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς.

Το πακέτο στοιχίζει 10€ και περιλαμβάνει τα κανάλια COSMOTE SPORT 1HD, 2HD, 3HD, 4HD, 5HD, 6HD, 7HD, 8HD, 9HD & HIGHLIGHTS HD. Επιπλέον, μπορείς να βλέπεις highlights αθλητικών αγώνων στο COSMOTE SPORT CLIPS.

Μπορείς να ενεργοποιήσεις το πάσο έως και ένα μήνα μετά από την στιγμή της αγοράς του, και εφόσον το ενεργοποιήσεις θα είναι διαθέσιμο για ένα 24ωρο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 

Το COSMOTE TV GO Sport Daily Pass αποτελεί χωριστό πακέτο και δεν συνδυάζεται με τα υπόλοιπα πακέτα COSMOTE TV GO. 

 

Απόκτησέ το
Image

Χρήση της υπηρεσίας εντός ΕΕ

Εφόσον έχεις αποκτήσει ένα από τα πακέτα COSMOTE TV GO, έχεις την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία προσωρινά εκτός Ελλάδος* και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Στην περίπτωση που δεν έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας εντός ΕΕ, μάθε εδώ πως να την ενεργοποιήσεις.

* Σε περίπτωση που ζεις μόνιμα ή βρίσκεσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κάνεις χρήση της υπηρεσίας COSMOTE TV GO περισσότερο απ’ότι στην Ελλάδα, τότε ο ΟΤΕ έχει την δυνατότητα να πραγματοποιεί ελέγχους για την διαπίστωση του κράτους μέλους από το οποίο έχεις πρόσβαση στην Υπηρεσία. Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται εντός του τελευταίου εξαμήνου (από την ημέρα του ελέγχου) και σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επαλήθευση του κράτους διαμονής, ο ΟΤΕ μπορεί να διακόψει τη χρήση της Υπηρεσίας εκτός Ελλάδας.