ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ COSMOTE!
2 ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ 1

2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ 1
ΣΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

Δες Τετάρτη ή Πέμπτη τις θεατρικές επιτυχίες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΕΑΜΑΤΩΝ!

Στείλε κενό SMS στο 19019 (0,50€/SMS) και αμέσως θα λάβεις έναν ψηφιακό κωδικό τον οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αποκτήσεις 2 εισιτήρια στην τιμή του 1:
  • στα ταμεία των συνεργαζόμενων θεάτρων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΕΑΜΑΤΩΝ – Παλλάς, Αλίκη, Μικρό Παλλάς, Δημήτρης Χορν, Λαμπέτη, Εμπορικόν, Αποθήκη, Κιβωτός, Πειραιώς 131 – επιδεικνύοντας τον κωδικό σου
  • στα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ, επιδεικνύοντας τον κωδικό σου
  • στο www.ellthea.gr, συμπληρώνοντας τον κωδικό σου στο σχετικό πεδίο κατά τη διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων
Μη χάσετε τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της χρονιάς, όπως «Άντρες έτοιμοι για όλα», «H Εκδοχή του Μπράουνινγκ», «Επιστάτης» και «Κολεξιόν» που συνεχίζονται έως και τον Μάιο.

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 για την παράσταση «Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη» στο Αριστοτέλειον Θέατρο (Εθνικής Αμύνης 2) στη Θεσσαλονίκη από 21/04, εξαργυρώνοντας τον κωδικό σου στο ταμείο του θεάτρου!

Τώρα μπορείς να απολαύσεις με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 την ξεκαρδιστική κωμωδία «Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα» που ξεκινά στο Παλλάς 26/4!

Δες αναλυτικές πληροφορίες για τις παραστάσεις εδώ

* Ισχύει, με την προϋπόθεση να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια, αποκλειστικά για τα θέατρα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΕΑΜΑΤΩΝ που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, τις ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη.