ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ COSMOTE ΜΕ 1 ΚΕΝΟ SMS ΣΤΟ 19019 (χρ. 0,50€/SMS)!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι είναι το COSMOTE DEALS for YOU;
Το COSMOTE DEALS for YOU, είναι ένα πακέτο προσφορών αποκλειστικά για τους συνδρομητές COSMOTE! Το COSMOTE DEALS for YOU συνεχώς θα εμπλουτίζεται για να καλύπτει ολοένα και περισσότερες ανάγκες των συνδρομητών μας. Το πακέτο προσφορών COSMOTE DEALS for YOU παρέχει αποκλειστικά στους συνδρομητές της COSMOTE τη δυνατότητα να απολαύσουν προσφορές από τις παρακάτω κατηγορίες:

Ψυχαγωγία:

• 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στα VILLAGE CINEMAS: κάθε Τετάρτη στα Village Cinemas έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ταινία που επιθυμούν μαζί με ένα ακόμη άτομο της επιλογής τους (ή και περισσότερα) αγοράζοντας 2 ή 4 εισιτήρια στην τιμή του 1 ή των 2 αντίστοιχα.
• 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στο GAZARTE: κάθε Δευτέρα για τις παραστάσεις Classic Mondays μαζί με ένα ακόμη άτομο της επιλογής τους (ή και περισσότερα) αγοράζοντας 2 ή 4 εισιτήρια στην τιμή του 1 ή των 2 αντίστοιχα.
• 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΩ: σε επιλεγμένες ημέρες για επιλεγμένες θεατρικές παραστάσεις μαζί με ένα ακόμη άτομο της επιλογής τους (ή και περισσότερα) αγοράζοντας 2 ή 4 εισιτήρια στην τιμή του 1 ή των 2 αντίστοιχα.
• 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στο ΘΕΑΤΡΟ ΙΛΙΣΙΑ: σε επιλεγμένες ημέρες για επιλεγμένες θεατρικές παραστάσεις μαζί με ένα ακόμη άτομο της επιλογής τους (ή και περισσότερα) αγοράζοντας 2 ή 4 εισιτήρια στην τιμή του 1 ή των 2 αντίστοιχα.
• 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: σε επιλεγμένες ημέρες για επιλεγμένες θεατρικές παραστάσεις μαζί με ένα ακόμη άτομο της επιλογής τους (ή και περισσότερα) αγοράζοντας 2 ή 4 εισιτήρια στην τιμή του 1 ή των 2 αντίστοιχα.
• 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στο ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ: Τις καθημερινές (Δευτέρα έως Παρασκευή) 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 ή 4 εισιτήρια στην τιμή των 2 για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.
• 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στα VOLTA FUN TOWN: από Δευτέρα έως και Τετάρτη 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 για την είσοδο στο χώρο του παιδότοπου και την είσοδο στην πίστα Roller Skating.
• 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ: σε επιλεγμένες ημέρες για τις 2 θεατρικές παραστάσεις στο Θέατρο Αθηνά μαζί με ένα ακόμη άτομο της επιλογής τους (ή και περισσότερα) αγοράζοντας 2 ή 4 εισιτήρια στην τιμή του 1 ή των 2 αντίστοιχα.
• 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ: σε επιλεγμένες ημέρες για τις θεατρικές παραστάσεις στο Θέατρο ΒΕΜΠΟ μαζί με ένα ακόμη άτομο της επιλογής τους (ή και περισσότερα) αγοράζοντας 2 ή 4 εισιτήρια στην τιμή του 1 ή των 2 αντίστοιχα.
• 30% έκπτωση στα ΘΕΑΤΡΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΑΘΗΝΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΡΗ: κάθε Πέμπτη για τις θεατρικές παραστάσεις στα Θέατρα Βρετάνια, Αθηνών & Μουσούρη μαζί με ένα ακόμη άτομο της επιλογής τους (ή και περισσότερα) αγοράζοντας 2 ή 4 εισιτήρια με έκπτωση 30%.
• 50% έκπτωση για φωτογράφιση και αγορές από την CAME PHOTOGRAPHY και δώρο έναν καμβά ή ξύλο διαστάσεων 40x40 εκατοστών αξίας 100€, με υλικό από τη φωτογράφιση

Γεύση:

• 2 γεύματα στην τιμή του 1 στην Pizza Hut: από Δευτέρα έως Παρασκευή για διανομή (delivery) ή παραλαβή από το κατάστημα (take away) οικογενειακής πίτσας, από Δευτέρα έως Παρασκευή για κατανάλωση εντός των καταστημάτων (dine-in) οικογενειακής πίτσας, ζυμαρικών, μενού Wing Street και το Σαββατοκύριακο για κατανάλωση εντός των καταστημάτων Παιδικού Μενού για τα παιδιά.
• 2 παγωτά στην τιμή του 1 στη Δωδώνη: Δευτέρα και Τετάρτη 2 παγωτά σε ατομική συσκευασία (κυπελλάκι ή χωνάκι) στην τιμή του 1 στα καταστήματα Δωδώνη.
• 2 frozen yogurt στην τιμή του 1 στα Chillbox: Δευτέρα και Τετάρτη 2 frozen yogurt σε ατομική συσκευασία στην τιμή του 1 από τα καταστήματα Chillbox.

Πολιτισμός:

• 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στο ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ: από Τετάρτη έως και Παρασκευή για τις προβολές των 17:30, 18:30, 19:30, 20:30, 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στο ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ.
• 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 για είσοδο στο Πλανητάριο ή/και στο Μουσείο Τεχνολογίας του ΝΟΗΣΙΣ (Θεσσαλονίκη): κάθε Σάββατο έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το Πλανητάριο ή/και το Μουσείο Τεχνολογίας του ΝΟΗΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη αγοράζοντας 2 ή 4 εισιτήρια στην τιμή του 1 ή των 2 αντίστοιχα.
• 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 για το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ: κάθε Σάββατο ή Κυριακή, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ αγοράζοντας 2 ή 4 εισιτήρια στην τιμή του 1 ή των 2 αντίστοιχα.

Αποδράσεις & Χαλάρωση:

• 2 συμμετοχές στην τιμή της 1 στην TREKKING HELLAS: όλη την εβδομάδα 2 συμμετοχές σε υπαίθριες δραστηριότητες στην τιμή της μίας, ή 4 συμμετοχές σε 2 δραστηριότητες στην τιμή των 2 από την Trekking Hellas.

Τρόποι Μείωσης του Λογαριασμού:

• Έκπτωση στο λογαριασμό: επιστροφή έως 3% των μηνιαίων αγορών σου στους λογαριασμούς σου ΟΤΕ ή /και COSMOTE, με την ΟΤΕ COSMOTE World MasterCard (για αναλυτικές πληροφορίες www.cosmote.gr)
Με ποιο τρόπο μπορώ να αποκτήσω τις προσφορές COSMOTE DEALS for YOU;
Οι προσφορές COSMOTE DEALS for YOU ισχύουν για όλους τους συνδρομητές της COSMOTE (ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, What’s up?, Frog, COSMOKAΡTA, ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ). Στέλνοντας από κινητό COSMOTE ένα κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), λαμβάνεις με ένα SMS έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό που σου παρέχει αποκλειστικά τις προσφορές COSMOTE DEALS for YOU.
Για ποιες προσφορές ισχύει ο Κωδικός του COSMOTE DEALS for YOU;
O Kωδικός που θα λάβεις με την αποστολή μηνύματος στο 19019, ισχύει για όλες τις προσφορές σύμφωνα με τους όρους κάθε μίας από αυτές.
Προσφορά 2 στην τιμή του 1
VILLAGE CINEMAS
- Τι ακριβώς είναι η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στα VILLAGE CINEMAS;
Το COSMOTE DEALS for YOU προσφέρει 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 κάθε Τετάρτη στα VILLAGE CINEMAS και η προσφορά ισχύει για όλες τις mainstream αίθουσες. Η προσφορά δεν ισχύει τις επίσημες αργίες καθώς και για τις προβολές σε αίθουσες GOLD CLASS, Comfort ή ειδικές προβολές π.χ. πρεμιέρες ταινιών κτλ.
- Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στα VILLAGE CINEMAS ισχύει και για τις 3D προβολές;
Ναι, η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στα VILLAGE CINEMAS ισχύει και για τις 3D προβολές.
- Με ποιον τρόπο μπορώ να αποκτήσω την προσφορά 2 στην τιμή του 1 στα VILLAGE CINEMAS;
Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στα VILLAGE CINEMAS ισχύει για όλους τους συνδρομητές της COSMOTE (ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, What’s up?, Frog, COSMOKAΡTA, ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ). Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την προσφορά στέλνουν από κινητό COSMOTE ένα κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και λαμβάνουν με ένα SMS έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό που παρέχει αποκλειστικά στον κάτοχό του 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στα VILLAGE CINEMAS.
- Πώς είναι ο ψηφιακός κωδικός;
Ο ψηφιακός κωδικός είναι ένας 9ψήφιος μοναδικός κωδικός που λαμβάνεις στο απαντητικό μήνυμα SMS μόλις στείλεις κενό μήνυμα στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το απαντητικό μήνυμα από το 19019 περιέχει εκτός από τον ψηφιακό αριθμό και τις ημερομηνίες των ημερών στις οποίες μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.
- Πόσους ψηφιακούς κωδικούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανά μέρα μέχρι δύο ψηφιακούς κωδικούς. Για παράδειγμα, αν έχεις στείλει δύο μηνύματα (οπότε θα έχεις λάβει δύο ψηφιακούς κωδικούς) και χρησιμοποιήσεις έναν μόνο ψηφιακό την πρώτη Τετάρτη στα VILLAGE CINEMAS, έχεις στην κατοχή σου έναν μόνο ενεργό κωδικό για τα VILLAGE CINEMAS την επόμενη Τετάρτη. Έτσι, μπορείς να ξαναστείλεις μήνυμα για να λάβεις έναν καινούριο ψηφιακό κωδικό κι έτσι να έχεις πάλι δύο ενεργούς για τα VILLAGE CINEMAS αν επιθυμείς να πάρεις 4 εισιτήρια στην τιμή των 2 την επόμενη Τετάρτη.
- Τι κάνω στην περίπτωση που χάσω το απαντητικό sms και κατά συνέπεια τον κωδικό μου;
Στην περίπτωση που ένας χρήστης έχει χάσει από λάθος το απαντητικό μήνυμα SMS με τον αριθμό κουπονιού του, μπορεί να το ανακτήσει στέλνοντας τη λέξη STATUS στον ίδιο πενταψήφιο αριθμό 19019 με χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Εναλλακτικά μπορεί να καλέσει στο 13838 (χρέωση 0,19/κλήση, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Καλό είναι, να φυλάσσετε στο κινητό σας τηλέφωνο το απαντητικό SMS με τον ψηφιακό κωδικό και τις ημερομηνίες που αυτός ισχύει!
- Τί σημαίνει όταν ο ψηφιακός κωδικός δεν είναι σε ισχύ.
Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν τα εξής:
έχετε διαβάσει λάθος τον ψηφιακό σας κωδικό, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε ξανά τον ψηφιακό κωδικό που έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο, έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύος του κουπονιού, δηλαδή οι 2 εβδομάδες από την ημέρα που λάβατε τον κωδικό σας Ο αριθμός του ψηφιακού κουπονιού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Κάθε κωδικός, ισχύει μόνο για μια επίσκεψη στα VILLAGE CINEMAS. Σε περίπτωση που έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύς του θεωρείται άκυρος και καμία από τις διοργανώτριες εταιρείες του προωθητικού προγράμματος δεν ευθύνεται.
- Μπορώ να προωθήσω το απαντητικό μήνυμα με τον ψηφιακό κωδικό μου σε κάποιον άλλο;
Η υπηρεσία ισχύει αποκλειστικά για τον κάτοχο της κάρτας sim και επομένως του ψηφιακού κωδικού και δεν μεταφέρεται σε άλλους.
- Από πού μπορώ να κάνω αγορά/κράτηση εισιτηρίων για τα VILLAGE CINEMAS μέσω του μηχανισμού 2 στην τιμή του 1;
Aποκλειστικά στα ταμεία των Village Cinemas, στα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και στην ιστοσελίδα www.villagecinemas.gr.
Προσοχή: Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά εισιτηρίων τηλεφωνικά.
- Τι διάρκεια έχει ο ψηφιακός κωδικός μου;
Ο ψηφιακός κωδικός ισχύει μόνο για μια προβολή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε από τις επόμενες δύο διαδοχικές Τετάρτες από την ώρα της λήψης του στο κινητό τηλέφωνο του συνδρομητή COSMOTE, οι ημερομηνίες των οποίων αναγράφονται στο απαντητικό μήνυμα SMS που λαμβάνει. Σημειώνεται, ότι για την αποστολή μηνυμάτων συμμετοχής κατά την ημέρα Τετάρτη και μέχρι τις 02:00 π.μ. της Πέμπτης που ακολουθεί, ο ψηφιακός κωδικός θα είναι έγκυρος για την ίδια ημέρα Τετάρτη (συμπεριλαμβανομένων των παραστάσεων που ξεκινάνε το αργότερο μέχρι τις 02:00 π.μ. της Πέμπτης που ακολουθεί), καθώς και για την επόμενη Τετάρτη.
- Πότε να κάνω κράτηση εισιτήριων για τα VILLAGE CINEMAS;
Aν θέλεις να προλάβεις θέσεις, αγόρασε τα εισιτήριά σου πριν την Τετάρτη είτε μέσω του site www.villagecinemas.gr, είτε από τα ταμεία της Village αν βρίσκεσαι κοντά, είτε από ένα από τα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Γιατί, σημασία έχει για ποιά προβολή αγοράζεις εισιτήρια, όχι ποιά μέρα τα αγοράζεις!
- Η προβολή για την οποία χρησιμοποίησα τον ψηφιακό κωδικό για να αγοράσω εισιτήρια ακυρώθηκε. Τι να κάνω;
Τα Village Cinemas θα σε εξυπηρετήσουν επανεκδίδοντας τα εισιτήριά σου για μια άλλη προβολή.
- Πως θα επικοινωνήσω με τον Υπεύθυνο των Village Cinemas;
Μπορείς να απευθυνθείς στο προσωπικό των Village Cinemas, το οποίο είναι πάντα πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει. Επίσης, μπορείς να στείλεις μήνυμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@village.com.gr
- Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ψηφιακό κωδικό που έλαβα από το 19019 σε περισσότερες από μία προσφορές;
Με τον ψηφιακό κωδικό που λαμβάνεις στέλνοντας κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μπορείς να απολαύσεις συνδυαστικά:
Δηλαδή, αν στείλεις κενό sms στο 19019 για παράδειγμα κάποια Τρίτη θα λάβεις απαντητικό sms με τον ψηφιακό κωδικό σου, με τον οποίο μπορείς, για παράδειγμα:
1. να πας σινεμά στα VILLAGE CINEMAS την επόμενη μέρα δηλ. την Τετάρτη
2. να απολαύσεις frozen yogurt στα Chillbox την ίδια μέρα (Τετάρτη)
3. να πας βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο την μεθεπόμενη μέρα δηλ. την Πέμπτη,
4. να επισκεφθείς το Ίδρυμα Ευγενίδου την Παρασκευή για να παρακολουθήσεις μία από τις προβολές στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο
5. να κάνεις μια υπαίθρια δραστηριότητα της επιλογής σου με την Trekking Hellas το Σαββατοκύριακο,
6. να επισκεφθείς το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ το Σαββατοκύριακο,
7. να πας βόλτα τα παιδιά στα Volta Fun Town τη Δευτέρα
8. να απολαύσεις παγωτό Δωδώνη την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
9. να παρακολουθήσεις μουσική παράσταση στο Gazarte την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
10. να επιλέξεις να δοκιμάσεις τα μενού της Pizza Hut την ΤρίτηΑν πάλι σε ενδιαφέρει μία από όλες προσφορές, τότε μπορείς να επιλέξεις μόνο αυτή που σε ενδιαφέρει! Το πόσες προσφορές θα απολαύσεις στο διάστημα των 2 εβδομάδων, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα!

Θυμήσου ότι:
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις στην κατοχή σου ήδη δύο ψηφιακούς κωδικούς ενεργούς, τους οποίους ΔΕΝ έχεις χρησιμοποιήσει σε καμία από τις προσφορές, μη στέλνεις άλλα μηνύματα στο 19019, καθώς χρεώνεσαι την αξία των μηνυμάτων SMS, ενώ λαμβάνεις απάντηση, η οποία σε ενημερώνει ότι έχεις ήδη 2 μη χρησιμοποιημένους ψηφιακούς κωδικούς και δεν μπορείς να αποκτήσεις άλλους.
Επιπλέον κωδικούς μπορείς να λάβεις ΜΟΝΟ όταν ένας ή και οι δύο επιτρεπόμενοι ψηφιακοί σου κωδικοί έχουν χρησιμοποιηθεί σε έστω μία από τις προσφορές (VILLAGE CINEMAS, GAZARTE, Ευγενίδειο Πλανητάριο, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Pizza Hut, Trekking Hellas, Volta Fun Town, Δωδώνη Chillbox, ΝΟΗΣΙΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΘΕΑΤΡΑ, CAME PHOTOGRAPHY).
GAZARTE
- Τι ακριβώς είναι η προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στο GAZARTE;
Σε συνεργασία με το GAZARTE το COSMOTE DEALS for YOU, προσφέρει κάθε Δευτέρα τη δυνατότητα στους συνδρομητές της COSMOTE να απολαύσουν 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 για τις παραστάσεις Classic Mondays.

- Με ποιον τρόπο μπορώ να αποκτήσω την προσφορά 2 στην τιμή του 1;
Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 ισχύει για όλους τους συνδρομητές της COSMOTE (ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, What’s up?, Frog, COSMOKAΡTA, ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ). Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την προσφορά στέλνουν από κινητό COSMOTE ένα κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και λαμβάνουν με ένα SMS έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό που παρέχει αποκλειστικά στον κάτοχό του 2 εισιτήρια στην τιμή του 1.
- Πώς είναι ο ψηφιακός κωδικός;
Ο ψηφιακός κωδικός είναι ένας 9ψήφιος μοναδικός κωδικός που λαμβάνεις στο απαντητικό μήνυμα SMS μόλις στείλεις κενό μήνυμα στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το απαντητικό μήνυμα από το 19019 περιέχει εκτός από τον ψηφιακό αριθμό και τις ημερομηνίες των ημερών στις οποίες μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.
- Ποια είναι η διάρκεια του ψηφιακού κωδικού;
Κάθε ψηφιακός κωδικός έχει διάρκεια ισχύος 2 εβδομάδες από την ημέρα και ώρα παραλαβής του, στοιχεία τα οποία παρέχονται αναλυτικά στο απαντητικό SMS.
- Πόσους ψηφιακούς κωδικούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανά μέρα μέχρι δύο ψηφιακούς κωδικούς. Για παράδειγμα, αν έχεις στείλει δύο μηνύματα (οπότε θα έχεις λάβει δύο ψηφιακούς κωδικούς) και χρησιμοποιήσεις έναν μόνο ψηφιακό κατά την πρώτη εβδομάδα έχεις στην κατοχή σου έναν μόνο ενεργό κωδικό για το GAZARTE την επόμενη βδομάδα.
- Τι κάνω στην περίπτωση που χάσω το απαντητικό sms και κατά συνέπεια τον κωδικό μου;
Στην περίπτωση που ένας χρήστης έχει χάσει από λάθος το απαντητικό μήνυμα SMS με τον αριθμό κουπονιού του, μπορεί να το ανακτήσει στέλνοντας τη λέξη STATUS στον ίδιο πενταψήφιο αριθμό 19019 με χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Εναλλακτικά μπορεί να καλέσει στο 13838 (χρέωση 0,19/κλήση, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Καλό είναι, να φυλάσσετε στο κινητό σας τηλέφωνο το απαντητικό SMS με τον ψηφιακό κωδικό και τις ημερομηνίες που αυτός ισχύει!
- Τι σημαίνει όταν ο ψηφιακός κωδικός δεν είναι σε ισχύ;
Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν τα εξής:

• έχετε διαβάσει λάθος τον ψηφιακό σας κωδικό, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε ξανά τον ψηφιακό κωδικό που έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο,
• έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύος του κουπονιού, δηλαδή οι 2 εβδομάδες από την ημέρα που λάβατε τον κωδικό σας,
• ο αριθμός του ψηφιακού κουπονιού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Κάθε κωδικός, ισχύει μόνο για μια επίσκεψη στο GAZARTE.

Σε περίπτωση που έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύς του θεωρείται άκυρος και καμία από τις διοργανώτριες εταιρείες του προωθητικού προγράμματος δεν ευθύνεται.
- Μπορώ να προωθήσω το απαντητικό μήνυμα με τον ψηφιακό κωδικό μου σε κάποιον άλλο;
Η υπηρεσία ισχύει αποκλειστικά για τον κάτοχο της κάρτας sim και επομένως του ψηφιακού κωδικού και δεν μεταφέρεται σε άλλους.
- Από πού μπορώ να κάνω αγορά/κράτηση εισιτηρίων για το GAZARTE μέσω του μηχανισμού 2 στην τιμή του 1;
H αγορά εισιτηρίων για το θέατρο με την επίδειξη του κωδικού που θα λάβετε, μπορεί να γίνει:

• στο ταμείο του GAZARTE, επιδεικνύοντας τον ψηφιακό κωδικό σου
• στην ηλεκτρονική φόρμα αγοράς εισιτηρίων μέσω internet (gazarte.gr)

- Όταν τα 2 εισιτήρια έχουν διαφορετικές τιμές, ποιο από τα δύο πρέπει να πληρώσω;
Η χρέωση θα γίνεται στο εισιτήριο με την υψηλότερη τιμή.
- Η θεατρική παράσταση για την οποία χρησιμοποίησα τον ψηφιακό κωδικό για να αγοράσω εισιτήρια ακυρώθηκε. Τι να κάνω;
Το GAZARTE θα σε εξυπηρετήσει επανεκδίδοντας τα εισιτήριά σου για μια άλλη ημέρα, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.
- Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με το GAZARTE;
Μπορείς να απευθυνθείς στα τηλέφωνα 210 3460347, 210 3452277.
- Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ψηφιακό κωδικό που έλαβα από το 19019 σε περισσότερες από μία προσφορές;
Με τον ψηφιακό κωδικό που λαμβάνεις στέλνοντας κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μπορείς να απολαύσεις συνδυαστικά:
Δηλαδή, αν στείλεις κενό sms στο 19019 για παράδειγμα κάποια Τρίτη θα λάβεις απαντητικό sms με τον ψηφιακό κωδικό σου, με τον οποίο μπορείς, για παράδειγμα:
1. να πας σινεμά στα VILLAGE CINEMAS την επόμενη μέρα δηλ. την Τετάρτη
2. να απολαύσεις frozen yogurt στα Chillbox την ίδια μέρα (Τετάρτη)
3. να πας βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο την μεθεπόμενη μέρα δηλ. την Πέμπτη,
4. να επισκεφθείς το Ίδρυμα Ευγενίδου την Παρασκευή για να παρακολουθήσεις μία από τις προβολές στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο
5. να κάνεις μια υπαίθρια δραστηριότητα της επιλογής σου με την Trekking Hellas το Σαββατοκύριακο,
6. να επισκεφθείς το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ το Σαββατοκύριακο,
7. να πας βόλτα τα παιδιά στα Volta Fun Town τη Δευτέρα
8. να απολαύσεις παγωτό Δωδώνη την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
9. να παρακολουθήσεις μουσική παράσταση στο Gazarte την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
10. να επιλέξεις να δοκιμάσεις τα μενού της Pizza Hut την ΤρίτηΑν πάλι σε ενδιαφέρει μία από όλες προσφορές, τότε μπορείς να επιλέξεις μόνο αυτή που σε ενδιαφέρει! Το πόσες προσφορές θα απολαύσεις στο διάστημα των 2 εβδομάδων, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα!

Θυμήσου ότι:
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις στην κατοχή σου ήδη δύο ψηφιακούς κωδικούς ενεργούς, τους οποίους ΔΕΝ έχεις χρησιμοποιήσει σε καμία από τις προσφορές, μη στέλνεις άλλα μηνύματα στο 19019, καθώς χρεώνεσαι την αξία των μηνυμάτων SMS, ενώ λαμβάνεις απάντηση, η οποία σε ενημερώνει ότι έχεις ήδη 2 μη χρησιμοποιημένους ψηφιακούς κωδικούς και δεν μπορείς να αποκτήσεις άλλους.
Επιπλέον κωδικούς μπορείς να λάβεις ΜΟΝΟ όταν ένας ή και οι δύο επιτρεπόμενοι ψηφιακοί σου κωδικοί έχουν χρησιμοποιηθεί σε έστω μία από τις προσφορές (VILLAGE CINEMAS, GAZARTE, Ευγενίδειο Πλανητάριο, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Pizza Hut, Trekking Hellas, Volta Fun Town, Δωδώνη Chillbox, ΝΟΗΣΙΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΘΕΑΤΡΑ, CAME PHOTOGRAPHY).
PIZZA HUT
- Τι ακριβώς είναι η προσφορά 2 στην τιμή του ενός στην Pizza Hut;
Η προσφορά ισχύει για την κατανάλωση δύο (2) στην τιμή του ενός (1). Μπορείτε να απολαύσετε δύο ομοειδή προϊόντα ίσης ή μικρότερης αξίας από τα παρακάτω:

• Large πίτσα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, για διανομή (delivery) ή παραλαβή από το κατάστημα (take away)
• Large πίτσα, επιλογή από γεύματα (Ζυμαρικά, Μενού Wing Street), από Δευτέρα έως και Παρασκευή, για κατανάλωση εντός των καταστημάτων (dine-in)
• Παιδικό μενού τα Σαββατοκύριακα, για κατανάλωση εντός των καταστημάτων (dine-in)

Η χρέωση θα γίνεται επί του γεύματος/ Large πίτσας με την υψηλότερη τιμή τιμοκαταλόγου.
- Με ποιον τρόπο μπορώ να αποκτήσω την προσφορά 2 στην τιμή του 1 στην Pizza Hut;
Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στην Pizza Hut ισχύει για όλους τους συνδρομητές της COSMOTE (ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, What’s up?, Frog, COSMOKAΡTA, ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ). Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την προσφορά στέλνουν από κινητό COSMOTE ένα κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και λαμβάνουν με ένα SMS έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό που παρέχει αποκλειστικά στον κάτοχό του 2 γεύματα στην τιμή του 1 στην Pizza Hut.
- Πώς είναι ο ψηφιακός κωδικός;
Ο ψηφιακός κωδικός είναι ένας 9ψήφιος μοναδικός κωδικός που λαμβάνεις στο απαντητικό μήνυμα SMS μόλις στείλεις κενό μήνυμα στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το απαντητικό μήνυμα από το 19019 περιέχει εκτός από τον ψηφιακό αριθμό και τις ημερομηνίες των ημερών στις οποίες μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.
- Ποια είναι η διάρκεια του ψηφιακού κωδικού;
Κάθε ψηφιακός κωδικός έχει διάρκεια ισχύος 2 εβδομάδες από την ημέρα και ώρα παραλαβής του, στοιχεία τα οποία παρέχονται αναλυτικά στο απαντητικό SMS. Πιο συγκεκριμένα για την Pizza Hut ο ψηφιακός κωδικός ισχύει για 2 διαδοχικές εβδομάδες από την ημέρα που οι χρήστες έλαβαν τον ψηφιακό κωδικό.
- Πόσους ψηφιακούς κωδικούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανά μέρα μέχρι δύο ψηφιακούς κωδικούς για την Pizza Hut. Για παράδειγμα, αν έχεις στείλει δύο μηνύματα (οπότε θα έχεις λάβει δύο ψηφιακούς κωδικούς) και χρησιμοποιήσεις τον έναν κατά την πρώτη εβδομάδα στην Pizza Hut, έχεις στην κατοχή σου έναν μόνο ενεργό κωδικό για την Pizza Hut για την επόμενη εβδομάδα. Έτσι, μπορείς να ξαναστείλεις μήνυμα για να λάβεις έναν καινούριο ψηφιακό κωδικό κι έτσι να έχεις πάλι δύο ενεργούς για την Pizza Hut αν επιθυμείς να πάρεις 4 πίτσες στην τιμή των 2 την επόμενη εβδομάδα.
- Τι κάνω στην περίπτωση που χάσω το απαντητικό sms και κατά συνέπεια τον κωδικό μου;
Στην περίπτωση που ένας χρήστης έχει χάσει από λάθος το απαντητικό μήνυμα SMS με τον αριθμό κουπονιού του, μπορεί να το ανακτήσει στέλνοντας τη λέξη STATUS στον ίδιο πενταψήφιο αριθμό 19019 με χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Εναλλακτικά μπορεί να καλέσει στο 13838 (χρέωση 0,19/κλήση, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Καλό είναι, να φυλάσσετε στο κινητό σας τηλέφωνο το απαντητικό SMS με τον ψηφιακό κωδικό και τις ημερομηνίες που αυτός ισχύει!
- Τί σημαίνει όταν ο ψηφιακός κωδικός δεν είναι σε ισχύ;
Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν τα εξής: έχετε διαβάσει λάθος τον ψηφιακό σας κωδικό, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε ξανά τον ψηφιακό κωδικό που έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο, έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύος του κουπονιού, δηλαδή οι 2 εβδομάδες από την ημέρα που λάβατε τον κωδικό σας Ο αριθμός του ψηφιακού κουπονιού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Κάθε κωδικός, ισχύει μόνο για μία παραγγελία στην Pizza Hut. Σε περίπτωση που έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύς του θεωρείται άκυρος και καμία από τις διοργανώτριες εταιρείες του προωθητικού προγράμματος δεν ευθύνεται.
- Μπορώ να προωθήσω το απαντητικό μήνυμα με τον ψηφιακό κωδικό μου σε κάποιον άλλο;
Η υπηρεσία ισχύει αποκλειστικά για τον κάτοχο της κάρτας sim και επομένως του ψηφιακού κωδικού και δεν μεταφέρεται σε άλλους.
- Όταν τα 2 γεύματα/ Large πίτσες έχουν διαφορετικές τιμές, ποιο από τα δύο πρέπει να πληρώσω;
Στην Pizza Hut, η χρέωση θα γίνεται επί του γεύματος/ Large πίτσας με την υψηλότερη τιμή τιμοκαταλόγου.
- Ποιον και πότε ενημερώνω για τον ψηφιακό κωδικό;
Ο ψηφιακός κωδικός πρέπει να αναφέρεται στον εκπρόσωπο της Pizza Hut κατά την παραγγελία σας.
- Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στην Pizza Hut μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές τους;
Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στην Pizza Hut δεν ισχύει συνδυαστικά με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις της Pizza Hut.
- Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ψηφιακό κωδικό που έλαβα από το 19019 σε περισσότερες από μία προσφορές;
Με τον ψηφιακό κωδικό που λαμβάνεις στέλνοντας κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μπορείς να απολαύσεις συνδυαστικά:
Δηλαδή, αν στείλεις κενό sms στο 19019 για παράδειγμα κάποια Τρίτη θα λάβεις απαντητικό sms με τον ψηφιακό κωδικό σου, με τον οποίο μπορείς, για παράδειγμα :
1. να πας σινεμά στα VILLAGE CINEMAS την επόμενη μέρα δηλ. την Τετάρτη
2. να απολαύσεις frozen yogurt στα Chillbox την ίδια μέρα (Τετάρτη)
3. να πας βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο την μεθεπόμενη μέρα δηλ. την Πέμπτη,
4. να επισκεφθείς το Ίδρυμα Ευγενίδου την Παρασκευή για να παρακολουθήσεις μία από τις προβολές στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο
5. να κάνεις μια υπαίθρια δραστηριότητα της επιλογής σου με την Trekking Hellas το Σαββατοκύριακο,
6. να επισκεφθείς το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ το Σαββατοκύριακο,
7. να πας βόλτα τα παιδιά στα Volta Fun Town τη Δευτέρα
8. να απολαύσεις παγωτό Δωδώνη την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
9. να παρακολουθήσεις μουσική παράσταση στο Gazarte την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
10. να επιλέξεις να δοκιμάσεις τα μενού της Pizza Hut την ΤρίτηΑν πάλι σε ενδιαφέρει μία από όλες προσφορές, τότε μπορείς να επιλέξεις μόνο αυτή που σε ενδιαφέρει! Το πόσες προσφορές θα απολαύσεις στο διάστημα των 2 εβδομάδων, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα!

Θυμήσου ότι:
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις στην κατοχή σου ήδη δύο ψηφιακούς κωδικούς ενεργούς, τους οποίους ΔΕΝ έχεις χρησιμοποιήσει σε καμία από τις προσφορές, μη στέλνεις άλλα μηνύματα στο 19019, καθώς χρεώνεσαι την αξία των μηνυμάτων SMS, ενώ λαμβάνεις απάντηση, η οποία σε ενημερώνει ότι έχεις ήδη 2 μη χρησιμοποιημένους ψηφιακούς κωδικούς και δεν μπορείς να αποκτήσεις άλλους.
Επιπλέον κωδικούς μπορείς να λάβεις ΜΟΝΟ όταν ένας ή και οι δύο επιτρεπόμενοι ψηφιακοί σου κωδικοί έχουν χρησιμοποιηθεί σε έστω μία από τις προσφορές (VILLAGE CINEMAS, GAZARTE, Ευγενίδειο Πλανητάριο, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Pizza Hut, Trekking Hellas, Volta Fun Town, Δωδώνη Chillbox, ΝΟΗΣΙΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΘΕΑΤΡΑ, CAME PHOTOGRAPHY).
ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
- Τι ακριβώς είναι η προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στο ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ;
Το COSMOTE DEALS for YOU παρέχει αποκλειστικά στους συνδρομητές της COSMOTE τη δυνατότητα να αποκτήσουν 2 εισιτήρια για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στην τιμή του 1, για τις ημέρες από Δευτέρα έως και Παρασκευή.
- Με ποιον τρόπο μπορώ να αποκτήσω την προσφορά 2 στην τιμή του 1 στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο;
Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο ισχύει για όλους τους συνδρομητές της COSMOTE (ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, What’s up?, Frog, COSMOKAΡTA, ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ). Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την προσφορά στέλνουν από κινητό COSMOTE ένα κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και λαμβάνουν με ένα SMS έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό που παρέχει αποκλειστικά στον κάτοχό του 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στο Αττικό Ζωολογικό.
- Πώς είναι ο ψηφιακός κωδικός;
Ο ψηφιακός κωδικός είναι ένας 9ψήφιος μοναδικός κωδικός που λαμβάνεις στο απαντητικό μήνυμα SMS μόλις στείλεις κενό μήνυμα στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το απαντητικό μήνυμα από το 19019 περιέχει εκτός από τον ψηφιακό αριθμό και τις ημερομηνίες των ημερών στις οποίες μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.
- Ποια είναι η διάρκεια του ψηφιακού κωδικού;
Κάθε ψηφιακός κωδικός έχει διάρκεια ισχύος 2 εβδομάδες από την ημέρα και ώρα παραλαβής του, στοιχεία τα οποία παρέχονται αναλυτικά στο απαντητικό SMS. Πιο συγκεκριμένα για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο ο ψηφιακός κωδικός ισχύει για 2 διαδοχικές βδομάδες κατά τις καθημερινές ημέρες (Δευτέρα έως και Παρασκευή) από την ημέρα που οι χρήστες έλαβαν τον ψηφιακό κωδικό.
- Πόσους ψηφιακούς κωδικούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανά μέρα μέχρι δύο ψηφιακούς κωδικούς στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Για παράδειγμα, αν έχεις στείλει δύο μηνύματα (οπότε θα έχεις λάβει δύο ψηφιακούς κωδικούς) και χρησιμοποιήσεις έναν μόνο ψηφιακό την πρώτη εβδομάδα Τετάρτη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, έχεις στην κατοχή σου έναν μόνο ενεργό κωδικό για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για την επόμενη εβδομάδα. Έτσι, μπορείς να ξαναστείλεις μήνυμα για να λάβεις έναν καινούριο ψηφιακό κωδικό κι έτσι να έχεις πάλι δύο ενεργούς για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αν επιθυμείς να πάρεις 4 εισιτήρια στην τιμή των 2 την επόμενη εβδομάδα.
- Τι κάνω στην περίπτωση που χάσω το απαντητικό sms και κατά συνέπεια τον κωδικό μου;
Στην περίπτωση που ένας χρήστης έχει χάσει από λάθος το απαντητικό μήνυμα SMS με τον αριθμό κουπονιού του, μπορεί να το ανακτήσει στέλνοντας τη λέξη STATUS στον ίδιο πενταψήφιο αριθμό 19019 με χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Εναλλακτικά μπορεί να καλέσει στο 13838 (χρέωση 0,19/κλήση, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Καλό είναι, να φυλάσσετε στο κινητό σας τηλέφωνο το απαντητικό SMS με τον ψηφιακό κωδικό και τις ημερομηνίες που αυτός ισχύει!
- Τι σημαίνει όταν ο ψηφιακός κωδικός δεν είναι σε ισχύ;
Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν τα εξής: έχετε διαβάσει λάθος τον ψηφιακό σας κωδικό, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε ξανά τον ψηφιακό κωδικό που έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο, έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύος του κουπονιού, δηλαδή οι 2 εβδομάδες από την ημέρα που λάβατε τον κωδικό σας Ο αριθμός του ψηφιακού κουπονιού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Κάθε κωδικός, ισχύει μόνο για μια επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Σε περίπτωση που έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύς του θεωρείται άκυρος και καμία από τις διοργανώτριες εταιρείες του προωθητικού προγράμματος δεν ευθύνεται.
- Μπορώ να προωθήσω το απαντητικό μήνυμα με τον ψηφιακό κωδικό μου σε κάποιον άλλο;
Η υπηρεσία ισχύει αποκλειστικά για τον κάτοχο της κάρτας sim και επομένως του ψηφιακού κωδικού και δεν μεταφέρεται σε άλλους.
- Από πού μπορώ να κάνω αγορά εισιτηρίων για το ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ μέσω του μηχανισμού 2 στην τιμή του 1;
Αποκλειστικά στα ταμεία του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου: Θέση Γιαλού, 19004, Σπάτα, τηλέφωνο: 210 6634724.
- Πώς μπορώ να έρθω εύκολα στο ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ;
Με λεωφορείο:
Από Δουκίσσης Πλακεντίας με τα λεωφορεία 319

Με αυτοκίνητο:
- Τέρμα της Αττικής οδού με κατεύθυνση προς Ραφήνα (από περιφερειακό Υμηττού)
- Έξοδος 16Ρ της Αττικής Οδού για Ραφήνα (από Ελευσίνα)
- Έξοδος 18 της Αττικής Οδού για Σπάτα (από το Αεροδρόμιο)

Από Περιφερειακό Υμηττού:
Πηγαίνετε με κατεύθυνση προς Ραφήνα και στο τέρμα της Αττικής Οδού στρίβετε δεξιά στο φανάρι, προς Σπάτα. Σε 1,3 χλμ, στην πινακίδα «Αττικό Ζωολογικό Πάρκο», στρίβετε δεξιά.

Από Ελευσίνα:
Βγαίνετε στην έξοδο 16Ρ προς Ραφήνα, και στο τέρμα της Αττικής Οδού στρίβετε δεξιά στο φανάρι, προς Σπάτα. Σε 1,3 χλμ, στην πινακίδα «Αττικό Ζωολογικό Πάρκο», στρίβετε δεξιά.

Από το Αεροδρόμιο:
Βγαίνετε στην έξοδο 18, και στρίβετε δεξιά για Σπάτα. Ακολουθήστε τον δρόμο, και όταν φτάσετε στην μικρή πλατεία, συνεχίζεται ευθεία στην οδό Πλάτωνος. Στο φανάρι πηγαίνετε ευθεία, περνάτε το κοιμητήριο και στα 600 μέτρα στην πινακίδα «Αττικό Ζωολογικό Πάρκο», στρίβετε αριστερά.
- Για ποιές ημέρες και ώρες ισχύει η προσφορά;
Ισχύει ΜΟΝΟ για τις καθημερινές, Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 9:00 έως την δύση του ηλίου, ΕΚΤΟΣ από τις επίσημες αργίες.
- Για ποιες ημέρες ΔΕΝ ισχύει η προσφορά ;
Η προσφορά ΔΕΝ ισχύει για τις εξής επίσημες αργίες: 01 Ιανουαρίου, 06 Ιανουαρίου, Καθαρά Δευτέρα, 25η Μαρτίου, Δευτέρα Πάσχα, 01 Μαΐου, 15 Αυγούστου, 28η Οκτωβρίου, 25 και 26 Δεκεμβρίου.
- Όταν τα 2 εισιτήρια έχουν διαφορετικές τιμές, ποιό από τα δύο πρέπει να πληρώσω;
Η χρέωση ισχύει για το πιο ακριβό από τα δύο εισιτήρια.
- Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές του ΑΤΤΙΚΟΥ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ;
Δεν ισχύει συνδυαστικά με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου.
- Τι δεν συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά του ΑΤΤΙΚΟΥ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ;
Δεν συμπεριλαμβάνεται όποια δραστηριότητα (ξενάγηση, εκπαιδευτικά προγράμματα, κλπ) επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση.
- Πως μπορώ να επικοινωνήσω με το ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ;
Από τηλεφώνου στο 210 6634724, στο email zoo@atticapark.gr , από το διαδίκτυο www.atticapark.com και από την σελίδα στο Facebook www.facebook.com/AtticaZoologicalPark .
- Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ψηφιακό κωδικό που έλαβα από το 19019 σε περισσότερες από μία προσφορές;
Με τον ψηφιακό κωδικό που λαμβάνεις στέλνοντας κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μπορείς να απολαύσεις συνδυαστικά:
Δηλαδή, αν στείλεις κενό sms στο 19019 για παράδειγμα κάποια Τρίτη θα λάβεις απαντητικό sms με τον ψηφιακό κωδικό σου, με τον οποίο μπορείς, για παράδειγμα :
1. να πας σινεμά στα VILLAGE CINEMAS την επόμενη μέρα δηλ. την Τετάρτη
2. να απολαύσεις frozen yogurt στα Chillbox την ίδια μέρα (Τετάρτη)
3. να πας βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο την μεθεπόμενη μέρα δηλ. την Πέμπτη,
4. να επισκεφθείς το Ίδρυμα Ευγενίδου την Παρασκευή για να παρακολουθήσεις μία από τις προβολές στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο
5. να κάνεις μια υπαίθρια δραστηριότητα της επιλογής σου με την Trekking Hellas το Σαββατοκύριακο,
6. να επισκεφθείς το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ το Σαββατοκύριακο,
7. να πας βόλτα τα παιδιά στα Volta Fun Town τη Δευτέρα
8. να απολαύσεις παγωτό Δωδώνη την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
9. να παρακολουθήσεις μουσική παράσταση στο Gazarte την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
10. να επιλέξεις να δοκιμάσεις τα μενού της Pizza Hut την ΤρίτηΑν πάλι σε ενδιαφέρει μία από όλες προσφορές, τότε μπορείς να επιλέξεις μόνο αυτή που σε ενδιαφέρει! Το πόσες προσφορές θα απολαύσεις στο διάστημα των 2 εβδομάδων, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα!

Θυμήσου ότι:
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις στην κατοχή σου ήδη δύο ψηφιακούς κωδικούς ενεργούς, τους οποίους ΔΕΝ έχεις χρησιμοποιήσει σε καμία από τις προσφορές, μη στέλνεις άλλα μηνύματα στο 19019, καθώς χρεώνεσαι την αξία των μηνυμάτων SMS, ενώ λαμβάνεις απάντηση, η οποία σε ενημερώνει ότι έχεις ήδη 2 μη χρησιμοποιημένους ψηφιακούς κωδικούς και δεν μπορείς να αποκτήσεις άλλους.
Επιπλέον κωδικούς μπορείς να λάβεις ΜΟΝΟ όταν ένας ή και οι δύο επιτρεπόμενοι ψηφιακοί σου κωδικοί έχουν χρησιμοποιηθεί σε έστω μία από τις προσφορές (VILLAGE CINEMAS, GAZARTE, Ευγενίδειο Πλανητάριο, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Pizza Hut, Trekking Hellas, Volta Fun Town, Δωδώνη Chillbox, ΝΟΗΣΙΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΘΕΑΤΡΑ, CAME PHOTOGRAPHY).
TREKKING HELLAS
- Τι ακριβώς είναι η προσφορά 2 συμμετοχές στην τιμή της 1 στην Trekking Hellas;
Παρέχει αποκλειστικά στους συνδρομητές της COSMOTE τη δυνατότητα να απολαύσουν 2 άτομα μία υπαίθρια δραστηριότητα της επιλογής τους στην τιμή τoυ 1!

Οι υπαίθριες δραστηριότητες για τις οποίες ισχύει η προσφορά 2 συμμετοχές στην τιμή της 1, είναι οι παρακάτω:

ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ 1 ΑΤΟΜΟ ΤΙΜΗ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ
ΜΕ DEALS for YOU
MIN. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ-ΕΥΗΝΟΣ Rafting Εύηνος 50€ 50€ 6 άτομα
ΠΑΡΝΗΘΑ Πεζοπορία στην Πάρνηθα
Νυχτερινή πεζοπορία στην Πάρνηθα
15€
15€
15€
15€
6 άτομα (δεν περιλ. μεταφορά)
6 άτομα (δεν περιλ. μεταφορά)
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Sea Kayak 65€ 65€ 4 άτομα
ΔΥΤ.ΘΕΣΣΑΛΙΑ Canoe Kayak Λίμνη Πλαστήρα
Mountain  Bike Λίμνη Πλαστήρα
20€
20€
20€
20€
6 άτομα
6 άτομα
ΗΠΕΙΡΟΣ Rafting φαράγγι Αράχθου
Rafting Καλαρύτικος
Canoe Kayak Λίμνη Αώου
40€
55€
30€
40€
55€
30€
4 άτομα
4 άτομα
6 άτομα
ΑΝ.ΘΕΣΣΑΛΙΑ Canoe Kayak Δέλτα Πηνειού
River Trekking-fl.Fox Τοξοβολία στη Μελιβοία
Rafting  Βερνέζι
40€
40€
55€
40€
40€
55€
6 άτομα
6 άτομα
6 άτομα

Τα συνεργαζόμενα γραφεία της Trekking Hellas βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές:

1. Δυτική Θεσσαλία
Έδρα: Κρηνίτσα, 42100 Τρίκαλα,
Τηλ: Θανάσης Σαμούρης 24310 87964 και 6977 451953, fax: 24310 87794
Email:thessalia@trekking.gr
09:00-17.00 από Δευτέρα-Παρασκευή
2. Ήπειρος
Έδρα: Σπ. Λάμπρου 7, 45332 Ιωάννινα
Τηλ και Fax: Γιώργος Τόττας 26510 71703
Email: epirus@trekking.gr
09.00-17.00 από Δευτέρα-Παρασκευή
3. Πάρνηθα
Έδρα: Δημμοκρίτου 95, Αχαρναί.
Βάση: ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΠΑΦΙ, Πάρνηθα
Τηλ: Έφη Γρηγορίου και Στέφανος Σιδηρόπουλος 210331023, fax 210 3234548
Email: parnitha@trekking.gr
4. Σαντορίνη
Έδρα: Περίβολος, Βλυχάδα Σαντορίνης
Τηλ: Στέφανος Σιδηρόπουλος 697 3407471
Email: cyclades@trekking.gr
Από Δευτέρα-Παρασκευή 09.00-17.00
6. Ανατολική Θεσσαλία
Έδρα: Βελίκα Μελιβοίας Λάρισα 40003
Τηλ/fax: Ζωή Σαραφείδου και Νίκος Ντάγκας 24940 51809 και 6981 442158
Email: larissa@trekking.gr
7. Αχαϊα - Ναυπακτία
Έδρα: Μαντζαρου 28, Πατρα
Γιώργος Καλτσής,
Κιν.+30 694 6501100, 6936746764
Τηλ. +30 261 4000566, 2634026435,
E-mail: nafpaktia@trekking.gr

Η προσφορά ισχύει για όλη την εβδομάδα εφόσον η συγκεκριμένη δραστηριότητα πραγματοποιείται εκείνη την ημέρα και έχει συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ατόμων για την πραγματοποίησή της.
- Με ποιον τρόπο μπορώ να αποκτήσω την προσφορά 2 στην τιμή του 1 στην Trekking Hellas;
Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στην Trekking Hellas ισχύει για όλους τους συνδρομητές της COSMOTE (ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, What’s up?, Frog, COSMOKAΡTA, ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ). Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την προσφορά στέλνουν από κινητό COSMOTE ένα κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και λαμβάνουν με ένα SMS έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό που παρέχει αποκλειστικά στον κάτοχό του 2 συμμετοχές στην τιμή της 1 για τις υπαίθριες δραστηριότητες της Trekking Hellas.
- Πώς είναι ο ψηφιακός κωδικός;
Ο ψηφιακός κωδικός είναι ένας 9ψήφιος μοναδικός κωδικός που λαμβάνεις στο απαντητικό μήνυμα SMS μόλις στείλεις κενό μήνυμα στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το απαντητικό μήνυμα από το 19019 περιέχει εκτός από τον ψηφιακό αριθμό και τις ημερομηνίες των ημερών στις οποίες μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.
- Ποια είναι η διάρκεια του ψηφιακού κωδικού;
Κάθε ψηφιακός κωδικός έχει διάρκεια ισχύος 2 εβδομάδες από την ημέρα και ώρα παραλαβής του, στοιχεία τα οποία παρέχονται αναλυτικά στο απαντητικό SMS. Πιο συγκεκριμένα για την Trekking Hellas ο ψηφιακός κωδικός ισχύει για 2 διαδοχικές βδομάδες από την ημερομηνία λήψης του κωδικού από τον Συμμετέχοντα.
- Πόσους ψηφιακούς κωδικούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανά μέρα μέχρι δύο ψηφιακούς κωδικούς για την Trekking Hellas. Για παράδειγμα,
 • αν έχεις στείλει δύο μηνύματα (οπότε θα έχεις λάβει δύο ψηφιακούς κωδικούς) και χρησιμοποιήσεις έναν μόνο ψηφιακό την πρώτη εβδομάδα στην Trekking Hellas. Έτσι, μπορείς να ξαναστείλεις μήνυμα για να λάβεις έναν καινούριο ψηφιακό κωδικό κι έτσι να έχεις πάλι δύο ενεργούς για την Trekking Hellas αν επιθυμείς να πάρεις 4 συμμετοχές στην τιμή των 2 την επόμενη εβδομάδα.
- Τι κάνω στην περίπτωση που χάσω το απαντητικό sms και κατά συνέπεια τον κωδικό μου;
Στην περίπτωση που ένας χρήστης έχει χάσει από λάθος το απαντητικό μήνυμα SMS με τον αριθμό κουπονιού του, μπορεί να το ανακτήσει στέλνοντας τη λέξη STATUS στον ίδιο πενταψήφιο αριθμό 19019 με χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Εναλλακτικά μπορεί να καλέσει στο 13838 (χρέωση 0,19/κλήση, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Καλό είναι, να φυλάσσετε στο κινητό σας τηλέφωνο το απαντητικό SMS με τον ψηφιακό κωδικό και τις ημερομηνίες που αυτός ισχύει!
- Τί σημαίνει όταν ο ψηφιακός κωδικός δεν είναι σε ισχύ;
Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν τα εξής: έχετε διαβάσει λάθος τον ψηφιακό σας κωδικό, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε ξανά τον ψηφιακό κωδικό που έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο, έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύος του κουπονιού, δηλαδή οι 2 εβδομάδες από την ημέρα που λάβατε τον κωδικό σας Ο αριθμός του ψηφιακού κουπονιού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Κάθε κωδικός, ισχύει μόνο για μια επίσκεψη στην Trekking Hellas. Σε περίπτωση που έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύς του θεωρείται άκυρος και καμία από τις διοργανώτριες εταιρείες του προωθητικού προγράμματος δεν ευθύνεται.
- Μπορώ να προωθήσω το απαντητικό μήνυμα με τον ψηφιακό κωδικό μου σε κάποιον άλλο;
Η υπηρεσία ισχύει αποκλειστικά για τον κάτοχο της κάρτας sim και επομένως του ψηφιακού κωδικού και δεν μεταφέρεται σε άλλους.
- Ποιες υπαίθριες δραστηριότητες παρέχει η Trekking Hellas μέσω της προσφοράς 2 συμμετοχές στην τιμή της 1;
Η Trekking Hellas παρέχει όλες τις δραστηριότητες της δηλ. rafting, trekking, river trekking, canoe-kayak, ποδήλατο, sea kayak και zodiac safari!
- Από πού μπορώ να κάνω αγορά υπαίθριας δραστηριότητας με την Trekking Hellas μέσω της μέσω του μηχανισμού 2 στην τιμή του 1;
Αποκλειστικά στα τηλέφωνα των κατά τόπους γραφείων που θα βρείτε στο www.trekking.gr ή με τη συμπλήρωση της φόρμας κράτησης ή με αποστολή email στα κατά τόπους γραφεία, τα στοιχεία των οποίων θα βρείτε στην ιστοσελίδα, όπου θα πρέπει να ενημερώσετε για τον μοναδικό ψηφιακό κωδικό σας.
- Ποιόν και πότε ενημερώνω για τον ψηφιακό κωδικό;
Στην επικοινωνία σας με την Trekking Hellas, ο ψηφιακός κωδικός πρέπει να αναφέρεται στον εκπρόσωπο του γραφείου κατά την κράτησή σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, πριν εξαργυρώσετε τον ψηφιακό κωδικό σας, ρωτήστε τον εκπρόσωπο της Trekking Hellas αν υπάρχει κάποιο σοβαρό ενδεχόμενο να μη γίνει η δραστηριότητα.
- Ποια είναι η διαδικασία για να ολοκληρωθεί η κράτηση και να είναι έγκυρη; (εκτός του ότι αναφέρω τον ψηφιακό κωδικό)
Για να είναι έγκυρη οποιαδήποτε κράτηση θέσης, πρέπει να υπογραφεί η σχετική δήλωση συμμετοχής και να συνοδεύεται από προκαταβολή ίση με το 30% της τιμής συμμετοχής. Το υπόλοιπο εξοφλείται 7 ημέρες πριν από την έναρξη του προγράμματος. Η κατάθεση της προκαταβολής ή της εξόφλησης στον τραπεζικό λογαριασμό της Lead Αειφόρος Ανάπτυξη Α.Ε ή με πιστωτική ή μετρητοίς αυτόματα σημαίνει ότι ο καταθέτης είναι πλήρως ενημερωμένος για το πρόγραμμα και αποδέχεται τους γενικούς όρους συμμετοχής.
- Μπορούμε να συμμετάσχουμε περισσότεροι από 2 άνθρωποι;
Φυσικά! Ο μηχανισμός 2 στην τιμή του 1 σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις στην κατοχή σου μέχρι 2 ενεργούς ψηφιακούς κωδικούς. Έτσι, και στην Trekking Hellas, με 2 ψηφιακούς κωδικούς, μπορείτε να κλείσετε και να απολαύσετε 4 συμμετοχές στην τιμή των 2!
- Πώς μπορώ να πάω εύκολα εκεί που έχω επιλέξει υπαίθρια δραστηριότητα;
Ο υπεύθυνος του τοπικού γραφείου που θα επικοινωνήσετε, θα σας κατατοπίσει με email μετά την επιβεβαίωση της κράτησης για το πώς θα πάτε και πού θα συναντηθείτε.
- Για ποιες μέρες και μήνες προσφέρονται οι δραστηριότητες της Trekking Hellas μέσω του μηχανισμού 2 στην τιμή του 1;
Για τις περισσότερες δραστηριότητες ανά την Ελλάδα, ισχύει για όλες τις ημέρες της εβδομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Ωστόσο, κάποιες δραστηριότητες λόγω εποχικότητας ή καιρικών συνθηκών μπορεί κατά διαστήματα να μην πραγματοποιούνται.
Για παράδειγμα, το rafting ισχύει καθημερινά αλλά από τα τέλη Ιουλίου ως Οκτώβριο μπορεί να μη γίνει, επειδή τα ποτάμια δεν έχουν τόσο πολύ νερό. το zodiacing ή το sea kayak λόγω εποχικότητας πραγματοποιούνται τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Θα βοηθήσει να δείτε ανά δραστηριότητα την αναλυτική περιγραφή στην ιστοσελίδα www.trekking.gr, αν και γενικά οι εξαιρέσεις είναι πολύ λίγες.
- Όταν δεν έχει συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων, τι κάνω;
Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας σας, ο υπεύθυνος του τοπικού γραφείου θα σας ενημερώσει αν θα γίνει η δραστηριότητα ή όχι ή πόσα άτομα έχουν συμπληρωθεί ως τη στιγμή που μιλάτε. Επίσης, θα ενημερωθείτε αν ο καιρός επιτρέπει να γίνει η δραστηριότητα ή όχι.
- Η δραστηριότητα για την οποία χρησιμοποίησα τον ψηφιακό κωδικό για να αγοράσω, ματαιώθηκε ή τροποποιήθηκε, είτε λόγω καιρού, είτε λόγω ασφάλειας, είτε για άλλους λόγους από την Trekking Hellas. Τι να κάνω;
Το τοπικό γραφείο της Trekking Hellas θα σε εξυπηρετήσουν κλείνοντας σου την ίδια δραστηριότητα για την επόμενη φορά που θα γίνει, εφόσον σε εξυπηρετεί, ή θα σου επιστρέψουν ολόκληρο το ποσό που πλήρωσες.
- Αποφάσισα να ακυρώσω τη συμμετοχή μου στη δραστηριότητα γιατί κάτι μου έτυχε. Τι γίνεται;
Σε περίπτωση ακύρωσης από εσάς, για οποιοδήποτε λόγο, ισχύουν τα εξής:
α) Ακύρωση μέχρι επτά (7) ημέρες πριν από την αναχώρηση: επιστροφή ολόκληρης της προκαταβολής.
β) Ακύρωση μέχρι τρείς (3) ημέρες πριν από την έναρξη του προγράμματος: παρακράτηση του 50% του ποσού συμμετοχής.
γ) Ακύρωση σε λιγότερες από τρεις (3) ημέρες πριν από την έναρξη του προγράμματος: παρακράτηση όλου του ποσού συμμετοχής.
- Δεν πήγα στη δραστηριότητα χωρίς να ενημερώσω. Τι γίνεται;
Η Trekking Hellas, παρακρατεί ολόκληρο το ποσό συμμετοχής. Προσοχή! Αν έχετε ήδη εξαργυρώσει τον ψηφιακό κωδικό, για τη συμμετοχή σας στη δραστηριότητα της Trekking Hellas, ο κωδικός συνεχίζει να ισχύει μόνο για τα υπόλοιπα προνόμια και δεν ισχύει για την Τrekking Ηellas.
- Είμαι ασφαλισμένος για τη δραστηριότητα που επέλεξα;
Δεν είστε ασφαλισμένος για προσωπικό ατύχημα κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Αν δεν έχετε ασφαλιστική κάλυψη, μπορείτε να ασφαλιστείτε στη συμβεβλημένη ασφαλιστική εταιρεία που συνεργάζεται η Trekking Hellas για τη δραστηριότητα και μόνο, έναντι του ποσού των 3 ευρώ ανά άτομο. Σε περίπτωση ατυχήματος, εφόσον είστε ανασφάλιστοι, όλα τα έξοδα μεταφοράς και περίθαλψης βαρύνουν τον συμμετέχοντα. 
- Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές της Trekking Hellas;
Η προσφορά 2 συμμετοχές στην τιμή της 1 στην Trekking Hellas δεν ισχύει συνδυαστικά με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις της Trekking Hellas. 
- Τι δεν συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά 2 στην τιμή του 1 της Trekking Hellas;
Δεν συμπεριλαμβάνεται ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στην περιγραφή της δραστηριότητας. Για επιπλέον υπηρεσίες, (πχ διαμονή) υπάρχει η δυνατότητα αν θέλετε να συμβουλευθείτε και να κλείσετε απευθείας με τα κατά τόπους γραφεία. 
- Πως μπορώ να επικοινωνήσω με την Trekking Hellas;
Μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο του κεντρικού γραφείου της Αθήνας 210 3310323, (Δευτέρα ως Παρασκευή 09.00-17.00) για πληροφορίες. Αν επιθυμείτε να κάνετε κράτηση εντός του Σαββατοκύριακου, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με τα κατά τόπους γραφεία, τα στοιχεία των οποίων θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.trekking.gr. Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της Trekking Hellas και επιλέγοντας τη δραστηριότητα που επιθυμείτε, θα δείτε όλα τα κατά τόπους γραφεία με τα τοπικά τηλέφωνα και τα τοπικά email τους.
- Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω για την κράτηση με την Trekking Hellas;
Προκειμένου να συμμετέχετε στη δραστηριότητα της επιλογής σας, θα χρειαστεί υποχρεωτικά να συμπληρώσετε και αποστείλετε (πριν κάνετε τη δραστηριότητα) μία δήλωση συμμετοχής, την οποία θα σας αποστείλει το τοπικό γραφείο.
- Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ψηφιακό κωδικό που έλαβα από το 19019 σε περισσότερες από μία προσφορές;
Με τον ψηφιακό κωδικό που λαμβάνεις στέλνοντας κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μπορείς να απολαύσεις συνδυαστικά:
Δηλαδή, αν στείλεις κενό sms στο 19019 για παράδειγμα κάποια Τρίτη θα λάβεις απαντητικό sms με τον ψηφιακό κωδικό σου, με τον οποίο μπορείς:
1. να πας σινεμά στα VILLAGE CINEMAS την επόμενη μέρα δηλ. την Τετάρτη
2. να απολαύσεις frozen yogurt στα Chillbox την ίδια μέρα (Τετάρτη)
3. να πας βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο την μεθεπόμενη μέρα δηλ. την Πέμπτη,
4. να επισκεφθείς το Ίδρυμα Ευγενίδου την Παρασκευή για να παρακολουθήσεις μία από τις προβολές στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο
5. να κάνεις μια υπαίθρια δραστηριότητα της επιλογής σου με την Trekking Hellas το Σαββατοκύριακο,
6. να επισκεφθείς το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ το Σαββατοκύριακο,
7. να πας βόλτα τα παιδιά στα Volta Fun Town τη Δευτέρα
8. να απολαύσεις παγωτό Δωδώνη την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
9. να παρακολουθήσεις μουσική παράσταση στο Gazarte την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
10. να επιλέξεις να δοκιμάσεις τα μενού της Pizza Hut την ΤρίτηΑν πάλι σε ενδιαφέρει μία από όλες προσφορές, τότε μπορείς να επιλέξεις μόνο αυτή που σε ενδιαφέρει! Το πόσες προσφορές θα απολαύσεις στο διάστημα των 2 εβδομάδων, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα!

Θυμήσου ότι:
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις στην κατοχή σου ήδη δύο ψηφιακούς κωδικούς ενεργούς, τους οποίους ΔΕΝ έχεις χρησιμοποιήσει σε καμία από τις προσφορές, μη στέλνεις άλλα μηνύματα στο 19019, καθώς χρεώνεσαι την αξία των μηνυμάτων SMS, ενώ λαμβάνεις απάντηση, η οποία σε ενημερώνει ότι έχεις ήδη 2 μη χρησιμοποιημένους ψηφιακούς κωδικούς και δεν μπορείς να αποκτήσεις άλλους.
Επιπλέον κωδικούς μπορείς να λάβεις ΜΟΝΟ όταν ένας ή και οι δύο επιτρεπόμενοι ψηφιακοί σου κωδικοί έχουν χρησιμοποιηθεί σε έστω μία από τις προσφορές (VILLAGE CINEMAS, GAZARTE, Ευγενίδειο Πλανητάριο, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Pizza Hut, Trekking Hellas, Volta Fun Town, Δωδώνη Chillbox, ΝΟΗΣΙΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΘΕΑΤΡΑ, CAME PHOTOGRAPHY).
VOLTA FUN TOWN
- Τι ακριβώς είναι η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στα VOLTA FUN TOWN;
Το COSMOTE DEALS for YOU προσφέρει 2 στην τιμή του 1 κάθε Δευτέρα ή Τρίτη ή Τετάρτη για είσοδο στο χώρο του παιδότοπου ή 1 εισιτήριο για την είσοδο στο χώρο του παιδότοπου το οποίο θα παρέχει δικαίωμα εισόδου και στην πίστα Roller Skating.
- Πόσο θα πληρώσω τελικά για την προσφορά 2 στην τιμή του 1 στα VOLTA FUN TOWN;
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση του Κωδικού είναι η αγορά 1 εισιτηρίου για είσοδο στον παιδότοπο αξίας 5€ (5ευρώ), το οποίο εξασφαλίζει είσοδο για 2 (παιδιά) στο χώρο του παιδότοπου, είτε είσοδο 1 (παιδιού) στο χώρο του παιδότοπου και 1 (παιδιού) στην πίστα Roller Skating την ίδια ημέρα.
- Με ποιον τρόπο μπορώ να αποκτήσω την προσφορά 2 στην τιμή του 1 στα VOLTA FUN TOWN;
Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στα VOLTA FUN TOWN ισχύει για όλους τους συνδρομητές της COSMOTE (ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, What’s up?, Frog, COSMOKAΡTA, ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ). Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την προσφορά στέλνουν από κινητό COSMOTE ένα κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και λαμβάνουν με ένα SMS έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό που παρέχει αποκλειστικά στον κάτοχό του 2 στην τιμή του 1 για τα VOLTA FUN TOWN.
- Πώς είναι ο ψηφιακός κωδικός;
Ο ψηφιακός κωδικός είναι ένας 9ψήφιος μοναδικός κωδικός που λαμβάνεις στο απαντητικό μήνυμα SMS μόλις στείλεις κενό μήνυμα στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το απαντητικό μήνυμα από το 19019 περιέχει εκτός από τον ψηφιακό αριθμό και τις ημερομηνίες των ημερών στις οποίες μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.
- Πόσους ψηφιακούς κωδικούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανά μέρα μέχρι δύο ψηφιακούς κωδικούς. Για παράδειγμα,
αν έχεις στείλει δύο μηνύματα (οπότε θα έχεις λάβει δύο ψηφιακούς κωδικούς) και χρησιμοποιήσεις έναν μόνο ψηφιακό κατά την πρώτη εβδομάδα (Δευτέρα ή Τρίτη ή Τετάρτη) στα VOLTA FUN TOWN, έχεις στην κατοχή σου έναν μόνο ενεργό κωδικό για τα VOLTA FUN TOWN την επόμενη εβδομάδα (Δευτέρα ή Τρίτη ή Τετάρτη). Έτσι, μπορείς να ξαναστείλεις μήνυμα για να λάβεις έναν καινούριο ψηφιακό κωδικό κι έτσι να έχεις πάλι δύο ενεργούς για τα VOLTA FUN TOWN αν επιθυμείς να πάρεις 4 στην τιμή των 2 την επόμενη εβδομάδα.
- Τι κάνω στην περίπτωση που χάσω το απαντητικό sms και κατά συνέπεια τον κωδικό μου;
Στην περίπτωση που ένας χρήστης έχει χάσει από λάθος το απαντητικό μήνυμα SMS με τον αριθμό κουπονιού του, μπορεί να το ανακτήσει στέλνοντας τη λέξη STATUS στον ίδιο πενταψήφιο αριθμό 19019 με χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Εναλλακτικά μπορεί να καλέσει στο 13838 (χρέωση 0,19/κλήση, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Καλό είναι, να φυλάσσετε στο κινητό σας τηλέφωνο το απαντητικό SMS με τον ψηφιακό κωδικό και τις ημερομηνίες που αυτός ισχύει!
- Τι σημαίνει όταν ο ψηφιακός κωδικός δεν είναι σε ισχύ;
Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν τα εξής:
 • έχετε διαβάσει λάθος τον ψηφιακό σας κωδικό, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε ξανά τον ψηφιακό κωδικό που έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο,
 • έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύος του κουπονιού, δηλαδή οι 2 εβδομάδες από την ημέρα που λάβατε τον κωδικό σας
 • Ο αριθμός του ψηφιακού κουπονιού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Κάθε κωδικός, ισχύει μόνο για μια επίσκεψη στα VOLTA FUN TOWN.
Σε περίπτωση που έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύς του θεωρείται άκυρος και καμία από τις διοργανώτριες εταιρείες του προωθητικού προγράμματος δεν ευθύνεται.
- Μπορώ να προωθήσω το απαντητικό μήνυμα με τον ψηφιακό κωδικό μου σε κάποιον άλλο;
Η υπηρεσία ισχύει αποκλειστικά για τον κάτοχο της κάρτας sim και επομένως του ψηφιακού κωδικού και δεν μεταφέρεται σε άλλους.
- Για ποιες εγκαταστάσεις των VOLTA FUN TOWN ισχύει η προσφορά 2 στην τιμή του 1;
Μπορείς να κάνεις χρήση του Κωδικού στα ταμεία των Παιδότοπων των VOLTA FUN TOWN, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα:
1. ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ AVENUE
Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 41-45 ΜΑΡΟΥΣΙ Email : marousi@voltafunpark.gr
2. Π. ΦΑΛΗΡΟ – ΝΕΑ ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ
Π.ΦΑΛΗΡΟ – ΝΕΑ ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ Email: floisvos@voltafunpark.gr
3. ΤΑΥΡΟΣ – ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ATHENS HEART
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 180- ΤΑΥΡΟΣ Email : athensheart@voltafunpark.gr
4. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ– ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ATHENS METRO MALL
Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 276- ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Email :ametromall@voltafunpark.gr

Επίσης κωδικός μπορεί να εξαργυρωθεί στον παρακάτω χώρο της εταιρείας ας VOLTA FUN TOWN για την Πίστα Roller Skating για in- Line & Quads:
1. ΤΑΥΡΟΣ – ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ATHENS HEART
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 180- ΤΑΥΡΟΣ Email : athensheart@voltafunpark.gr
- Από πού μπορώ να κάνω αγορά εισιτηρίων για είσοδο στους χώρους των VOLTA FUN TOWN μέσω του μηχανισμού 2 στην τιμή του 1;
Στα ταμεία των VOLTA FUN TOWN.
- Τι διάρκεια έχει ο ψηφιακός κωδικός μου;
Ο ψηφιακός κωδικός ισχύει μόνο για μια προβολή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε από τις επόμενες δύο διαδοχικές Δευτέρες ή Τρίτες ή Τετάρτες από την ώρα της λήψης του στο κινητό τηλέφωνο του συνδρομητή COSMOTE, οι ημερομηνίες των οποίων αναγράφονται στο απαντητικό μήνυμα SMS που λαμβάνει.
- Για ποιες ημέρες ισχύει η προσφορά;
Ο κωδικός ισχύει για χρήση στους χώρους των VOLTA FUN TOWN από Δευτέρα έως Τετάρτη 10.00 έως 22.00.
- Για ποιες ημέρες ΔΕΝ ισχύει η προσφορά;
ΔΕΝ ισχύει για τις εξής επίσημες αργίες: 01 Ιανουαρίου, 06 Ιανουαρίου, Καθαρά Δευτέρα, 25η Μαρτίου, Δευτέρα Πάσχα, 01 Μαΐου, 15 Αυγούστου, 28η Οκτωβρίου, 25 και 26 Δεκεμβρίου.
- Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ψηφιακό κωδικό που έλαβα από το 19019 σε περισσότερες από μία προσφορές;
Με τον ψηφιακό κωδικό που λαμβάνεις στέλνοντας κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μπορείς να απολαύσεις συνδυαστικά:
Δηλαδή, αν στείλεις κενό sms στο 19019 για παράδειγμα κάποια Τρίτη θα λάβεις απαντητικό sms με τον ψηφιακό κωδικό σου, με τον οποίο μπορείς, για παράδειγμα :
1. να πας σινεμά στα VILLAGE CINEMAS την επόμενη μέρα δηλ. την Τετάρτη
2. να απολαύσεις frozen yogurt στα Chillbox την ίδια μέρα (Τετάρτη)
3. να πας βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο την μεθεπόμενη μέρα δηλ. την Πέμπτη,
4. να επισκεφθείς το Ίδρυμα Ευγενίδου την Παρασκευή για να παρακολουθήσεις μία από τις προβολές στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο
5. να κάνεις μια υπαίθρια δραστηριότητα της επιλογής σου με την Trekking Hellas το Σαββατοκύριακο,
6. να επισκεφθείς το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ το Σαββατοκύριακο,
7. να πας βόλτα τα παιδιά στα Volta Fun Town τη Δευτέρα
8. να απολαύσεις παγωτό Δωδώνη την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
9. να παρακολουθήσεις μουσική παράσταση στο Gazarte την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
10. να επιλέξεις να δοκιμάσεις τα μενού της Pizza Hut την ΤρίτηΑν πάλι σε ενδιαφέρει μία από όλες προσφορές, τότε μπορείς να επιλέξεις μόνο αυτή που σε ενδιαφέρει! Το πόσες προσφορές θα απολαύσεις στο διάστημα των 2 εβδομάδων, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα!

Θυμήσου ότι:
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις στην κατοχή σου ήδη δύο ψηφιακούς κωδικούς ενεργούς, τους οποίους ΔΕΝ έχεις χρησιμοποιήσει σε καμία από τις προσφορές, μη στέλνεις άλλα μηνύματα στο 19019, καθώς χρεώνεσαι την αξία των μηνυμάτων SMS, ενώ λαμβάνεις απάντηση, η οποία σε ενημερώνει ότι έχεις ήδη 2 μη χρησιμοποιημένους ψηφιακούς κωδικούς και δεν μπορείς να αποκτήσεις άλλους.
Επιπλέον κωδικούς μπορείς να λάβεις ΜΟΝΟ όταν ένας ή και οι δύο επιτρεπόμενοι ψηφιακοί σου κωδικοί έχουν χρησιμοποιηθεί σε έστω μία από τις προσφορές (VILLAGE CINEMAS, GAZARTE, Ευγενίδειο Πλανητάριο, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Pizza Hut, Trekking Hellas, Volta Fun Town, Δωδώνη Chillbox, ΝΟΗΣΙΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΘΕΑΤΡΑ, CAME PHOTOGRAPHY).
ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ
- Τι ακριβώς είναι η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στο ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ;
Το COSMOTE DEALS for YOU προσφέρει 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 κάθε Τετάρτη ή Πέμπτη ή Παρασκευή για να παρακολουθήσεις τις προβολές των 17:30, 18:30, 19:30, 20:30 που πραγματοποιούνται για το κοινό στο ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ του Ιδρύματος Ευγενίδου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αγορά ενός εισιτηρίου με την τιμή του κανονικού εισιτηρίου της κάθε παράστασης/ προβολής. Η προσφορά δεν ισχύει για άλλες δραστηριότητες του Ιδρύματος Ευγενίδου με επιπλέον χρέωση (λ.χ. Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας).
- Με ποιον τρόπο μπορώ να αποκτήσω την προσφορά 2 στην τιμή του 1 στο ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ;
Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στο ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ισχύει για όλους τους συνδρομητές της COSMOTE (ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, What’s up?, Frog, COSMOKAΡTA, ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ). Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την προσφορά στέλνουν από κινητό COSMOTE ένα κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και λαμβάνουν με ένα SMS έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό που παρέχει αποκλειστικά στον κάτοχό του 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στο ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ.
- Πώς είναι ο ψηφιακός κωδικός;
Ο ψηφιακός κωδικός είναι ένας 9ψήφιος μοναδικός κωδικός που λαμβάνεις στο απαντητικό μήνυμα SMS μόλις στείλεις κενό μήνυμα στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το απαντητικό μήνυμα από το 19019 περιέχει εκτός από τον ψηφιακό αριθμό και τις ημερομηνίες των ημερών στις οποίες μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.
- Πόσους ψηφιακούς κωδικούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανά μέρα μέχρι δύο ψηφιακούς κωδικούς. Για παράδειγμα,
αν έχεις στείλει δύο μηνύματα (οπότε θα έχεις λάβει δύο ψηφιακούς κωδικούς) και χρησιμοποιήσεις έναν μόνο ψηφιακό κατά την πρώτη εβδομάδα (για Τετάρτη ή Πέμπτη ή Παρασκευή) στο ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ, έχεις στην κατοχή σου έναν μόνο ενεργό κωδικό για το ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ την επόμενη εβδομάδα (για Τετάρτη ή Πέμπτη ή Παρασκευή). Έτσι, μπορείς να ξαναστείλεις μήνυμα για να λάβεις έναν καινούριο ψηφιακό κωδικό κι έτσι να έχεις πάλι δύο ενεργούς για το ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ αν επιθυμείς να πάρεις 4 εισιτήρια στην τιμή των 2 την επόμενη εβδομάδα (για Τετάρτη ή Πέμπτη ή Παρασκευή).
- Τι κάνω στην περίπτωση που χάσω το απαντητικό sms και κατά συνέπεια τον κωδικό μου;
Στην περίπτωση που ένας χρήστης έχει χάσει από λάθος το απαντητικό μήνυμα SMS με τον αριθμό κουπονιού του, μπορεί να το ανακτήσει στέλνοντας τη λέξη STATUS στον ίδιο πενταψήφιο αριθμό 19019 με χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Εναλλακτικά μπορεί να καλέσει στο 13838 (χρέωση 0,19/κλήση, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Καλό είναι, να φυλάσσετε στο κινητό σας τηλέφωνο το απαντητικό SMS με τον ψηφιακό κωδικό και τις ημερομηνίες που αυτός ισχύει!
- Τί σημαίνει όταν ο ψηφιακός κωδικός δεν είναι σε ισχύ.
Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν τα εξής:
 • έχετε διαβάσει λάθος τον ψηφιακό σας κωδικό, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε ξανά τον ψηφιακό κωδικό που έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο,
 • έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύος του κουπονιού, δηλαδή οι 2 εβδομάδες από την ημέρα που λάβατε τον κωδικό σας
 • Ο αριθμός του ψηφιακού κουπονιού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Κάθε κωδικός, ισχύει μόνο για μια επίσκεψη στο ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ.

Σε περίπτωση που έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύς του θεωρείται άκυρος και καμία από τις διοργανώτριες εταιρείες του προωθητικού προγράμματος δεν ευθύνεται.
- Μπορώ να προωθήσω το απαντητικό μήνυμα με τον ψηφιακό κωδικό μου σε κάποιον άλλο;
Η υπηρεσία ισχύει αποκλειστικά για τον κάτοχο της κάρτας sim και επομένως του ψηφιακού κωδικού και δεν μεταφέρεται σε άλλους.
- Από πού μπορώ να κάνω αγορά εισιτηρίων για το ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ μέσω του μηχανισμού 2 στην τιμή του 1;
Αποκλειστικά στο ταμείο/ εκδοτήριο εισιτηρίων του Ιδρύματος Ευγενίδου (Λ.Συγγρού 387, Π.Φάληρο).
- Τι διάρκεια έχει ο ψηφιακός κωδικός μου;
Ο ψηφιακός κωδικός ισχύει μόνο για μια προβολή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε από τις επόμενες δύο διαδοχικές Τετάρτες ή Πέμπτες ή Παρασκευές από την ώρα της λήψης του στο κινητό τηλέφωνο του συνδρομητή COSMOTE (για τις προβολές των 17:30, 18:30, 19:30, 20:30), οι ημερομηνίες των οποίων αναγράφονται στο απαντητικό μήνυμα SMS που λαμβάνει.
- Για ποιες ημέρες ΔΕΝ ισχύει η προσφορά;
Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες εξαιρέσεις ημερομηνιών από την προσφορά. Τις ημέρες των αργιών συστήνεται να επικοινωνείτε τηλεφωνικά πριν από την επίσκεψή σας με το Ίδρυμα Ευγενίδου στον αριθμό 210 9469600 γιατί ενδέχεται να είναι κλειστό.
- Πότε να κάνω αγορά εισιτήριων για τις προβολές στο ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ;
Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας, αρκεί να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για την επιθυμητή προβολή. Γιατί, σημασία έχει για ποιά προβολή αγοράζεις εισιτήρια, όχι ποιά μέρα τα αγοράζεις!
- Η προβολή για την οποία χρησιμοποίησα τον ψηφιακό κωδικό για να αγοράσω εισιτήρια ακυρώθηκε. Τι να κάνω;
Θα σε εξυπηρετήσουν επανεκδίδοντας τα εισιτήριά σου για μια άλλη προβολή.
- Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ψηφιακό κωδικό που έλαβα από το 19019 σε περισσότερες από μία προσφορές;
Με τον ψηφιακό κωδικό που λαμβάνεις στέλνοντας κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μπορείς να απολαύσεις συνδυαστικά:
Δηλαδή, αν στείλεις κενό sms στο 19019 για παράδειγμα κάποια Τρίτη θα λάβεις απαντητικό sms με τον ψηφιακό κωδικό σου, με τον οποίο μπορείς, για παράδειγμα :
1. να πας σινεμά στα VILLAGE CINEMAS την επόμενη μέρα δηλ. την Τετάρτη
2. να απολαύσεις frozen yogurt στα Chillbox την ίδια μέρα (Τετάρτη)
3. να πας βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο την μεθεπόμενη μέρα δηλ. την Πέμπτη,
4. να επισκεφθείς το Ίδρυμα Ευγενίδου την Παρασκευή για να παρακολουθήσεις μία από τις προβολές στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο
5. να κάνεις μια υπαίθρια δραστηριότητα της επιλογής σου με την Trekking Hellas το Σαββατοκύριακο,
6. να επισκεφθείς το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ το Σαββατοκύριακο,
7. να πας βόλτα τα παιδιά στα Volta Fun Town τη Δευτέρα
8. να απολαύσεις παγωτό Δωδώνη την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
9. να παρακολουθήσεις μουσική παράσταση στο Gazarte την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
10. να επιλέξεις να δοκιμάσεις τα μενού της Pizza Hut την ΤρίτηΑν πάλι σε ενδιαφέρει μία από όλες προσφορές, τότε μπορείς να επιλέξεις μόνο αυτή που σε ενδιαφέρει! Το πόσες προσφορές θα απολαύσεις στο διάστημα των 2 εβδομάδων, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα!

Θυμήσου ότι:
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις στην κατοχή σου ήδη δύο ψηφιακούς κωδικούς ενεργούς, τους οποίους ΔΕΝ έχεις χρησιμοποιήσει σε καμία από τις προσφορές, μη στέλνεις άλλα μηνύματα στο 19019, καθώς χρεώνεσαι την αξία των μηνυμάτων SMS, ενώ λαμβάνεις απάντηση, η οποία σε ενημερώνει ότι έχεις ήδη 2 μη χρησιμοποιημένους ψηφιακούς κωδικούς και δεν μπορείς να αποκτήσεις άλλους.
Επιπλέον κωδικούς μπορείς να λάβεις ΜΟΝΟ όταν ένας ή και οι δύο επιτρεπόμενοι ψηφιακοί σου κωδικοί έχουν χρησιμοποιηθεί σε έστω μία από τις προσφορές (VILLAGE CINEMAS, GAZARTE, Ευγενίδειο Πλανητάριο, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Pizza Hut, Trekking Hellas, Volta Fun Town, Δωδώνη Chillbox, ΝΟΗΣΙΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΘΕΑΤΡΑ, CAME PHOTOGRAPHY).
ΝΟΗΣΙΣ
- Τι ακριβώς είναι η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στο ΝΟΗΣΙΣ;
Το COSMOTE DEALS for YOU προσφέρει δύο (2) εισιτήρια στην τιμή του ενός (1) για είσοδο το Σάββατο σε προβολές του Πλανηταρίου ή/ και επίσκεψη στο Μουσείο Τεχνολογίας του ΝΟΗΣΙΣ (Θεσσαλονίκη). Εάν οι Συμμετέχοντες διαθέτουν δύο (2) Κωδικούς μπορούν να αγοράσουν τέσσερα (4) εισιτήρια στην τιμή των δύο (2).
Οι δυνατότητες που δίνονται δηλαδή είναι είτε:
α) αγορά δύο (2) εισιτηρίων για το Πλανητάριο στην τιμή του ενός (1) είτε
β) αγορά δύο (2) εισιτηρίων για το Μουσείο Τεχνολογίας στην τιμή του ενός (1) είτε
γ) αγορά δύο (2) εισιτηρίων, δηλαδή ενός (1) για το Πλανητάριο και ενός (1) για το Μουσείο Τεχνολογίας και παροχή του φθηνότερου εισιτηρίου εκ των δύο δωρεάν.
- Με ποιον τρόπο μπορώ να αποκτήσω την προσφορά 2 στην τιμή του 1 στο ΝΟΗΣΙΣ;
Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στο ΝΟΗΣΙΣ ισχύει για όλους τους συνδρομητές της COSMOTE (ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, What’s up?, Frog, COSMOKAΡTA, ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ). Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την προσφορά στέλνουν από κινητό COSMOTE ένα κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και λαμβάνουν με ένα SMS έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό που παρέχει αποκλειστικά στον κάτοχό του 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στο ΝΟΗΣΙΣ.
- Πώς είναι ο ψηφιακός κωδικός;
Ο ψηφιακός κωδικός είναι ένας 9ψήφιος μοναδικός κωδικός που λαμβάνεις στο απαντητικό μήνυμα SMS μόλις στείλεις κενό μήνυμα στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το απαντητικό μήνυμα από το 19019 περιέχει εκτός από τον ψηφιακό αριθμό και τις ημερομηνίες των ημερών στις οποίες μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.
- Πόσους ψηφιακούς κωδικούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανά μέρα μέχρι δύο ψηφιακούς κωδικούς. Για παράδειγμα, αν έχεις στείλει δύο μηνύματα (οπότε θα έχεις λάβει δύο ψηφιακούς κωδικούς) και χρησιμοποιήσεις έναν μόνο ψηφιακό κατά την πρώτη εβδομάδα (για Σάββατο) στο ΝΟΗΣΙΣ, έχεις στην κατοχή σου έναν μόνο ενεργό κωδικό για το ΝΟΗΣΙΣ την επόμενη εβδομάδα (για Σάββατο). Έτσι, μπορείς να ξαναστείλεις μήνυμα για να λάβεις έναν καινούριο ψηφιακό κωδικό κι έτσι να έχεις πάλι δύο ενεργούς για το ΝΟΗΣΙΣ αν επιθυμείς να πάρεις 4 εισιτήρια στην τιμή των 2 την επόμενη εβδομάδα (για Σάββατο).
- Τι κάνω στην περίπτωση που χάσω το απαντητικό sms και κατά συνέπεια τον κωδικό μου;
Στην περίπτωση που ένας χρήστης έχει χάσει από λάθος το απαντητικό μήνυμα SMS με τον αριθμό κουπονιού του, μπορεί να το ανακτήσει στέλνοντας τη λέξη STATUS στον ίδιο πενταψήφιο αριθμό 19019 με χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Εναλλακτικά μπορεί να καλέσει στο 13838 (χρέωση 0,19/κλήση, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Καλό είναι, να φυλάσσετε στο κινητό σας τηλέφωνο το απαντητικό SMS με τον ψηφιακό κωδικό και τις ημερομηνίες που αυτός ισχύει!
- Τί σημαίνει όταν ο ψηφιακός κωδικός δεν είναι σε ισχύ.
Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν τα εξής:
 • έχετε διαβάσει λάθος τον ψηφιακό σας κωδικό, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε ξανά τον ψηφιακό κωδικό που έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο,
 • έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύος του κουπονιού, δηλαδή οι 2 εβδομάδες από την ημέρα που λάβατε τον κωδικό σας
 • Ο αριθμός του ψηφιακού κουπονιού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Κάθε κωδικός, ισχύει μόνο για μια επίσκεψη στο ΝΟΗΣΙΣ.

Σε περίπτωση που έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύς του θεωρείται άκυρος και καμία από τις διοργανώτριες εταιρείες του προωθητικού προγράμματος δεν ευθύνεται.
- Μπορώ να προωθήσω το απαντητικό μήνυμα με τον ψηφιακό κωδικό μου σε κάποιον άλλο;
Η υπηρεσία ισχύει αποκλειστικά για τον κάτοχο της κάρτας sim και επομένως του ψηφιακού κωδικού και δεν μεταφέρεται σε άλλους.
- Από πού μπορώ να κάνω αγορά εισιτηρίων για το ΝΟΗΣΙΣ μέσω του μηχανισμού 2 στην τιμή του 1;
Μπορείς να κάνεις χρήση του κωδικού για το ΝΟΗΣΙΣ επιδεικνύοντάς τον στο ταμείο και να αγοράσεις (2) εισιτήρια στην τιμή του ενός (1) για είσοδο στο Πλανητάριο ή/και στο Μουσείο Τεχνολογίας του ΝΟΗΣΙΣ. Ο κωδικός εξαργυρώνεται μόνο για αγορά εισιτηρίων για είσοδο στο Πλανητάριο ή/και στο Μουσείο Τεχνολογίας του ΝΟΗΣΙΣ και δεν συμπεριλαμβάνει αγορά εισιτηρίου οποιασδήποτε άλλης δραστηριότητας του ΝΟΗΣΙΣ. Προϋπόθεση εξαργύρωσης του κωδικού για αγορά εισιτηρίων για το Πλανητάριο αποτελεί η διαθεσιμότητα θέσεων για τις συγκεκριμένες προβολές.
- Όταν τα 2 εισιτήρια έχουν διαφορετικές τιμές, ποιο από τα δύο πρέπει να πληρώσω;
Σε περίπτωση που τα δύο εισιτήρια είναι διαφορετικής αξίας θα χρεωθείς το εισιτήριο με την υψηλότερη αξία εκ των δύο.
- Τι διάρκεια έχει ο ψηφιακός κωδικός μου;
Ο ψηφιακός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε από τα επόμενα δύο διαδοχικά Σάββατα από την ώρα της λήψης του στο κινητό τηλέφωνο του συνδρομητή, οι ημερομηνίες των οποίων αναγράφονται στο απαντητικό μήνυμα SMS που λαμβάνει.
- Για ποιες ημέρες ΔΕΝ ισχύει η προσφορά;
Από την προσφορά εξαιρούνται οι ημέρες που το ΝΟΗΣΙΣ παραμένει κλειστό: 26-27/7/2014, 2-3/8/2014 και 9-17/8/2014, καθώς και Πρωτοχρονιά, Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα, Δεκαπενταύγουστος, 26η Οκτωβρίου (Αγ. Δημητρίου), Χριστούγεννα. Για επιβεβαίωση μπορείς να επικοινωνείς τηλεφωνικά με το ΝΟΗΣΙΣ πριν από την επίσκεψή σου στον αριθμό 2310 483 000.
- Από πού μπορώ να πληροφορηθώ για το πρόγραμμα προβολών του Πλανητάριου και για τις εκθέσεις στο Μουσείο Τεχνολογίας;
Το πρόγραμμα προβολών του Πλανητάριου αναφέρεται στο σύνδεσμο www.noesis.edu.gr/index.php?action=planitario. Πληροφορίες για το Μουσείο Τεχνολογίας και τα τρία εκθετήριά του αναφέρονται στο σύνδεσμο www.noesis.edu.gr/index.php?action=ekthetiria.
- Η προβολή για την οποία χρησιμοποίησα τον ψηφιακό κωδικό για να αγοράσω εισιτήρια ακυρώθηκε. Τι να κάνω;
Θα σε εξυπηρετήσουν επανεκδίδοντας τα εισιτήριά σου για μια άλλη προβολή.
- Ποιον και πότε ενημερώνω για τον ψηφιακό κωδικό;
Στο ΝΟΗΣΙΣ, ο ψηφιακός κωδικός πρέπει να αναφέρεται στο ταμείο κατά την έκδοση των εισιτηρίων.
- Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ψηφιακό κωδικό που έλαβα από το 19019 σε περισσότερες από μία προσφορές;
Με τον ψηφιακό κωδικό που λαμβάνεις στέλνοντας κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μπορείς να απολαύσεις συνδυαστικά:
Δηλαδή, αν στείλεις κενό sms στο 19019 για παράδειγμα κάποια Τρίτη θα λάβεις απαντητικό sms με τον ψηφιακό κωδικό σου, με τον οποίο μπορείς, για παράδειγμα :
1. να πας σινεμά στα VILLAGE CINEMAS την επόμενη μέρα δηλ. την Τετάρτη
2. να απολαύσεις frozen yogurt στα Chillbox την ίδια μέρα (Τετάρτη)
3. να πας βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο την μεθεπόμενη μέρα δηλ. την Πέμπτη,
4. να επισκεφθείς το Ίδρυμα Ευγενίδου την Παρασκευή για να παρακολουθήσεις μία από τις προβολές στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο
5. να κάνεις μια υπαίθρια δραστηριότητα της επιλογής σου με την Trekking Hellas το Σαββατοκύριακο,
6. να επισκεφθείς το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ το Σαββατοκύριακο,
7. να πας βόλτα τα παιδιά στα Volta Fun Town τη Δευτέρα
8. να απολαύσεις παγωτό Δωδώνη την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
9. να παρακολουθήσεις μουσική παράσταση στο Gazarte την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
10. να επιλέξεις να δοκιμάσεις τα μενού της Pizza Hut την ΤρίτηΑν πάλι σε ενδιαφέρει μία από όλες προσφορές, τότε μπορείς να επιλέξεις μόνο αυτή που σε ενδιαφέρει! Το πόσες προσφορές θα απολαύσεις στο διάστημα των 2 εβδομάδων, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα!

Θυμήσου ότι:
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις στην κατοχή σου ήδη δύο ψηφιακούς κωδικούς ενεργούς, τους οποίους ΔΕΝ έχεις χρησιμοποιήσει σε καμία από τις προσφορές, μη στέλνεις άλλα μηνύματα στο 19019, καθώς χρεώνεσαι την αξία των μηνυμάτων SMS, ενώ λαμβάνεις απάντηση, η οποία σε ενημερώνει ότι έχεις ήδη 2 μη χρησιμοποιημένους ψηφιακούς κωδικούς και δεν μπορείς να αποκτήσεις άλλους.
Επιπλέον κωδικούς μπορείς να λάβεις ΜΟΝΟ όταν ένας ή και οι δύο επιτρεπόμενοι ψηφιακοί σου κωδικοί έχουν χρησιμοποιηθεί σε έστω μία από τις προσφορές (VILLAGE CINEMAS, GAZARTE, Ευγενίδειο Πλανητάριο, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Pizza Hut, Trekking Hellas, Volta Fun Town, Δωδώνη Chillbox, ΝΟΗΣΙΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΘΕΑΤΡΑ, CAME PHOTOGRAPHY).
ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
- Τι ακριβώς είναι η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;
Το COSMOTE DEALS for YOU προσφέρει δύο (2) εισιτήρια στην τιμή του ενός (1) για είσοδο το Σάββατο ή την Κυριακή στους χώρους του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Εάν οι Συμμετέχοντες διαθέτουν δύο (2) Κωδικούς μπορούν να αγοράσουν τέσσερα (4) εισιτήρια στην τιμή των δύο (2). Με τα ίδια εισιτήρια μπορείς να επισκεφθείς και την έκθεση στο κέντρο ΓΑΙΑ του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
- Με ποιον τρόπο μπορώ να αποκτήσω την προσφορά 2 στην τιμή του 1 στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;
Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ισχύει για όλους τους συνδρομητές της COSMOTE (ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, What’s up?, Frog, COSMOKAΡTA, ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ). Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την προσφορά στέλνουν από κινητό COSMOTE ένα κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και λαμβάνουν με ένα SMS έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό που παρέχει αποκλειστικά στον κάτοχό του 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
- Πώς είναι ο ψηφιακός κωδικός;
Ο ψηφιακός κωδικός είναι ένας 9ψήφιος μοναδικός κωδικός που λαμβάνεις στο απαντητικό μήνυμα SMS μόλις στείλεις κενό μήνυμα στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το απαντητικό μήνυμα από το 19019 περιέχει εκτός από τον ψηφιακό αριθμό και τις ημερομηνίες των ημερών στις οποίες μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.
- Πόσους ψηφιακούς κωδικούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανά μέρα μέχρι δύο ψηφιακούς κωδικούς. Για παράδειγμα, αν έχεις στείλει δύο μηνύματα (οπότε θα έχεις λάβει δύο ψηφιακούς κωδικούς) και χρησιμοποιήσεις έναν μόνο ψηφιακό κατά την πρώτη εβδομάδα (για Σάββατο ή Κυριακή) στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, έχεις στην κατοχή σου έναν μόνο ενεργό κωδικό για το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ την επόμενη εβδομάδα (για Σάββατο ή Κυριακή). Έτσι, μπορείς να ξαναστείλεις μήνυμα για να λάβεις έναν καινούριο ψηφιακό κωδικό κι έτσι να έχεις πάλι δύο ενεργούς για το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ αν επιθυμείς να πάρεις 4 εισιτήρια στην τιμή των 2 την επόμενη εβδομάδα (για Σάββατο ή Κυριακή).
- Τι κάνω στην περίπτωση που χάσω το απαντητικό sms και κατά συνέπεια τον κωδικό μου;
Στην περίπτωση που ένας χρήστης έχει χάσει από λάθος το απαντητικό μήνυμα SMS με τον αριθμό κουπονιού του, μπορεί να το ανακτήσει στέλνοντας τη λέξη STATUS στον ίδιο πενταψήφιο αριθμό 19019 με χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Εναλλακτικά μπορεί να καλέσει στο 13838 (χρέωση 0,19/κλήση, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Καλό είναι, να φυλάσσετε στο κινητό σας τηλέφωνο το απαντητικό SMS με τον ψηφιακό κωδικό και τις ημερομηνίες που αυτός ισχύει!
- Τί σημαίνει όταν ο ψηφιακός κωδικός δεν είναι σε ισχύ.
Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν τα εξής:
 • έχετε διαβάσει λάθος τον ψηφιακό σας κωδικό, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε ξανά τον ψηφιακό κωδικό που έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο,
 • έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύος του κουπονιού, δηλαδή οι 2 εβδομάδες από την ημέρα που λάβατε τον κωδικό σας
 • Ο αριθμός του ψηφιακού κουπονιού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Κάθε κωδικός, ισχύει μόνο για μια επίσκεψη στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Σε περίπτωση που έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύς του θεωρείται άκυρος και καμία από τις διοργανώτριες εταιρείες του προωθητικού προγράμματος δεν ευθύνεται.
- Μπορώ να προωθήσω το απαντητικό μήνυμα με τον ψηφιακό κωδικό μου σε κάποιον άλλο;
Η υπηρεσία ισχύει αποκλειστικά για τον κάτοχο της κάρτας sim και επομένως του ψηφιακού κωδικού και δεν μεταφέρεται σε άλλους.
- Από πού μπορώ να κάνω αγορά εισιτηρίων για το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ μέσω του μηχανισμού 2 στην τιμή του 1;
Μπορείς να κάνεις χρήση του κωδικού για το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ επιδεικνύοντάς τον στο ταμείο και να αγοράσεις (2) εισιτήρια στην τιμή του ενός (1) για είσοδο στους χώρους του.
- Όταν τα 2 εισιτήρια έχουν διαφορετικές τιμές, ποιο από τα δύο πρέπει να πληρώσω;
Σε περίπτωση που τα δύο εισιτήρια είναι διαφορετικής αξίας θα χρεωθείς το εισιτήριο με την υψηλότερη αξία εκ των δύο.
- Τι διάρκεια έχει ο ψηφιακός κωδικός μου;
Ο ψηφιακός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε από τα επόμενα δύο διαδοχικά Σάββατα από την ώρα της λήψης του στο κινητό τηλέφωνο του συνδρομητή, οι ημερομηνίες των οποίων αναγράφονται στο απαντητικό μήνυμα SMS που λαμβάνει.
- Για ποιες ημέρες ΔΕΝ ισχύει η προσφορά;
Από την προσφορά εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και οι μήνες Ιούλιος & Αύγουστος (όπου το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ παραμένει κλειστό). Για επιβεβαίωση μπορείς να επικοινωνείς τηλεφωνικά πριν από την επίσκεψή σου στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ για τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του, στο τηλέφωνο 2108015870.
- Από πού μπορώ να πληροφορηθώ για τις εκθέσεις του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;
Πληροφορίες για τις εκθέσεις αναφέρονται στο σύνδεσμο http://www.gnhm.gr/.
- Ποιον και πότε ενημερώνω για τον ψηφιακό κωδικό;
Στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ο ψηφιακός κωδικός πρέπει να αναφέρεται στο ταμείο κατά την έκδοση των εισιτηρίων.
- Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ψηφιακό κωδικό που έλαβα από το 19019 σε περισσότερες από μία προσφορές;
Με τον ψηφιακό κωδικό που λαμβάνεις στέλνοντας κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μπορείς να απολαύσεις συνδυαστικά:
Δηλαδή, αν στείλεις κενό sms στο 19019 για παράδειγμα κάποια Τρίτη θα λάβεις απαντητικό sms με τον ψηφιακό κωδικό σου, με τον οποίο μπορείς:
1. να πας σινεμά στα VILLAGE CINEMAS την επόμενη μέρα δηλ. την Τετάρτη
2. να απολαύσεις frozen yogurt στα Chillbox την ίδια μέρα (Τετάρτη)
3. να πας βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο την μεθεπόμενη μέρα δηλ. την Πέμπτη,
4. να επισκεφθείς το Ίδρυμα Ευγενίδου την Παρασκευή για να παρακολουθήσεις μία από τις προβολές στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο
5. να κάνεις μια υπαίθρια δραστηριότητα της επιλογής σου με την Trekking Hellas το Σαββατοκύριακο,
6. να επισκεφθείς το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ το Σαββατοκύριακο,
7. να πας βόλτα τα παιδιά στα Volta Fun Town τη Δευτέρα
8. να απολαύσεις παγωτό Δωδώνη την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
9. να παρακολουθήσεις μουσική παράσταση στο Gazarte την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
10. να επιλέξεις να δοκιμάσεις τα μενού της Pizza Hut την ΤρίτηΑν πάλι σε ενδιαφέρει μία από όλες προσφορές, τότε μπορείς να επιλέξεις μόνο αυτή που σε ενδιαφέρει! Το πόσες προσφορές θα απολαύσεις στο διάστημα των 2 εβδομάδων, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα!

Θυμήσου ότι:
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις στην κατοχή σου ήδη δύο ψηφιακούς κωδικούς ενεργούς, τους οποίους ΔΕΝ έχεις χρησιμοποιήσει σε καμία από τις προσφορές, μη στέλνεις άλλα μηνύματα στο 19019, καθώς χρεώνεσαι την αξία των μηνυμάτων SMS, ενώ λαμβάνεις απάντηση, η οποία σε ενημερώνει ότι έχεις ήδη 2 μη χρησιμοποιημένους ψηφιακούς κωδικούς και δεν μπορείς να αποκτήσεις άλλους.
Επιπλέον κωδικούς μπορείς να λάβεις ΜΟΝΟ όταν ένας ή και οι δύο επιτρεπόμενοι ψηφιακοί σου κωδικοί έχουν χρησιμοποιηθεί σε έστω μία από τις προσφορές (VILLAGE CINEMAS, GAZARTE, Ευγενίδειο Πλανητάριο, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Pizza Hut, Trekking Hellas, Volta Fun Town, Δωδώνη Chillbox, ΝΟΗΣΙΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΘΕΑΤΡΑ, CAME PHOTOGRAPHY).
ΘΕΑΤΡΑ ΑΡΓΩ, ΑΘΗΝΑ, ΙΛΙΣΙΑ, ΒΕΜΠΟ
- Τι ακριβώς είναι η προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στα ΘΕΑΤΡΑ ΑΡΓΩ, ΑΘΗΝΑ, ΙΛΙΣΙΑ, ΒΕΜΠΟ;
Σε συνεργασία με τα ΘΕΑΤΡΑ ΑΡΓΩ, ΑΘΗΝΑ, ΙΛΙΣΙΑ, ΒΕΜΠΟ το COSMOTE DEALS for YOU, προσφέρει επιλεγμένες ημέρες τη δυνατότητα στους συνδρομητές της COSMOTE να απολαύσουν 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 σε επιλεγμένες παραστάσεις.
- Ποιες είναι οι παραστάσεις στις οποίες μπορώ να αγοράσω 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 μέσω του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU;
Περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις που συμμετέχουν στην προσφορά θα βρεις στο www.cosmote.gr/dealsforyou.
- Με ποιον τρόπο μπορώ να αποκτήσω την προσφορά 2 στην τιμή του 1;
Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 ισχύει για όλους τους συνδρομητές της COSMOTE (ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, What’s up?, Frog, COSMOKAΡTA, ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ). Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την προσφορά στέλνουν από κινητό COSMOTE ένα κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και λαμβάνουν με ένα SMS έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό που παρέχει αποκλειστικά στον κάτοχό του 2 εισιτήρια στην τιμή του 1.
- Πώς είναι ο ψηφιακός κωδικός;
Ο ψηφιακός κωδικός είναι ένας 9ψήφιος μοναδικός κωδικός που λαμβάνεις στο απαντητικό μήνυμα SMS μόλις στείλεις κενό μήνυμα στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το απαντητικό μήνυμα από το 19019 περιέχει εκτός από τον ψηφιακό αριθμό και τις ημερομηνίες των ημερών στις οποίες μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.
- Ποια είναι η διάρκεια του ψηφιακού κωδικού;
Κάθε ψηφιακός κωδικός έχει διάρκεια ισχύος 2 εβδομάδες από την ημέρα και ώρα παραλαβής του, στοιχεία τα οποία παρέχονται αναλυτικά στο απαντητικό SMS.
- Πόσους ψηφιακούς κωδικούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανά μέρα μέχρι δύο ψηφιακούς κωδικούς.
- Τι κάνω στην περίπτωση που χάσω το απαντητικό sms και κατά συνέπεια τον κωδικό μου;
Στην περίπτωση που ένας χρήστης έχει χάσει από λάθος το απαντητικό μήνυμα SMS με τον αριθμό κουπονιού του, μπορεί να το ανακτήσει στέλνοντας τη λέξη STATUS στον ίδιο πενταψήφιο αριθμό 19019 με χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Εναλλακτικά μπορεί να καλέσει στο 13838 (χρέωση 0,19/κλήση, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Καλό είναι, να φυλάσσετε στο κινητό σας τηλέφωνο το απαντητικό SMS με τον ψηφιακό κωδικό και τις ημερομηνίες που αυτός ισχύει!
- Τι σημαίνει όταν ο ψηφιακός κωδικός δεν είναι σε ισχύ;
Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν τα εξής:

• έχετε διαβάσει λάθος τον ψηφιακό σας κωδικό, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε ξανά τον ψηφιακό κωδικό που έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο,
• έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύος του κουπονιού, δηλαδή οι 2 εβδομάδες από την ημέρα που λάβατε τον κωδικό σας,
• ο αριθμός του ψηφιακού κουπονιού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Κάθε κωδικός, ισχύει μόνο για μια επίσκεψη στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΩ ή στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ή στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ ή στο ΘΕΑΤΡΟ ΙΛΙΣΙΑ ή στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ή στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ή στο ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΥΣΟΥΡΗ.

Σε περίπτωση που έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύς του θεωρείται άκυρος και καμία από τις διοργανώτριες εταιρείες του προωθητικού προγράμματος δεν ευθύνεται.
- Μπορώ να προωθήσω το απαντητικό μήνυμα με τον ψηφιακό κωδικό μου σε κάποιον άλλο;
Η υπηρεσία ισχύει αποκλειστικά για τον κάτοχο της κάρτας sim και επομένως του ψηφιακού κωδικού και δεν μεταφέρεται σε άλλους.
- Από πού μπορώ να κάνω αγορά/κράτηση εισιτηρίων για τα ΘΕΑΤΡΑ ΑΡΓΩ, ΑΘΗΝΑ, ΙΛΙΣΙΑ, ΒΕΜΠΟ μέσω του μηχανισμού 2 στην τιμή του 1;
H αγορά εισιτηρίων για το ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΩ, μπορεί να γίνει:
• στα ταμεία του ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΡΓΩ

H αγορά εισιτηρίων για το ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ, μπορεί να γίνει:
• στο εκδοτήριο εισιτηρίων του Θεάτρου ΑΘΗΝΑ ή στην ιστοσελίδα buy.tickethour.com

H αγορά εισιτηρίων για το ΘΕΑΤΡΟ ΙΛΙΣΙΑ, μπορεί να γίνει:
• είτε στο ταμείο του θεάτρου ΙΛΙΣΙΑ
• είτε μέσω των τηλεφωνικών αριθμών 210 7210045 και 210 7216317

Η αγορά εισιτηρίων για το ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ, μπορεί να γίνει:
• στο εκδοτήριο εισιτηρίων του Θεάτρου ΒΕΜΠΟ
• τηλεφωνικά στα 2105221767 και 210 5229519

- Η προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στα ΘΕΑΤΡΑ ΑΡΓΩ, ΑΘΗΝΑ, ΙΛΙΣΙΑ, ΒΕΜΠΟ ισχύει για όλες τις τιμές εισιτηρίων;
Όχι, η προσφορά δεν ισχύει για τα εισιτήρια προνομιακών τιμών (παιδικά - φοιτητικά - ανέργων - πολυτέκνων - ΟΛΜΕ).


- Η θεατρική παράσταση για την οποία χρησιμοποίησα τον ψηφιακό κωδικό για να αγοράσω εισιτήρια ακυρώθηκε. Τι να κάνω;
Τα ΘΕΑΤΡΑ ΑΡΓΩ, ΑΘΗΝΑ, ΙΛΙΣΙΑ, ΒΕΜΠΟ θα σε εξυπηρετήσουν επανεκδίδοντας τα εισιτήριά σου για μια άλλη ημέρα, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.
- Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τα ΘΕΑΤΡΑ ΑΡΓΩ, ΑΘΗΝΑ, ΙΛΙΣΙΑ, ΒΕΜΠΟ;
Για το ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΩ μπορείς να απευθυνθείς στο τηλέφωνο 210 5201684.
Για το ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ μπορείς να απευθυνθείς στο τηλέφωνο 210 8237330.
Για το ΘΕΑΤΡΟ ΙΛΙΣΙΑ μπορείς να απευθυνθείς στα τηλέφωνα 210 7210045 και 210 7216317
Για το ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ μπορείς να απευθυνθείς στα τηλέφωνα 2105221767 και 210 5229519.
- Πότε να κάνω κράτηση εισιτήριων για τις θεατρικές παραστάσεις;
Για να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις θέσεις καλό είναι να κάνεις την κράτησή σου κάποιες μέρες πριν την παράσταση.

Όσο πιο έγκαιρα κάνεις την κράτησή σου, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να κλείσεις τις θέσεις της επιλογής σου!
- Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ψηφιακό κωδικό που έλαβα από το 19019 σε περισσότερες από μία προσφορές;
Με τον ψηφιακό κωδικό που λαμβάνεις στέλνοντας κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μπορείς να απολαύσεις συνδυαστικά:
Δηλαδή, αν στείλεις κενό sms στο 19019 για παράδειγμα κάποια Τρίτη θα λάβεις απαντητικό sms με τον ψηφιακό κωδικό σου, με τον οποίο μπορείς, για παράδειγμα:
1. να πας σινεμά στα VILLAGE CINEMAS την επόμενη μέρα δηλ. την Τετάρτη
2. να απολαύσεις frozen yogurt στα Chillbox την ίδια μέρα (Τετάρτη)
3. να πας βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο την μεθεπόμενη μέρα δηλ. την Πέμπτη,
4. να επισκεφθείς το Ίδρυμα Ευγενίδου την Παρασκευή για να παρακολουθήσεις μία από τις προβολές στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο
5. να κάνεις μια υπαίθρια δραστηριότητα της επιλογής σου με την Trekking Hellas το Σαββατοκύριακο,
6. να επισκεφθείς το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ το Σαββατοκύριακο,
7. να πας βόλτα τα παιδιά στα Volta Fun Town τη Δευτέρα
8. να απολαύσεις παγωτό Δωδώνη την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
9. να παρακολουθήσεις μουσική παράσταση στο Gazarte την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
10. να επιλέξεις να δοκιμάσεις τα μενού της Pizza Hut την ΤρίτηΑν πάλι σε ενδιαφέρει μία από όλες προσφορές, τότε μπορείς να επιλέξεις μόνο αυτή που σε ενδιαφέρει! Το πόσες προσφορές θα απολαύσεις στο διάστημα των 2 εβδομάδων, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα!

Θυμήσου ότι:
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις στην κατοχή σου ήδη δύο ψηφιακούς κωδικούς ενεργούς, τους οποίους ΔΕΝ έχεις χρησιμοποιήσει σε καμία από τις προσφορές, μη στέλνεις άλλα μηνύματα στο 19019, καθώς χρεώνεσαι την αξία των μηνυμάτων SMS, ενώ λαμβάνεις απάντηση, η οποία σε ενημερώνει ότι έχεις ήδη 2 μη χρησιμοποιημένους ψηφιακούς κωδικούς και δεν μπορείς να αποκτήσεις άλλους.
Επιπλέον κωδικούς μπορείς να λάβεις ΜΟΝΟ όταν ένας ή και οι δύο επιτρεπόμενοι ψηφιακοί σου κωδικοί έχουν χρησιμοποιηθεί σε έστω μία από τις προσφορές (VILLAGE CINEMAS, GAZARTE, Ευγενίδειο Πλανητάριο, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Pizza Hut, Trekking Hellas, Volta Fun Town, Δωδώνη Chillbox, ΝΟΗΣΙΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΘΕΑΤΡΑ, CAME PHOTOGRAPHY).
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
- Τι ακριβώς είναι η προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;
Σε συνεργασία με το ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ το COSMOTE DEALS for YOU, προσφέρει επιλεγμένες ημέρες τη δυνατότητα στους συνδρομητές της COSMOTE να απολαύσουν 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 σε επιλεγμένες παραστάσεις.

- Ποιες είναι οι παραστάσεις στις οποίες μπορώ να αγοράσω 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 μέσω του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU;
Περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις που συμμετέχουν στην προσφορά θα βρεις στο www.cosmote.gr/dealsforyou.
- Με ποιον τρόπο μπορώ να αποκτήσω την προσφορά 2 στην τιμή του 1;
Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 ισχύει για όλους τους συνδρομητές της COSMOTE (ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, What’s up?, Frog, COSMOKAΡTA, ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ). Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την προσφορά στέλνουν από κινητό COSMOTE ένα κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και λαμβάνουν με ένα SMS έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό που παρέχει αποκλειστικά στον κάτοχό του 2 εισιτήρια στην τιμή του 1.
- Πώς είναι ο ψηφιακός κωδικός;
Ο ψηφιακός κωδικός είναι ένας 9ψήφιος μοναδικός κωδικός που λαμβάνεις στο απαντητικό μήνυμα SMS μόλις στείλεις κενό μήνυμα στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το απαντητικό μήνυμα από το 19019 περιέχει εκτός από τον ψηφιακό αριθμό και τις ημερομηνίες των ημερών στις οποίες μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.
- Ποια είναι η διάρκεια του ψηφιακού κωδικού;
Κάθε ψηφιακός κωδικός έχει διάρκεια ισχύος 2 εβδομάδες από την ημέρα και ώρα παραλαβής του, στοιχεία τα οποία παρέχονται αναλυτικά στο απαντητικό SMS.
- Πόσους ψηφιακούς κωδικούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανά μέρα μέχρι δύο ψηφιακούς κωδικούς.
- Τι κάνω στην περίπτωση που χάσω το απαντητικό sms και κατά συνέπεια τον κωδικό μου;
Στην περίπτωση που ένας χρήστης έχει χάσει από λάθος το απαντητικό μήνυμα SMS με τον αριθμό κουπονιού του, μπορεί να το ανακτήσει στέλνοντας τη λέξη STATUS στον ίδιο πενταψήφιο αριθμό 19019 με χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Εναλλακτικά μπορεί να καλέσει στο 13838 (χρέωση 0,19/κλήση, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Καλό είναι, να φυλάσσετε στο κινητό σας τηλέφωνο το απαντητικό SMS με τον ψηφιακό κωδικό και τις ημερομηνίες που αυτός ισχύει!
- Τι σημαίνει όταν ο ψηφιακός κωδικός δεν είναι σε ισχύ;
Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν τα εξής:

• έχετε διαβάσει λάθος τον ψηφιακό σας κωδικό, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε ξανά τον ψηφιακό κωδικό που έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο,
• έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύος του κουπονιού, δηλαδή οι 2 εβδομάδες από την ημέρα που λάβατε τον κωδικό σας,
• ο αριθμός του ψηφιακού κουπονιού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Κάθε κωδικός, ισχύει μόνο για μια επίσκεψη στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ή στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΩ.

Σε περίπτωση που έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύς του θεωρείται άκυρος και καμία από τις διοργανώτριες εταιρείες του προωθητικού προγράμματος δεν ευθύνεται.
- Μπορώ να προωθήσω το απαντητικό μήνυμα με τον ψηφιακό κωδικό μου σε κάποιον άλλο;
Η υπηρεσία ισχύει αποκλειστικά για τον κάτοχο της κάρτας sim και επομένως του ψηφιακού κωδικού και δεν μεταφέρεται σε άλλους.
- Από πού μπορώ να κάνω αγορά/κράτηση εισιτηρίων για το ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μέσω του μηχανισμού 2 στην τιμή του 1;
H αγορά εισιτηρίων για το θέατρο με την επίδειξη του κωδικού που θα λάβετε, μπορεί να γίνει:

• στα ταμεία του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, επιδεικνύοντας τον ψηφιακό κωδικό σου
• καλώντας στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο τηλέφωνο 2310 895 938-9.

- Η προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ισχύει για όλες τις τιμές εισιτηρίων;
Όχι, η προσφορά δεν ισχύει για τα εισιτήρια προνομιακών τιμών (παιδικά - φοιτητικά - ανέργων - πολυτέκνων). Συγκεκριμένα για την παράσταση Beauty and The Beast η προσφορά ισχύει μόνο για τα εισιτήρια των 47€.

- Όταν τα 2 εισιτήρια έχουν διαφορετικές τιμές, ποιο από τα δύο πρέπει να πληρώσω;
Η χρέωση θα γίνεται στο εισιτήριο με την υψηλότερη τιμή.
- Η θεατρική παράσταση για την οποία χρησιμοποίησα τον ψηφιακό κωδικό για να αγοράσω εισιτήρια ακυρώθηκε. Τι να κάνω;
Το ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα σε εξυπηρετήσει επανεκδίδοντας τα εισιτήριά σου για μια άλλη ημέρα, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.
- Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με το ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;
Μπορείς να απευθυνθείς στο τηλέφωνο 2310 895 938-9.
- Πότε να κάνω κράτηση εισιτήριων για τις θεατρικές παραστάσεις;
Για να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις θέσεις καλό είναι να κάνεις την κράτησή σου κάποιες μέρες πριν την παράσταση, είτε καλώντας στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο τηλέφωνο 2310 895 938-9, είτε στο ταμείο του ΜΕΓΑΡΟΥ.

Όσο πιο έγκαιρα κάνεις την κράτησή σου, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να κλείσεις τις θέσεις της επιλογής σου!
- Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ψηφιακό κωδικό που έλαβα από το 19019 σε περισσότερες από μία προσφορές;
Με τον ψηφιακό κωδικό που λαμβάνεις στέλνοντας κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μπορείς να απολαύσεις συνδυαστικά:
Δηλαδή, αν στείλεις κενό sms στο 19019 για παράδειγμα κάποια Τρίτη θα λάβεις απαντητικό sms με τον ψηφιακό κωδικό σου, με τον οποίο μπορείς, για παράδειγμα:
1. να πας σινεμά στα VILLAGE CINEMAS την επόμενη μέρα δηλ. την Τετάρτη
2. να απολαύσεις frozen yogurt στα Chillbox την ίδια μέρα (Τετάρτη)
3. να πας βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο την μεθεπόμενη μέρα δηλ. την Πέμπτη,
4. να επισκεφθείς το Ίδρυμα Ευγενίδου την Παρασκευή για να παρακολουθήσεις μία από τις προβολές στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο
5. να κάνεις μια υπαίθρια δραστηριότητα της επιλογής σου με την Trekking Hellas το Σαββατοκύριακο,
6. να επισκεφθείς το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ το Σαββατοκύριακο,
7. να πας βόλτα τα παιδιά στα Volta Fun Town τη Δευτέρα
8. να απολαύσεις παγωτό Δωδώνη την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
9. να παρακολουθήσεις μουσική παράσταση στο Gazarte την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
10. να επιλέξεις να δοκιμάσεις τα μενού της Pizza Hut την ΤρίτηΑν πάλι σε ενδιαφέρει μία από όλες προσφορές, τότε μπορείς να επιλέξεις μόνο αυτή που σε ενδιαφέρει! Το πόσες προσφορές θα απολαύσεις στο διάστημα των 2 εβδομάδων, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα!

Θυμήσου ότι:
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις στην κατοχή σου ήδη δύο ψηφιακούς κωδικούς ενεργούς, τους οποίους ΔΕΝ έχεις χρησιμοποιήσει σε καμία από τις προσφορές, μη στέλνεις άλλα μηνύματα στο 19019, καθώς χρεώνεσαι την αξία των μηνυμάτων SMS, ενώ λαμβάνεις απάντηση, η οποία σε ενημερώνει ότι έχεις ήδη 2 μη χρησιμοποιημένους ψηφιακούς κωδικούς και δεν μπορείς να αποκτήσεις άλλους.
Επιπλέον κωδικούς μπορείς να λάβεις ΜΟΝΟ όταν ένας ή και οι δύο επιτρεπόμενοι ψηφιακοί σου κωδικοί έχουν χρησιμοποιηθεί σε έστω μία από τις προσφορές (VILLAGE CINEMAS, GAZARTE, Ευγενίδειο Πλανητάριο, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Pizza Hut, Trekking Hellas, Volta Fun Town, Δωδώνη Chillbox, ΝΟΗΣΙΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΘΕΑΤΡΑ, CAME PHOTOGRAPHY).
ΔΩΔΩΝΗ
- Τι ακριβώς είναι η προσφορά 2 παγωτά στην τιμή του 1 στη Δωδώνη;
Η προσφορά ισχύει για την αγορά 2 παγωτών στην τιμή του 1, σε ατομική συσκευασία παγωτού (κυπελλάκι ή χωνάκι) δηλ. έως 3 μπάλες παγωτού και έως 2 γαρνιρίσματα (επιλογή από σιρόπια) ανά συσκευασία. Η προσφορά ισχύει για τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, για όλες τις γεύσεις παγωτού που προσφέρονται στο εκάστοτε κατάστημα Δωδώνη και δεν ισχύει για σερβίρισμα ή κατανάλωση εντός των καταστημάτων. Η χρέωση γίνεται στο παγωτό και το συνδυασμό γαρνιρισμάτων με την υψηλότερη αξία εκ των δύο. Τα καταστήματα Δωδώνη στα οποία μπορεί να γίνει χρήση της προσφοράς, αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.cosmote.gr.
- Με ποιον τρόπο μπορώ να αποκτήσω την προσφορά 2 στην τιμή του 1 στη Δωδώνη;
Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στη Δωδώνη ισχύει για όλους τους συνδρομητές της COSMOTE (ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, What’s up?, Frog, COSMOKAΡTA, ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ). Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την προσφορά στέλνουν από κινητό COSMOTE ένα κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και λαμβάνουν με ένα SMS έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό που παρέχει αποκλειστικά στον κάτοχό του 2 παγωτά στην τιμή του 1 στη Δωδώνη.
- Πώς είναι ο ψηφιακός κωδικός;
Ο ψηφιακός κωδικός είναι ένας 9ψήφιος μοναδικός κωδικός που λαμβάνεις στο απαντητικό μήνυμα SMS μόλις στείλεις κενό μήνυμα στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το απαντητικό μήνυμα από το 19019 περιέχει εκτός από τον ψηφιακό αριθμό και τις ημερομηνίες των ημερών στις οποίες μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.
- Ποια είναι η διάρκεια του ψηφιακού κωδικού;
Κάθε ψηφιακός κωδικός έχει διάρκεια ισχύος 2 εβδομάδες από την ημέρα και ώρα παραλαβής του, στοιχεία τα οποία παρέχονται αναλυτικά στο απαντητικό SMS. Πιο συγκεκριμένα για τη Δωδώνη ο ψηφιακός κωδικός ισχύει για 2 διαδοχικές εβδομάδες από την ημέρα που οι χρήστες έλαβαν τον ψηφιακό κωδικό.
- Πόσους ψηφιακούς κωδικούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανά μέρα μέχρι δύο ψηφιακούς κωδικούς για τη Δωδώνη. Για παράδειγμα, αν έχεις στείλει δύο μηνύματα (οπότε θα έχεις λάβει δύο ψηφιακούς κωδικούς) και χρησιμοποιήσεις τον έναν κατά την πρώτη εβδομάδα στη Δωδώνη, έχεις στην κατοχή σου έναν μόνο ενεργό κωδικό για τη Δωδώνη για την επόμενη εβδομάδα. Έτσι, μπορείς να ξαναστείλεις μήνυμα για να λάβεις έναν καινούριο ψηφιακό κωδικό κι έτσι να έχεις πάλι δύο ενεργούς για τη Δωδώνη αν επιθυμείς να πάρεις 4 παγωτά στην τιμή των 2 την επόμενη εβδομάδα.
- Τι κάνω στην περίπτωση που χάσω το απαντητικό sms και κατά συνέπεια τον κωδικό μου;
Στην περίπτωση που ένας χρήστης έχει χάσει από λάθος το απαντητικό μήνυμα SMS με τον αριθμό κουπονιού του, μπορεί να το ανακτήσει στέλνοντας τη λέξη STATUS στον ίδιο πενταψήφιο αριθμό 19019 με χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Εναλλακτικά μπορεί να καλέσει στο 13838 (χρέωση 0,19/κλήση, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Καλό είναι, να φυλάσσετε στο κινητό σας τηλέφωνο το απαντητικό SMS με τον ψηφιακό κωδικό και τις ημερομηνίες που αυτός ισχύει!
- Τί σημαίνει όταν ο ψηφιακός κωδικός δεν είναι σε ισχύ;
Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν τα εξής:
• έχετε διαβάσει λάθος τον ψηφιακό σας κωδικό, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε ξανά τον ψηφιακό κωδικό που έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο,
• έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύος του κουπονιού, δηλαδή οι 2 εβδομάδες από την ημέρα που λάβατε τον κωδικό σας
• Ο αριθμός του ψηφιακού κουπονιού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Κάθε κωδικός, ισχύει μόνο για μία παραγγελία στη Δωδώνη.
Σε περίπτωση που έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύος του θεωρείται άκυρος και καμία από τις διοργανώτριες εταιρείες του προωθητικού προγράμματος δεν ευθύνεται.
- Μπορώ να προωθήσω το απαντητικό μήνυμα με τον ψηφιακό κωδικό μου σε κάποιον άλλο;
Η υπηρεσία ισχύει αποκλειστικά για τον κάτοχο της κάρτας sim και επομένως του ψηφιακού κωδικού και δεν μεταφέρεται σε άλλους.
- Όταν τα 2 παγωτά έχουν διαφορετικές τιμές, ποιο από τα δύο πρέπει να πληρώσω;
Στη Δωδώνη, η χρέωση θα γίνεται στο παγωτό και το συνδυασμό γαρνιρισμάτων με την υψηλότερη αξία εκ των δύο.
- Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στη Δωδώνη ισχύει και για σερβίρισμα ή κατανάλωση παγωτού εντός του καταστήματος με την παροχή τραπεζοκαθίσματος;
Στη Δωδώνη η προσφορά 2 στην τιμή του 1 δεν ισχύει για σερβίρισμα ή κατανάλωση παγωτού εντός του καταστήματος με την παροχή τραπεζοκαθίσματος. Η προσφορά ισχύει μόνο για την αγορά παγωτού (take-away) σε ατομική συσκευασία (κυπελλάκι ή χωνάκι).
- Ποιον και πότε ενημερώνω για τον ψηφιακό κωδικό;
Στη Δωδώνη, ο ψηφιακός κωδικός πρέπει να αναφέρεται στο ταμείο/ εκπρόσωπο του καταστήματος Δωδώνη κατά την παραγγελία σας.
- Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στη Δωδώνη μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές τους;
Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στη Δωδώνη δεν ισχύει συνδυαστικά με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις της Δωδώνης.
- Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ψηφιακό κωδικό που έλαβα από το 19019 σε περισσότερες από μία προσφορές;
Με τον ψηφιακό κωδικό που λαμβάνεις στέλνοντας κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μπορείς να απολαύσεις συνδυαστικά:
Δηλαδή, αν στείλεις κενό sms στο 19019 για παράδειγμα κάποια Τρίτη θα λάβεις απαντητικό sms με τον ψηφιακό κωδικό σου, με τον οποίο μπορείς:
1. να πας σινεμά στα VILLAGE CINEMAS την επόμενη μέρα δηλ. την Τετάρτη
2. να απολαύσεις frozen yogurt στα Chillbox την ίδια μέρα (Τετάρτη)
3. να πας βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο την μεθεπόμενη μέρα δηλ. την Πέμπτη,
4. να επισκεφθείς το Ίδρυμα Ευγενίδου την Παρασκευή για να παρακολουθήσεις μία από τις προβολές στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο
5. να κάνεις μια υπαίθρια δραστηριότητα της επιλογής σου με την Trekking Hellas το Σαββατοκύριακο,
6. να επισκεφθείς το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ το Σαββατοκύριακο,
7. να πας βόλτα τα παιδιά στα Volta Fun Town τη Δευτέρα
8. να απολαύσεις παγωτό Δωδώνη την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
9. να παρακολουθήσεις μουσική παράσταση στο Gazarte την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
10. να επιλέξεις να δοκιμάσεις τα μενού της Pizza Hut την ΤρίτηΑν πάλι σε ενδιαφέρει μία από όλες προσφορές, τότε μπορείς να επιλέξεις μόνο αυτή που σε ενδιαφέρει! Το πόσες προσφορές θα απολαύσεις στο διάστημα των 2 εβδομάδων, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα!

Θυμήσου ότι:
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις στην κατοχή σου ήδη δύο ψηφιακούς κωδικούς ενεργούς, τους οποίους ΔΕΝ έχεις χρησιμοποιήσει σε καμία από τις προσφορές, μη στέλνεις άλλα μηνύματα στο 19019, καθώς χρεώνεσαι την αξία των μηνυμάτων SMS, ενώ λαμβάνεις απάντηση, η οποία σε ενημερώνει ότι έχεις ήδη 2 μη χρησιμοποιημένους ψηφιακούς κωδικούς και δεν μπορείς να αποκτήσεις άλλους.
Επιπλέον κωδικούς μπορείς να λάβεις ΜΟΝΟ όταν ένας ή και οι δύο επιτρεπόμενοι ψηφιακοί σου κωδικοί έχουν χρησιμοποιηθεί σε έστω μία από τις προσφορές (VILLAGE CINEMAS, GAZARTE, Ευγενίδειο Πλανητάριο, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Pizza Hut, Trekking Hellas, Volta Fun Town, Δωδώνη Chillbox, ΝΟΗΣΙΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΘΕΑΤΡΑ, CAME PHOTOGRAPHY).
CHILLBOX
- Τι ακριβώς είναι η προσφορά 2 frozen yogurt στην τιμή του 1 στα Chillbox;
Η προσφορά ισχύει για την αγορά 2 frozen yogurt στην τιμή του 1, σε ατομική συσκευασία (δηλ. βάρος έως 399 γραμμάρια ανά συσκευασία συμπεριλαμβανομένων των γαρνιρισμάτων). Η προσφορά ισχύει για τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, για όλες τις γεύσεις frozen yogurt που προσφέρονται στο εκάστοτε κατάστημα Chillbox. Η χρέωση γίνεται στο frozen yogurt με την υψηλότερη αξία εκ των δύο. Η προσφορά ισχύει για τα καταστήματα CHILLBOX εντός Ελλάδος (τα οποία αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.cosmote.gr).
- Με ποιον τρόπο μπορώ να αποκτήσω την προσφορά 2 στην τιμή του 1 στα Chillbox;
Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στα Chillbox ισχύει για όλους τους συνδρομητές της COSMOTE (ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, What’s up?, Frog, COSMOKAΡTA, ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ). Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την προσφορά στέλνουν από κινητό COSMOTE ένα κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και λαμβάνουν με ένα SMS έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό που παρέχει αποκλειστικά στον κάτοχό του 2 frozen yogurt στην τιμή του 1 στα Chillbox.
- Πώς είναι ο ψηφιακός κωδικός;
Ο ψηφιακός κωδικός είναι ένας 9ψήφιος μοναδικός κωδικός που λαμβάνεις στο απαντητικό μήνυμα SMS μόλις στείλεις κενό μήνυμα στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το απαντητικό μήνυμα από το 19019 περιέχει εκτός από τον ψηφιακό αριθμό και τις ημερομηνίες των ημερών στις οποίες μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.
- Ποια είναι η διάρκεια του ψηφιακού κωδικού;
Κάθε ψηφιακός κωδικός έχει διάρκεια ισχύος 2 εβδομάδες από την ημέρα και ώρα παραλαβής του, στοιχεία τα οποία παρέχονται αναλυτικά στο απαντητικό SMS. Πιο συγκεκριμένα για τα Chillbox ο ψηφιακός κωδικός ισχύει για 2 διαδοχικές εβδομάδες από την ημέρα που οι χρήστες έλαβαν τον ψηφιακό κωδικό.
- Πόσους ψηφιακούς κωδικούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανά μέρα μέχρι δύο ψηφιακούς κωδικούς για τα Chillbox. Για παράδειγμα, αν έχεις στείλει δύο μηνύματα (οπότε θα έχεις λάβει δύο ψηφιακούς κωδικούς) και χρησιμοποιήσεις τον έναν κατά την πρώτη εβδομάδα στα Chillbox, έχεις στην κατοχή σου έναν μόνο ενεργό κωδικό για τα Chillbox για την επόμενη εβδομάδα. Έτσι, μπορείς να ξαναστείλεις μήνυμα για να λάβεις έναν καινούριο ψηφιακό κωδικό κι έτσι να έχεις πάλι δύο ενεργούς για τα Chillbox αν επιθυμείς να πάρεις 4 frozen yogurt στην τιμή των 2 την επόμενη εβδομάδα.
- Τι κάνω στην περίπτωση που χάσω το απαντητικό sms και κατά συνέπεια τον κωδικό μου;
Στην περίπτωση που ένας χρήστης έχει χάσει από λάθος το απαντητικό μήνυμα SMS με τον αριθμό κουπονιού του, μπορεί να το ανακτήσει στέλνοντας τη λέξη STATUS στον ίδιο πενταψήφιο αριθμό 19019 με χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Εναλλακτικά μπορεί να καλέσει στο 13838 (χρέωση 0,19/κλήση, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Καλό είναι, να φυλάσσετε στο κινητό σας τηλέφωνο το απαντητικό SMS με τον ψηφιακό κωδικό και τις ημερομηνίες που αυτός ισχύει!
- Τί σημαίνει όταν ο ψηφιακός κωδικός δεν είναι σε ισχύ;
Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν τα εξής:
• έχετε διαβάσει λάθος τον ψηφιακό σας κωδικό, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε ξανά τον ψηφιακό κωδικό που έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο,
• έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύος του κουπονιού, δηλαδή οι 2 εβδομάδες από την ημέρα που λάβατε τον κωδικό σας
• Ο αριθμός του ψηφιακού κουπονιού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Κάθε κωδικός, ισχύει μόνο για μία παραγγελία στα Chillbox.
Σε περίπτωση που έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύος του θεωρείται άκυρος και καμία από τις διοργανώτριες εταιρείες του προωθητικού προγράμματος δεν ευθύνεται.
- Μπορώ να προωθήσω το απαντητικό μήνυμα με τον ψηφιακό κωδικό μου σε κάποιον άλλο;
Η υπηρεσία ισχύει αποκλειστικά για τον κάτοχο της κάρτας sim και επομένως του ψηφιακού κωδικού και δεν μεταφέρεται σε άλλους.
- Όταν τα 2 frozen yogurt έχουν διαφορετικές τιμές, ποιο από τα δύο πρέπει να πληρώσω;
Στα Chillbox, η χρέωση θα γίνεται στο frozen yogurt με την υψηλότερη αξία εκ των δύο.
- Ποιον και πότε ενημερώνω για τον ψηφιακό κωδικό;
Στα Chillbox, ο ψηφιακός κωδικός πρέπει να αναφέρεται στο ταμείο/ εκπρόσωπο του καταστήματος Chillbox κατά την παραγγελία σας.
- Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στα Chillbox μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές τους;
Η προσφορά 2 στην τιμή του 1 στα Chillbox δεν ισχύει συνδυαστικά με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις των Chillbox.
- Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ψηφιακό κωδικό που έλαβα από το 19019 σε περισσότερες από μία προσφορές;
Με τον ψηφιακό κωδικό που λαμβάνεις στέλνοντας κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μπορείς να απολαύσεις συνδυαστικά:
Δηλαδή, αν στείλεις κενό sms στο 19019 για παράδειγμα κάποια Τρίτη θα λάβεις απαντητικό sms με τον ψηφιακό κωδικό σου, με τον οποίο μπορείς, για παράδειγμα :
1. να πας σινεμά στα VILLAGE CINEMAS την επόμενη μέρα δηλ. την Τετάρτη
2. να απολαύσεις frozen yogurt στα Chillbox την ίδια μέρα (Τετάρτη)
3. να πας βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο την μεθεπόμενη μέρα δηλ. την Πέμπτη,
4. να επισκεφθείς το Ίδρυμα Ευγενίδου την Παρασκευή για να παρακολουθήσεις μία από τις προβολές στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο
5. να κάνεις μια υπαίθρια δραστηριότητα της επιλογής σου με την Trekking Hellas το Σαββατοκύριακο,
6. να επισκεφθείς το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ το Σαββατοκύριακο,
7. να πας βόλτα τα παιδιά στα Volta Fun Town τη Δευτέρα
8. να απολαύσεις παγωτό Δωδώνη την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
9. να παρακολουθήσεις μουσική παράσταση στο Gazarte την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
10. να επιλέξεις να δοκιμάσεις τα μενού της Pizza Hut την ΤρίτηΑν πάλι σε ενδιαφέρει μία από όλες προσφορές, τότε μπορείς να επιλέξεις μόνο αυτή που σε ενδιαφέρει! Το πόσες προσφορές θα απολαύσεις στο διάστημα των 2 εβδομάδων, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα!

Θυμήσου ότι:
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις στην κατοχή σου ήδη δύο ψηφιακούς κωδικούς ενεργούς, τους οποίους ΔΕΝ έχεις χρησιμοποιήσει σε καμία από τις προσφορές, μη στέλνεις άλλα μηνύματα στο 19019, καθώς χρεώνεσαι την αξία των μηνυμάτων SMS, ενώ λαμβάνεις απάντηση, η οποία σε ενημερώνει ότι έχεις ήδη 2 μη χρησιμοποιημένους ψηφιακούς κωδικούς και δεν μπορείς να αποκτήσεις άλλους.
Επιπλέον κωδικούς μπορείς να λάβεις ΜΟΝΟ όταν ένας ή και οι δύο επιτρεπόμενοι ψηφιακοί σου κωδικοί έχουν χρησιμοποιηθεί σε έστω μία από τις προσφορές (VILLAGE CINEMAS, GAZARTE, Ευγενίδειο Πλανητάριο, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Pizza Hut, Trekking Hellas, Volta Fun Town, Δωδώνη Chillbox, ΝΟΗΣΙΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΘΕΑΤΡΑ, CAME PHOTOGRAPHY).
-30% ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΘΕΑΤΡΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΑΘΗΝΩΝ - ΜΟΥΣΟΥΡΗ
- Τι ακριβώς είναι η προσφορά 30% έκπτωση στα ΘΕΑΤΡΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΑΘΗΝΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΡΗ;
Σε συνεργασία με τα ΘΕΑΤΡΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΑΘΗΝΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΡΗ το COSMOTE DEALS for YOU, προσφέρει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να απολαύσουν επιλεγμένες παραστάσεις με 30% έκπτωση στην τιμή του κανονικού εισιτηρίου.

- Ποιες είναι οι παραστάσεις στα ΘΕΑΤΡΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΑΘΗΝΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΡΗ στις οποίες μπορώ να αγοράσω εισιτήρια με έκπτωση 30% μέσω του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU;
Περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις που συμμετέχουν στην προσφορά θα βρεις στο www.cosmote.gr/dealsforyou.
- Με ποιον τρόπο μπορώ να αποκτήσω την προσφορά 30% έκπτωση στα ΘΕΑΤΡΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΑΘΗΝΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΡΗ;
Η προσφορά 30% έκπτωση στα ΘΕΑΤΡΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΑΘΗΝΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΡΗ ισχύει για όλους τους συνδρομητές της COSMOTE (ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, What’s up?, Frog, COSMOKAΡTA, ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ). Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την προσφορά στέλνουν από κινητό COSMOTE ένα κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και λαμβάνουν με ένα SMS έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό που παρέχει αποκλειστικά στον κάτοχό του 30% έκπτωση στα ΘΕΑΤΡΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΑΘΗΝΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΡΗ.
- Πώς είναι ο ψηφιακός κωδικός;
Ο ψηφιακός κωδικός είναι ένας 9ψήφιος μοναδικός κωδικός που λαμβάνεις στο απαντητικό μήνυμα SMS μόλις στείλεις κενό μήνυμα στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το απαντητικό μήνυμα από το 19019 περιέχει εκτός από τον ψηφιακό αριθμό και τις ημερομηνίες των ημερών στις οποίες μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.
- Ποια είναι η διάρκεια του ψηφιακού κωδικού;
Κάθε ψηφιακός κωδικός έχει διάρκεια ισχύος 2 εβδομάδες από την ημέρα και ώρα παραλαβής του, στοιχεία τα οποία παρέχονται αναλυτικά στο απαντητικό SMS.
- Πόσους ψηφιακούς κωδικούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανά μέρα μέχρι δύο ψηφιακούς κωδικούς.
- Τι κάνω στην περίπτωση που χάσω το απαντητικό sms και κατά συνέπεια τον κωδικό μου;
Στην περίπτωση που ένας χρήστης έχει χάσει από λάθος το απαντητικό μήνυμα SMS με τον αριθμό κουπονιού του, μπορεί να το ανακτήσει στέλνοντας τη λέξη STATUS στον ίδιο πενταψήφιο αριθμό 19019 με χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Εναλλακτικά μπορεί να καλέσει στο 13838 (χρέωση 0,19/κλήση, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Καλό είναι, να φυλάσσετε στο κινητό σας τηλέφωνο το απαντητικό SMS με τον ψηφιακό κωδικό και τις ημερομηνίες που αυτός ισχύει!
- Τι σημαίνει όταν ο ψηφιακός κωδικός δεν είναι σε ισχύ;
Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν τα εξής:

• έχετε διαβάσει λάθος τον ψηφιακό σας κωδικό, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε ξανά τον ψηφιακό κωδικό που έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο,

• έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύος του κουπονιού, δηλαδή οι 2 εβδομάδες από την ημέρα που λάβατε τον κωδικό σας,

Ο αριθμός του ψηφιακού κουπονιού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Κάθε κωδικός, ισχύει μόνο για μια επίσκεψη στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΩ ή στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ή στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ή στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ή στο ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΥΣΟΥΡΗ.

Σε περίπτωση που έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύς του θεωρείται άκυρος και καμία από τις διοργανώτριες εταιρείες του προωθητικού προγράμματος δεν ευθύνεται.
- Μπορώ να προωθήσω το απαντητικό μήνυμα με τον ψηφιακό κωδικό μου σε κάποιον άλλο;
Η υπηρεσία ισχύει αποκλειστικά για τον κάτοχο της κάρτας sim και επομένως του ψηφιακού κωδικού και δεν μεταφέρεται σε άλλους.
- Από πού μπορώ να κάνω αγορά/κράτηση εισιτηρίων για τα ΘΕΑΤΡΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΑΘΗΝΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΡΗ μέσω του μηχανισμού 30% έκπτωση;
H αγορά εισιτηρίων για τα θέατρα με την επίδειξη του κωδικού που θα λάβετε, μπορεί να γίνει είτε στα ταμεία των θεάτρων ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΑΘΗΝΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΡΗ ή ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα buy.tickethour.com ή τηλεφωνικά καλώντας στο 2108938111 ή στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

- Η προσφορά 30% έκπτωση στα ΘΕΑΤΡΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΑΘΗΝΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΡΗ ισχύει για όλες τις τιμές εισιτηρίων;
Όχι, η προσφορά δεν ισχύει για τα εισιτήρια προνομιακών τιμών (παιδικά - φοιτητικά - ανέργων - πολυτέκνων - ΟΛΜΕ).


- Πόσα εισιτήρια μπορώ να αγοράσω με 30% έκπτωση στα ΘΕΑΤΡΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΑΘΗΝΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΡΗ με την επίδειξη ενός ψηφιακού κωδικού;
Μπορείς να αγοράσεις έως και 2 εισιτήρια με 30% έκπτωση στα ΘΕΑΤΡΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΑΘΗΝΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΡΗ επιδεικνύοντας τον ψηφιακό κωδικό σου. Αν έχεις στην κατοχή σου 2 ψηφιακούς κωδικούς, μπορείς να αγοράσεις έως και 4 εισιτήρια με 30% έκπτωση.


- Η θεατρική παράσταση για την οποία χρησιμοποίησα τον ψηφιακό κωδικό για να αγοράσω εισιτήρια ακυρώθηκε. Τι να κάνω;
Τα Θέατρα θα σε εξυπηρετήσουν επανεκδίδοντας τα εισιτήριά σου για μια άλλη ημέρα, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.
- Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τα ΘΕΑΤΡΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΑΘΗΝΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΡΗ;
Θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Πανεπιστημίου 7 Αθήνα, τηλ. 2103221579
Θέατρο ΜΟΥΣΟΥΡΗ: Πλ. Καρύτση 7, Αθήνα, τηλ. 210 3310936
Θέατρο ΑΘΗΝΩΝ: Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου 10, Σύνταγμα – Αθήνα, τηλ.: 2103312343
- Πότε να κάνω κράτηση εισιτήριων για τις θεατρικές παραστάσεις;
Για να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις θέσεις καλό είναι να κάνεις την κράτησή σου κάποιες μέρες πριν την παράσταση.

Όσο πιο έγκαιρα κάνεις την κράτησή σου, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να κλείσεις τις θέσεις της επιλογής σου!
- Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ψηφιακό κωδικό που έλαβα από το 19019 σε περισσότερες από μία προσφορές;
Με τον ψηφιακό κωδικό που λαμβάνεις στέλνοντας κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μπορείς να απολαύσεις συνδυαστικά:
Δηλαδή, αν στείλεις κενό sms στο 19019 για παράδειγμα κάποια Τρίτη θα λάβεις απαντητικό sms με τον ψηφιακό κωδικό σου, με τον οποίο μπορείς, για παράδειγμα:
1. να πας σινεμά στα VILLAGE CINEMAS την επόμενη μέρα δηλ. την Τετάρτη
2. να απολαύσεις frozen yogurt στα Chillbox την ίδια μέρα (Τετάρτη)
3. να πας βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο την μεθεπόμενη μέρα δηλ. την Πέμπτη,
4. να επισκεφθείς το Ίδρυμα Ευγενίδου την Παρασκευή για να παρακολουθήσεις μία από τις προβολές στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο
5. να κάνεις μια υπαίθρια δραστηριότητα της επιλογής σου με την Trekking Hellas το Σαββατοκύριακο,
6. να επισκεφθείς το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ το Σαββατοκύριακο,
7. να πας βόλτα τα παιδιά στα Volta Fun Town τη Δευτέρα
8. να απολαύσεις παγωτό Δωδώνη την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
9. να παρακολουθήσεις μουσική παράσταση στο Gazarte την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
10. να επιλέξεις να δοκιμάσεις τα μενού της Pizza Hut την ΤρίτηΑν πάλι σε ενδιαφέρει μία από όλες προσφορές, τότε μπορείς να επιλέξεις μόνο αυτή που σε ενδιαφέρει! Το πόσες προσφορές θα απολαύσεις στο διάστημα των 2 εβδομάδων, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα!

Θυμήσου ότι:
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις στην κατοχή σου ήδη δύο ψηφιακούς κωδικούς ενεργούς, τους οποίους ΔΕΝ έχεις χρησιμοποιήσει σε καμία από τις προσφορές, μη στέλνεις άλλα μηνύματα στο 19019, καθώς χρεώνεσαι την αξία των μηνυμάτων SMS, ενώ λαμβάνεις απάντηση, η οποία σε ενημερώνει ότι έχεις ήδη 2 μη χρησιμοποιημένους ψηφιακούς κωδικούς και δεν μπορείς να αποκτήσεις άλλους.
Επιπλέον κωδικούς μπορείς να λάβεις ΜΟΝΟ όταν ένας ή και οι δύο επιτρεπόμενοι ψηφιακοί σου κωδικοί έχουν χρησιμοποιηθεί σε έστω μία από τις προσφορές (VILLAGE CINEMAS, GAZARTE, Ευγενίδειο Πλανητάριο, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Pizza Hut, Trekking Hellas, Volta Fun Town, Δωδώνη Chillbox, ΝΟΗΣΙΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΘΕΑΤΡΑ, CAME PHOTOGRAPHY).
50% έκπτωση στην CAME PHOTOGRAPHY
CAME PHOTOGRAPHY
- Τι ακριβώς είναι η προσφορά 50% έκπτωση στην CAME PHOTOGRAPHY;
Σε συνεργασία με την CAME PHOTOGRAPHY, απολαμβάνετε μια μοναδική εμπειρία φωτογράφισης με το σύντροφο, τους φίλους σας, την οικογένειά σας και δικαιούστε 50% έκπτωση στις αγορές σας καθώς και δώρο έναν καμβά ή ξύλο διαστάσεων 40x40 εκατοστών αξίας 100€, με υλικό από τη φωτογράφιση. Η φωτογραφία της επιλογής που θα αποτυπωθεί στον εν λόγω καμβά ή ξύλο θα είναι απλή φωτογραφία χωρίς εικαστική επέμβαση αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα έχει ρετούς.

To δώρο (καμβάs ή ξύλο διαστάσεων 40x40 εκατοστών), θα παρέχεται μία φορά ανά Συμμετέχοντα, ανεξαρτήτως του πλήθους των Κωδικών, τους οποίους ο Συμμετέχοντας θα χρησιμοποιήσει για την εν λόγω προσφορά, κατά τη διάρκεια του Προγράμματος.

Για την απόκτηση της προσφοράς, 50% έκπτωση στο σύνολο των αγορών συν ένα δώρο (καμβάs ή ξύλο διαστάσεων 40x40 εκατοστών), μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως ένας (1) Κωδικός, ανά ομάδα ατόμων που θα έχουν φωτογραφηθεί ταυτόχρονα (έως 11 άτομα).
- Με ποιον τρόπο μπορώ να αποκτήσω την προσφορά 50% έκπτωση στην CAME PHOTOGRAPHY;
Η προσφορά 50% έκπτωση στην CAME PHOTOGRAPHY ισχύει για όλους τους συνδρομητές της COSMOTE (ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, What’s up?, Frog, COSMOKAΡTA, ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ). Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την προσφορά στέλνουν από κινητό COSMOTE ένα κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και λαμβάνουν με ένα SMS έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό που παρέχει αποκλειστικά στον κάτοχό του 50% έκπτωση στην CAME PHOTOGRAPHY.
Πριν από την απόκτηση της προσφοράς, και πριν την έκδοση κωδικού, πρέπει να προηγείται τηλεφωνικό ραντεβού για τη φωτογράφιση, καλώντας στο 210 6847500. .
- Πώς είναι ο ψηφιακός κωδικός;
Ο ψηφιακός κωδικός είναι ένας 9ψήφιος μοναδικός κωδικός που λαμβάνεις στο απαντητικό μήνυμα SMS μόλις στείλεις κενό μήνυμα στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το απαντητικό μήνυμα από το 19019 περιέχει εκτός από τον ψηφιακό αριθμό και τις ημερομηνίες των ημερών στις οποίες μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.
- Ποια είναι η διάρκεια του ψηφιακού κωδικού;
Κάθε ψηφιακός κωδικός έχει διάρκεια ισχύος 2 εβδομάδες από την ημέρα και ώρα παραλαβής του, στοιχεία τα οποία παρέχονται αναλυτικά στο απαντητικό SMS.
- Πόσους ψηφιακούς κωδικούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;
Για μία φωτογράφιση στην CAME PHOTOGRAPHY μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέχρι έναν ψηφιακό κωδικό ανά ομάδα ατόμων που φωτογραφίζεται.
- Πόσα δώρα (καμβά ή ξύλο διαστάσεων 40x40 εκατοστών αξίας 100€) δικαιούμαι;
Κάθε ομάδα ατόμων που φωτογραφίζεται και συμμετέχει στην προσφορά με κωδικό, δικαιούται μία φορά άπαξ το δώρο καμβά ή ξύλο διαστάσεων 40x40 εκατοστών αξίας 100€.
- Τι κάνω στην περίπτωση που χάσω το απαντητικό sms και κατά συνέπεια τον κωδικό μου;
Στην περίπτωση που ένας χρήστης έχει χάσει από λάθος το απαντητικό μήνυμα SMS με τον αριθμό κουπονιού του, μπορεί να το ανακτήσει στέλνοντας τη λέξη STATUS στον ίδιο πενταψήφιο αριθμό 19019 με χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Εναλλακτικά μπορεί να καλέσει στο 13838 (χρέωση 0,19/κλήση, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Καλό είναι, να φυλάσσετε στο κινητό σας τηλέφωνο το απαντητικό SMS με τον ψηφιακό κωδικό και τις ημερομηνίες που αυτός ισχύει!
- Τι σημαίνει όταν ο ψηφιακός κωδικός δεν είναι σε ισχύ;
Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν τα εξής:

• έχετε διαβάσει λάθος τον ψηφιακό σας κωδικό, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε ξανά τον ψηφιακό κωδικό που έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο,

• έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύος του κουπονιού, δηλαδή οι 2 εβδομάδες από την ημέρα που λάβατε τον κωδικό σας,

Ο αριθμός του ψηφιακού κουπονιού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί.

Σε περίπτωση που έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύς του θεωρείται άκυρος και καμία από τις διοργανώτριες εταιρείες του προωθητικού προγράμματος δεν ευθύνεται.
- Μπορώ να προωθήσω το απαντητικό μήνυμα με τον ψηφιακό κωδικό μου σε κάποιον άλλο;
Η υπηρεσία ισχύει αποκλειστικά για τον κάτοχο της κάρτας sim και επομένως του ψηφιακού κωδικού και δεν μεταφέρεται σε άλλους.
- Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την CAME PHOTOGRAPHY;
Καλώντας στο τηλέφωνο 210 6847500.

- Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ψηφιακό κωδικό που έλαβα από το 19019 σε περισσότερες από μία προσφορές;
Με τον ψηφιακό κωδικό που λαμβάνεις στέλνοντας κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μπορείς να απολαύσεις συνδυαστικά:
Δηλαδή, αν στείλεις κενό sms στο 19019 για παράδειγμα κάποια Τρίτη θα λάβεις απαντητικό sms με τον ψηφιακό κωδικό σου, με τον οποίο μπορείς, για παράδειγμα:
1. να πας σινεμά στα VILLAGE CINEMAS την επόμενη μέρα δηλ. την Τετάρτη
2. να απολαύσεις frozen yogurt στα Chillbox την ίδια μέρα (Τετάρτη)
3. να πας βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο την μεθεπόμενη μέρα δηλ. την Πέμπτη,
4. να επισκεφθείς το Ίδρυμα Ευγενίδου την Παρασκευή για να παρακολουθήσεις μία από τις προβολές στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο
5. να κάνεις μια υπαίθρια δραστηριότητα της επιλογής σου με την Trekking Hellas το Σαββατοκύριακο,
6. να επισκεφθείς το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ το Σαββατοκύριακο,
7. να πας βόλτα τα παιδιά στα Volta Fun Town τη Δευτέρα
8. να απολαύσεις παγωτό Δωδώνη την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
9. να παρακολουθήσεις μουσική παράσταση στο Gazarte την ίδια ημέρα (Δευτέρα)
10. να επιλέξεις να δοκιμάσεις τα μενού της Pizza Hut την ΤρίτηΑν πάλι σε ενδιαφέρει μία από όλες προσφορές, τότε μπορείς να επιλέξεις μόνο αυτή που σε ενδιαφέρει! Το πόσες προσφορές θα απολαύσεις στο διάστημα των 2 εβδομάδων, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα!

Θυμήσου ότι:
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις στην κατοχή σου ήδη δύο ψηφιακούς κωδικούς ενεργούς, τους οποίους ΔΕΝ έχεις χρησιμοποιήσει σε καμία από τις προσφορές, μη στέλνεις άλλα μηνύματα στο 19019, καθώς χρεώνεσαι την αξία των μηνυμάτων SMS, ενώ λαμβάνεις απάντηση, η οποία σε ενημερώνει ότι έχεις ήδη 2 μη χρησιμοποιημένους ψηφιακούς κωδικούς και δεν μπορείς να αποκτήσεις άλλους.
Επιπλέον κωδικούς μπορείς να λάβεις ΜΟΝΟ όταν ένας ή και οι δύο επιτρεπόμενοι ψηφιακοί σου κωδικοί έχουν χρησιμοποιηθεί σε έστω μία από τις προσφορές (VILLAGE CINEMAS, GAZARTE, Ευγενίδειο Πλανητάριο, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Pizza Hut, Trekking Hellas, Volta Fun Town, Δωδώνη Chillbox, ΝΟΗΣΙΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΘΕΑΤΡΑ, CAME PHOTOGRAPHY).
Πως μπορώ να επικοινωνήσω για επιπλέον διευκρινήσεις σχετικά με το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU;
Στην περίπτωση που χρειάζεσαι επιπλέον διευκρινήσεις μπορείς να επικοινωνήσεις, ανά πάσα στιγμή, τηλεφωνικώς με την Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE στο 13838 από κινητό τηλέφωνο COSMOTE, αν είσαι κάτοχος Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου ή Καρτοκινητού, με χρέωση 0,19€/κλήση.